« Върни се назад Публикувано на 10.04.2014 / 11:57

БОРИСОВ ВСЕ ОЩЕ УПРАВЛЯВА ГОЛЕМИТЕ МЕДИИ

 

Интересно! Преди година и нещо се опитах да интервюирам Васил Костов – Кеца от така наречените „Килъри“, който в писмо до мен, което публикувахме в „Галерия“ описваше как Бойко Борисов носил амфетамини в Турция и вкарвал от там хероин по поръчка на Бай Миле и други видни сикаджии. Отказаха ми достъп до затвора. Получих отказ и за интервю с Георги Вълев, който беше осъден на две инстанции до живот след фрапатни процедурни нарушения и без никакви доказателства, благодарение единствено на свидетелските показания на криминално проявен „кошаревски“ свидетел на обвинението.

Не можах да се добера и до Петър Стоянов-Сумиста, който твърдеше, че преди да го арестуват се е срещал с Цветан Цветанов, който е искал от него да шпионира Георги Първанов. Сега с лекота две телевизии получават разрешение от съдия, за да интервюират Петното, очевидно с единствената цел той да каже в ефир, че не е вземал пари от Борисов, но е взел от Бареков, за да неутрализира ефекта от вчерашното изслушване на неговия авер Бончев пред парламентарна комисия.

Прави впечатление и синхрона с който двете големи и уж конкурентни телевизии работят. Едната е взела преди другата интервю, но не го е излъчила вчера, което би направил всеки, който се бори за първенство, а услужливо е изчакала конкуренцията и дори е съгласувала часът на излъчване, така, че Петното да покрие половин час от най-гледаното време сутрин.

В едната тв той се появи преди 8ч, а в другата след 8– да не би някой от зрителите да го упусне, както казват във Враца. Това си е организирана акция. Борисов все още управлява големите медии.

 

Явор Дачков

Фейсбук

«