« Върни се назад Публикувано на 22.12.2014 / 21:09

БОМБА ВЪВ ВАРНА! ГЛАСЯТ СМЯНА НА ОКРЪЖНИЯ ПРОКУРОР! МАСОНИ СЕ ТОЧАТ ДА ПЛАСИРАТ СВОЙ „БРАТ”

Владимир ЧавдаровБомба във Варна, гласят смяна на окръжния прокурор! Масони се точат да пласират свой „брат“…
Бомба падна дни преди Коледа във Варна. Гръмотевичен слух взриви подмолите на масоните и задкулисието на магистратите в морската столица. Гласи се смяна на окръжния прокурор. Слиза от голямата сцена, ех, Владимир Чавдаров. Години наред той бе „медийна звезда“, пардон и прочие. Битката за „наследника“ вече стартира с мръсна кампания зад кадър.

Мазна мълва го вписваше в уж тайното общество на „зидарите“. Варненските масони го брояха за „свой човек“. Особено в някои ложи. В други не бе толкова популярен. Николай „Бопаджията“ и Красен „Министъра“ не са сред тях. Неведнъж са засичани с него в „елитни“ компании. Вили „Архитекта“ го раздаваше по-тежкарски, спазваше продуктивна дистанция.
Владимир ЧавдаровКак само ще се разквичат някои от „клиентелните журналя“ на магистратското котило. Малко ли пласмент поеха през годините? Остават на сухо. Масоните в морската столица може и да се точат да пласират свой „брат“ за позицията, но този път „зидари“ от София са взели нещата в свои ръце. Не че няма две лобита и в столицата – битката е безмилостно жестока.
Може ли знакова фигура като Делян Пеевски да не бъде заподозрян като „кадровик“ за пореден път? Нима злите езици в София не го привиждат като „дългата ръка“, ръкоположила емблема на общността като Сотир Цацаров за главен прокурор чрез предложение към Цветан Цветанов и Бойко Борисов, което „не може да се откаже“. Този път не Д.П. ще реши изхода на битката, отсече наш човек в обкръжението на С.Ц. Да видим.
Делян Пеевски едва ли трябва да бъде подценяван, особено след последните жестове на внимание към него от страна на Ахмед Доган. Сокола го е засипал с „милости“ в дните преди Голямото Тържество на 20 декември в Сарая. Варна им е важна на Пеевски и Доган… Ама този път и „момчетата“ се разшетаха… СТО ДНИ ЖЕГА ДО МАРТ!

www.bgsniper.com
Владимир ЧавдаровБележка на АФЕРА: АФЕРА изписа стотици страници за БЕЗдействените „подвизи” на шефа на окръжна прокуратура – Варна. А във Варна окръжна прокуратура просто липсва, що се отнася до темата за корупцията по високите етажи на властта. Писахме, че писахме, разследвахме, че разследвахме. Уверенията бяха, че „Цацаров бил наясно с Варна”. Както и с Чавдаров.
Никой не си мръдна пръстта, естествено, защото Варна е мнооооого важна, особено преди избори, а те избори у нас, дал Бог под път и над път, месеци през месеци. Нали някой трябва да покрива, вместо да чисти?!
Във Варна десетки години прокуратура, МВР и ДАНС са в тотална СИМБИОЗА, която умишлено държи корупцията в цветущо положение. Ясно е защо.
Чавдаров отдавна е на мушката. Но като се има предвид „кадровиците”, радостта е прибързана. Току виж турнали „мега” „звездата” Стефка Якимова, или една друга, която счупи мивката със задните си части.
Ако питате нас, когото и от Варна да турнат, все ще я пеят „чавдаровата”.
Но както се казва в България: да се помолим правилно да отсече не Соломон, а Пеевски, пардон Доган. Борисов не е солист, той пее в хора.

На снимките: Окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

«