« Върни се назад Публикувано на 30.09.2014 / 21:39

Борисов дължи обяснение на българите за мърсащините с Делян Пеевски срещу „медиен комфорт“

Бойко БорисовБ.Б. вещае апокалипсис: Ако след 5 октомври няма стабилно правителство, гръцки вариант ще ни се види приятно изживяване
Европа е изключително тревожна за това, което се случва в България.“. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на многофункционална спортна зала във Велико Търново. Той припомни, че председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер започна предизборната си кампания от София. „Тук беше Манфред Вебер, председателят на групата на Европейската народна партия в Европейския парламент. Сега и генералният секретар Антонио Лопез е тук, утре той си отива, на другия ден идва председателят на ЕНП Жозеф Дол. Защото хората там съзнават, че ако след 5 октомври България няма стабилно правителство, гръцкият вариант за България ще ни се види едно приятно изживяване. Защото на България няма кой да помогне, влезе ли в криза. Това ви го гарантирам и затова се надявам да имаме мнозинство, за да може след това да намерим партньори и в името на спасението на България да намерим съгласие.“, подчерта председателят на ГЕРБ.
„При нас в ГЕРБ е лесно. Строиш, режеш лентичката, показваш го на хората и си отиваш. При другите, при БСП и ДПС е трудно да покажат, защото няма какво да покажат. Ето, да ви разведат из Търново и да кажат: „Ние направихме еди какво си.“, посочи Борисов. Пред гражданите на Велико Търново той припомни, че когато станал кмет на София, заварил град без спортна зала. „От тогава до сега сме построили зали от София до Пловдив, от Бургас до Варна, от Ловешката гимназия до Бургас, от Сливница до Свиленград. Десетки зали, в които младите хора да спортуват, да се правят концерти, художествена самодейност, каквото вие решите.“, каза Бойко Борисов.
„Радвам се, че благодарение на ПП ГЕРБ се появяват съоръжения, където младите хора могат да спортуват. Виждаме резултатите от управлението на ГЕРБ и съм щастлив да съм тук – на откриването на такъв проект. Благодаря на Бойко Борисов и кмета на града, че бях поканен, благодаря на Цветан Цветанов и на всички кандидати от листата на партията във Велико Търново. За мен е чест и удоволствие да съм сред Вас.“, заяви генералният секретар на ЕНП Антонио Лопез. По думите му е възможно в тази спортна зала да спортуват деца, които в бъдеще ще станат играчи на Реал Мадрид, който в същия ден пристигна в България.
На събитието присъстваха заместник-председателят на ГЕРБ и водач на листата за народни представители от Велико Търново Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ-Велико Търново и кмет на града Даниел Панов, евродепутатът Ева Паунова, както и останалите кандидати за депутати от областта. Спортната зала е на стойност 1 400 000 лева и е изградена по проект, одобрен през 2012 г.
Бойко Борисов наистина е много притеснен през последните дни. Кахърен е заради „пировата победа“, която ще „извоюва“ неговата партия на 5 октомври. „Гръцкият вариант“ е предпочитано плашило от лидера на ГЕРБ. Чудно как не е започнал да плаши с ИДИЛ заради новия наплив на бежанци от Сирия. По-добре да не започва. Всъщност истинската напаст са „елитните“. Те ще превръщат все повече българи в „бежанци“ в онази, другата, Европа. Мърсуването с Делян Пеевски докара Бойко Борисов до това положение. Който и да дойде от ЕНП, който и да реже лентички с Цветан Цветанов, все тази.
Българите са покрусени. Държавата е опоскана, а крадците искат да я „спасяват“. Ограбилите банките напират да ги „спасяват“. Няма такава държава – за какъв „гръцки вариант“ дърдори Бойко Борисов. Той дължи обяснение на българите за мърсащините с Делян Пеевски срещу „медиен комфорт“. Дължи обяснение защо толерираше „корпоративното банкиране“, този шлякан евфемизъм на пладнешкия грабеж чрез бандитската пирамида „КТБ“. Дължи обяснение защо напълни листите на ГЕРБ с комуняги!
Докато не даде тези обяснения Борисов, няма да получи необходимото доверие, за да има мнозинство и да поиска още парламентарна подкрепа. Колкото и да плаши българите с „гръцки вариант“, колкото и да квичи за „апокалипсис утре“, няма кой да му се върже. Не може да изиграе ролята на „месия“, защото будните граждани знаят как се сговаря в задкулисието с такива като Валентин Златев, който го води по сюнети. Будните български граждани не са минетчии, Борисов, за да ти въртят свирки, както ти се гъзеше на такива като Делян Пеевски. На 5 октомври те чака „пирова победа“.

www.bgsniper.com

 

«