« Върни се назад Публикувано на 05.05.2014 / 9:28

БОЛЕЗНЕНОТО ЛИЦЕМЕРИЕ НА ФАШИСТКИТЕ ТРУБАДУРИ Е ОТВРАТИТЕЛНО!

 

Болезненото лицемерие на фашистките трубадури е отвратително! Когато „Беркут“ изтласква протестиращи от Майдана – то не беше обикаляне по телевизиите, то не беше рев, то не бяха сълзи. Даже нашите родни неосъзнати фашисти се радваха като малки деца на близалка. Виждаха в Майдана някаква величава демонстрация на демократизъм. Още тогава умни хора предупреждаваха, че взимането на властта с кръв няма да доведе до нищо добро.

Имаше демократична процедура по импийчмънт на Янукович, имаше начини правителството да падне чрез демократична процедура. На Запада, че и на Майдановци, това не им хареса, защото изисква опит, изисква политическа визия, изисква разбиране за естеството на демокрацията. Решиха да свалят Янукович с кръв.

Е, сега се вижда, че кръвта води до още кръв. Потопиха Източна Украйна в реки от кръв. В Одеса бяха убити 46 души. Застреляни. Овъглени. Пребити. Под скандиранията „Куфар. Влак. Русия“ на неонацистите от „Десен сектор“.

„Про-европейската“ власт отмени честванията за европейския и световен празник на победата над фашизма – 9-ти май. Но остави СС дивизията „Галичина“ да направи шествието си. Избиха десетки, потопиха в кръв страната и какво…

Родните лицемери пак намират оправдание за зверството. Колко голям лицемер трябва да си, за да оправдаеш кървавите зверства в Украйна, само защото не харесваш Путин? Е, и аз не харесвам Путин. Но никога няма да си затворя очите за фашизма. Никога! Нацисти и фашисти не бива да бъдат допускани в управление. НИКОГА!

Петър Кичашки

«