« Върни се назад Публикувано на 12.10.2021 / 9:51

БОЛИ ГИ ИСТИНАТА, БОЛИ ГИ! МОМЧЕТА ОБЛЕЧЕНИ В ЧЕРНО И ЛЕКО „ЕКАЩИ“ НА ШОПСКИ СА ПРОГОНИЛИ ВСИЧКИ, КОИТО СА СЕ ПРИТЕКЛИ НА ПОМОЩ НА ТУРСКИЯ ЕКИПАЖ. НЯКОЙ Е ИМАЛ ИНТЕРЕС ТОВА ДА НЕ СЛУЧИ!

Боли ги от истината, боли ги! Но цялата истина е малко по-различна!

Късно вечерта, едни момчета облечени в черно и леко „екащи“ по шопски, са прогонили всички, които са се притекли на помощ на турския екипаж в началото на самото спасяване!

Някой е имал интерес то да не се случи и сега това се „зашива“ на корабособственика, който е далеч и няма думата!

Никой не редва и дума за това, как четири часа гранична полиция, военните, покрай които е минал този кораб, морска администрация, контролна кула на движението и още хиляда важни чиновника не са могли да влязат във връзка с екипажа – какво са могли да направят?

Защо един каскет не спря да си чопли носа по телевизията и мълчи като ду…. във ватени гащи?

Граничари няма, военни – няма, контролни органи – няма, главен прокурор – няма.

Нищо няма – това е истината и Афера ви е каза отдавна!

Най – лесно е да се смачка „Афера“, но нас няма как да ни смачкате. Ние оставаме!

===

Когато корабът излезе от зададеният на автопилота курс , „пищенето“ – т.е. сигналът на автопилота е такъв, че може да събуди и умрял – не заспал! „Работата“ със заспалия моряк няма да стане! Вахтената команда никога не е от един човек! Това не е плаващ хотел та всички моряци – вехтени да са спали!

Разследващите следва само да уточнят марката и индикирането на автопилота и веднага ще разберат с каква сила е алармата му!

Няма жив човек, който да издържи повече от минута на тази аларма! Дори и да се приеме, че екипажът не е направил нищо, нашите къде са били? Кораба минава покрай пристанище с военни кораби. Корабът не отговаря четири часа на повикване на гранична служба! Половин влак хора са разбрали, че нещо става и – нищо…!

Ние по Варна сме балъци, ама да не се забравя, че големите политически дандании започват именно от тукашните балъци!

Келеша

Бележка на Веселина Томова: ПЕТИ ДЕН не прекъсва бруталната хакерска атака, платена и поръчана от кръгове на Властта, срещу АФЕРА – под всеобщото мълчание на „демократичните“ „почЕтени“ и „новоморални“ солташаци на радевата Власт, всичките „радетели“ за „свобода на словото“. След „тиквите“ на ред са новите сатрапи – „зелените чорапи“. Целта очевадно е сайта АФЕРА е да бъде заличен от ЛИЦЕМЕРА, КОЙТО ИНАЧЕ РЕЦИТИРА ЗАУЧЕНИ ФРАЗИЧКИ КАК СЕ БИЕЛ С КОРУПЦИЯТА И МАФИЯТА, А ВСЪЩНОСТ Е СЪЩИЯТ МРЪСНИК!

Това е илюстрация на снощната война и коментар на колегата ми:

„Искам да ти кажа, че Путин да те беше поръчал, щеше да е по-леко. Майката ни разкатаха.“

 

«