« Върни се назад Публикувано на 17.08.2017 / 10:02

БОРИСОВ, ИЗВИНИ СЕ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД! И РАЗКАРАЙ КРЕТЕНИТЕ СИ ОТ СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ! ЗАЩОТО ИДВА ВРЕМЕТО НА „РЕСТОТО“

бойко борисовДва дни след огромния скандал с безумието, което извърши ГДБОП /служба предимно известна с умопомрачаващите си „акции“ и съмнителните си връзки с ъндърграунда/, премиерът Борисов лично се извини по телефона на Васил Коцев, станал жертва на „фундаменталната дейност“ да ГДБОП да „търсят“ във Фейсбук кой щял да убие Бойко Борисов…

Извинението е хубаво нещо. НО!

Борисов, извини се на целия български народ, защото покрай Васил Коцев знайни и незнайни продължават да бъдат „обект“ на „разследване“ от страна на ГДБОП, тъй като самата служба призна, че привиквала хора, които са писали против теб, да подписват „протоколи“, че, въх, няма да те убиват.

В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА след такъв скандал, премиерът си подава оставката. Защото службите са под негов контрол. До този момент нито вътрешният ти министър – Радев, нито задкулисният ти такъв – Цветанов, са обелили и думичка по безобразието, наречено ГДБОП.

Години наред ГДБОП „коли и беси“, години наред точно от ГДБОП произтичат най-големите зависимости с подземния свят, сега всичката Мара втаса, че се занимават и с онези, които те псуват… Вместо да се занимава с ОПГ по ТВОИТЕ високи етажи на властта, ГДБОП рови във Фейсбук… Да, наясно сме, че няма как да търси ОПГ по ТВОИТЕ високи етажи на Властта, щото са ти слуги, ама поне да не излага като кифладжия тая така наречена „спец“ служба.

Разкарай моментално всички кретени от спец.службите ТИ! Защото идва времето на „рестото“. И ако и това звучи като заплаха, нека ГДБОП да ме посетят. Пък после като дръннеш да ми се извиняваш, нали се сещаш какво ще чуеш?! Аз не съм Васил Коцев и с мен ще ти е особено трудно. А и не само с мен…

Веселина Томова

«