« Върни се назад Публикувано на 06.09.2014 / 10:00

Борисов, заврян в телесата на Диана Найденова, обяви, че тези, които го свалиха от власт били УЖ протестиращи

Диана Найденова и Бойко БорисовПотресаващо захаросан „репортаж” за откриване на детска градина в Русе с рязане на лентичка показа Диана Найденова, завръщайки се в ефира на Нова телевизия, която изобщо не била на Бойко Борисов. „Така ти завиждам на късите гащи!”, обърна се Борисов към футболиста Трифон Иванов, който незнайно защо бе и той в Русе при рязането на лентичките.

Заврян плътно до телесата на Диана Найденова, шофирайки, Борисов отговори на въпроса и как ще реагира, ако през януари – февруари, вдигайки тока, хората излязат на улицата. Найденова предопредели, разбира се, победата на ГЕРБ на изборите.
Борисов отговори за февруарските протестиращи, които го свалиха от власт, че „… които тогава бяха УЖ граждански протест”.
Цялото телевизионно упражнение, за което са трошени яки пари, бе пълно фиаско откъм журналистика. Банални въпроси, още по-банални отговори от страна на Борисов, на които сме се наслушали до втръсване. На края Найденова тържествено обяви, че понеже Борисов бил охраняван от НСО, в буса имало и човек на НСО, ах!
Afera.bg

«