« Върни се назад Публикувано на 30.11.2016 / 9:10

БОНЕВ: ГОТВИ СЕ ПРАВИТЕЛСТВО С НАЦИСТИ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА ПАТРИОТИ, НО ЩЕ УПРАВЛЯВАТ С ХОРАТА НА ЕРДОГАН. ЩЕ БЪДЕ ЛИ ПРОЧЕТЕНО ДОСИЕТО НА МЪРЛЬО ОТ „ПАТРИОТИТЕ“ ПРЕДИ КЛЕТВАТА

БОГОМИЛ БОНЕВГотви се правителство с нацисти, които се правят на патриоти, но ще управляват с хората на Ердоган. Вътре са мутри, които се правят, че са за европейско развитие на България, само, ако има какво да откраднат, иначе са си рекетьорчета; креатури на Ердоган, които се правят, че са за евроатлантически ценности; плазмодии, които се правят, че са реформаторска десница, но никаква реформа не направиха. И комедианти на Бареков, които се връткат на кого да се продадат. Ако сме пропуснали някого, да прощава, да му…

Правителство на т.нар. патриотичен фронт ще е тежка отговорност на лицето Борисов. Той щял да ги подкрепя. Но нямало да носи отговорност. Кретен!

Утре да не забравяме кои са отговорниците за поредната национална катастрофа. Тя вече е факт, благодарение на Борисов. Сега се опитва да се изсули.

Коалиция с патрЕотите и герп. Да не забравите Местан, Ердоган и Барековите отломки. Не би имало по-срамно правителство. Освен предишното.

Сега някой да се съмнява, че лъже патриотите и лъже реформаторите са проксита на мутрата?!

Ако се стигне до кабинет на мърльо от “патриотите”, ще му бъде ли прочетено досиетото преди клетвата.

За финал: Много се радвам, че задкулисието с Борисов, Пеевски, Валери Симеонов, Сидеров, бившата ДС, която стои зад тях, сбиритока от РБ и пр. искат да правят правителство в рамките на този парламент.

Няма по-добър начин да бъдат изринати веднъж и завинаги. Лека нощ!

Богомил Бонев

Бивш министър на МВР

«