« Върни се назад Публикувано на 22.03.2014 / 15:49

БОРИСОВ ЗАЩИТИ ПАПКАДЖИЯТА С ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА! ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР: ПОРЪЧКОВИТЕ УБИЙСТВА ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ГИ РАЗКРИВАМЕ ЧАК СЕГА!

 

Шефът на охранителна фирма, който за една нощ се превърна в главен секретар на МВР, да си гледа политиката, и да не се занимава с мен. Благодарение на блестящата му работа, поръчкови убийства, които бяха извършени по негово време, ги разкриваме едва сега”, намачка Борисов главният секретар на МВР Светослав Лазаров.

Малко преди това Борисов, който цял ден не е спрял да приказва за щяло и нещяло и прислужливите му медии непрекъснато го отразяват, рече: „Един главен секретар е получил само за една нощ четири генералски звезди, а аз съм работил за тях години. Как има наглостта този човек да си позволява да обижда Цветан Цветанов, че бил носил папки? Разликата между него и Цветанов е, че Цветанов не ги носеше папките, а ги четеше. Затова при нас акциите бяха успешни, а под ръководството на този всичко е провал, при това – с жертви“.

Наглостта на Борисов е безпрецедентна!

Този човек наистина е опасен за националната сигурност, щом продължава да защитава ПАПКАДЖИЯТА СИ ФИЗКУЛТУРНИК С ОСОБЕНА ФОРМА НА ГЛАВАТА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, КОЙТО ЗАЕДНО С НЕГО ПРЕВЪРНА МВР В НАКАЗАТЕЛНА РЕКЕТЬОРСКА МУТРЕНСКА БРИГАДА!

Afera.bg

 

«