« Върни се назад Публикувано на 11.07.2023 / 19:29

БОРИСЛАВ САРАФОВ ЗАБРАНЯВА ДОСТЪПА ДО САЙТА „АФЕРА“! ДЕЛОТО „БАРСЕЛОНАГЕЙТ“ ИЗЗЕТО ОТ НАБЛЮДАВАЩИЯ ПРОКУРОР, 2 СЕДМИЦИ Е ПРИ ЗАВЕЖДАЩ „СПЕЦИАЛИЗИРАН“ ВЪВ ВКП, САРАФОВ ЛИЧНО ГО ЧЕТЕ И УСПОКОЯВА Б.Б., ЧЕ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ, СЛЕД КОЕТО Б.Б. РЕШАВА ДА СИ ДАДЕ ИМУНИТЕТА

Здравейте госпожо Томова,

уведомявам Ви, че в онлайн мрежата на прокуратурата от няколко дни е забранен достъпа до сайта afera.bg

По моя информация като мотив за наложената цензура е изразяваната от Вас позиция срещу временно изпълняващия длъжността главен прокурор Борислав Сарафов, който е издал устна заповед на компютърните специалисти Върховна касационна прокуратура да спрат достъпа до afera.bg в цялата мрежа на прокуратурата и следствието в България.

На следващо място като разследващ журналист може да проверите защо Б.Борисов си даде доброволно имунитета пред Народното събрание, а делото „Барселонагейт“ беше иззето от наблюдаващия прокурор и цели две седмици беше при завеждащ отдел Специализиран във ВКП, като тя съответно го е предоставила на Сарафов, след което лично Сарафов е прочел цялото дело и е запознал Б.Б. със събраните доказателства, като го е успокоил, че обвинението срещу него няма да издържи в съда, което е мотивирало Б.Б. да си даде доброволно имунитета.

Поздрави,

Ваш почитател

Бележка на АФЕРА: Драги ни Сарафов, баш ни брига дали забраняваш АФЕРА, или не. Колкото повече я забраняваш, толкова повече се чете от прокурорите и следователите ти. Смешно човече „прегрупирано“ си, Сарафов. Кофти човече.

И да забраняваш АФЕРА, и да предупреждаваш Б.Б., и да го спасяваш, и да се разчекнеш да се „прегрупираш“, от АФЕРА няма как да избягаш. Е, освен ако не те приюти някъде Пепи Еврото.

Виж, по „сготвянето“ си майстор, всичко може да скалъпиш, за да ни „сготвиш“, нямаме никакво съмнение. Ама пак ще те заковем. Да си знаеш.

«