« Върни се назад Публикувано на 15.12.2017 / 17:21

БОРИСОВИ ЛЪЖИ: ЩЕ ПРЕРАЗГЛЕЖДА ГЛАСУВАН ЗАКОН. МАЙКА МУ Е УМРЯЛА ПРЕЗ 1998, ТА, КАКВО „ВСИЧКО“ ПРОДАДЕ ЗА „МОЛЕКУЛА ОТ 8 000 ДОЛАРА“, КАТО Е БИЛ В „ИПОН“!? БОРИСОВ, ТИ МОЖЕ И ДА СИ ПРОСТ, АМА НИЕ НЕ СМЕ, ЗАТОВА И НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ!

БОЙКО БОРИСОВГотов съм да преразгледам, ако трябва и след срещата с Радев, мораториума за лекарствата. Една трета от страните в ЕС ако имат дадено лекарство, трябва да го купим и ние. Ще го вкараме пак в парламента и ще го решим…“

„Майка ми, бог да я прости, умря от рак. Ние със сестра ми си продадохме каквото имахме, за да й купуваме по 8 хил. долара молекула за борба с рака…“

Борисови абсурди!

1.Готов гласуван закон не се преразглежда, Борисов, още по-малко в първо лице единствено число: „готов съм да го преразгледам мораториума“…! Това, че се изживяваш психиатрично като едноличен търговец – диктатор на цяла държава е ясно, това, че си прост и се разбираш с простите, не означава, че ние сме прости. Апропо, точно и заради това не се разбираме.

2. Майката на Бойко Борисов е умряла през 1998 година. През това време Бойко Борисов вече е създал охранителната фирма „Ипон“ през 1991 година, а през 1992 година създава „Ипон -2“. През това време има бизнес дейност и с търговски дружества, свързани с Маджо, Пашата, Трактора и т.н. Та, питаме ние, какво „всичко“ се е наложило да продава със сестра си, че да купуват „молекула по 8000 долара“ „ново лекарство“ за майка си? Ако обича конкретно да опише какво точно „всичко“ е продал. Щото ние не сме от Левуново и помним кой какви кинти и как ги правеше през 90-те години!

Аман от лъготене в тая държава, тръгващо от Първия и ръководител, дето ще „преразглежда“ /той, бе, той, сам!/ вече гласуван закон.

Afera.bg

«