« Върни се назад Публикувано на 25.09.2014 / 15:39

БОМБА! ВИНАТА ЗА АКЦИЯТА В ЛЯСКОВЕЦ Е НА БИВШИЯ КОМАНДИР НА ПОДЕЛЕНИЕТО ФИЛКО СЛАВОВ! ТОЙ РЪКОВОДЕШЕ ЦЯЛАТА ОПЕРАЦИЯ ПО ТЕЛЕФОНА! ИСКАЙТЕ РАЗПЕЧАТКИ НА ТЕЛЕФОНИТЕ НА ЛАЗАРОВ И ГАЙКОВ!

ФИЛКО СЛАВОВБързаме първо да уточним за онези, които моментално, вместо да разследват сигнала на АФЕРА, ще хукнат да търсят източника ни, коя точно барета ни е сигнализирала и куп още мерзости.
Този мач на пресиране сме го играли, играем го и ще го играем, но източниците си не предаваме.

В АФЕРА се получи изключително тревожен и настоятелен сигнал с апел да помогнем и да настояваме като медия за ИСТИНСКОТО РАЗСЛЕДВАНЕ ПО СЛУЧАЯ СЪС ЗЛОПОЛУЧНАТА АКЦИЯ В ЛЯСКОВЕЦ, при която загина спецбоеца Емил Шарков.

Информацията, която получи АФЕРА е от участник в акцията в Лясковец. Запазваме пълната му анонимност и апелираме към главния прокурор Сотир Цацаров НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАНА ИНФОРМАЦИЯТА, КОЯТО НИ БЕ ПРЕДОСТАВЕНА:
Искам да ви кажа истината за операцията в Лясковец, защото ми омръзна да се гаврят с нас и да се говори, и пише, че ние сме застреляли колегата си Емил Шарков. Аз съм един от всичките, които участваха в акцията.
Искам да ви кажа, че вината за смъртта на нашия колега не е нито на Светлозар Лазаров, нито на командира на поделението на баретите Георги Гайков. ВИНАТА Е НА БИВШИЯ КОМАНДИР НА ПОДЕЛЕНИЕТО ФИЛКО СЛАВОВ! ВИНАТА Е НЕГОВА, ЗАЩОТО ТОЙ РЪКОВОДИ В МОМЕНТА ПОДЕЛЕНИЕТО И ТОЙ РЪКОВОДЕШЕ ЦЯЛАТА ОПЕРАЦИЯ В ЛЯСКОВЕЦ!
РЪКОВОДЕШЕ Я ПО ТЕЛЕФОНА!
Лазаров и Гайков са обсебени от него, защото те дължат кариерата си на Филко Славов. И Лазаров, и Гайков са ни бивши колеги и те се издигнаха, благодарение на Филко Славов.
В МОМЕНТА ФИЛКО СЛАВОВ КОМАНДВА ПОДЕЛЕНИЕТО И РЪКОВОДЕШЕ АКЦИЯТА В ЛЯСКОВЕЦ ПО ТЕЛЕФОНА! АКЦИЯТА В ЛЯСКОВЕЦ СЕ РЪКОВОДЕШЕ ОТ СЛАВОВ И НИЕ, ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ КОЛЕГИТЕ, СМЕ ВЪЗМУТЕНИ, ЧЕ СЕГА СЕ ИЗКАРВА, ЧЕ СМЕ СЕ ИЗПОЗАСТРЕЛЯЛИ!
В ръководенето на акцията от Филко Славов имаше грешки и те ще бъдат установени допълнително при разследването.
ИСКАЙТЕ РАЗПЕЧАТКИ НА ТЕЛЕФОНИТЕ НА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВ И ШЕФА НА ПОДЕЛЕНИЕТО ГЕОРГИ ГАЙКОВ ДА ВИДИТЕ С КОГО СА ГОВОРИЛИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НА АКЦИЯТА!
ФИЛКО СЛАВОВ Е ВСЕКИ ДЕН ПРИ НАС В ПОДЕЛЕНИЕТО И ДОРИ НОЩУВА ТАМ. НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ!
ТОВА Е ИСТИНАТА!
Afera.bg

 

«