Публикувано на 08.04.2021 / 9:37

БОКО ХУКНА ПАК, ЩОТО „ВСИЧКО ТОВА ГО ПРАВИМ В ИМЕТО НА ГОСПОДА“!

Боко Тиквата хукна пак. Пали свещи. Не броял и не казвал колко кинти дал за църкви и манастири, щото „всичко това го правим в името на Господа“.

Хем не щял да казва, пък хем Севда тв го снима пиарно.

Ама ние знаем, че ако трябва да питаме Господ хубаво ли е непрекъснато да се рекламираш с индулгенции, мислейки си, че така ще се спасиш от Божия съд, какво Той ще ни отговори, нали?

Afera.bg

Коментари 34 за
“БОКО ХУКНА ПАК, ЩОТО „ВСИЧКО ТОВА ГО ПРАВИМ В ИМЕТО НА ГОСПОДА“!”

 1. ГАТАНКА ЗА МАЛОУМНИЦИ
  Плъховете първи напущат кораба.
  Капитанът последен.
  Премиерът първи го напусна.
  Въпрос.
  Той плъх ли е,
  или капитан?
  Отговор.
  И двете!…
  И двете!…

 2. Когато съдбата дойде при тебе и започне да те съди ,ти мълчи,нищо не казвай , нищо. Срещу извънредни престъпници човек трябва да разполага с изключителни ресурси. Ние ще изпратим .Не се опитвайте да лекувате злото чрез зло.Вашето душевно състояние е вашата съдба.По-лесно е да заблудите много хора, отколкото един сам.Бързането е бащата на провала.Господ пази децата, глупаците и пияниците. Ако не сте дете или глупак, нямате голям избор.

 3. аявлението на Борисов до ЦИК за отказ от депутатското място в двата избирателни района, в които е избран, е поредната гавра и с избирателите, и с Централната избирателна комисия, и със закона.
  Това смята социологът и бивш член на Централната избирателна комисия Цветозар Томов.

  „Той, разбира се, може да се откаже да бъде депутат, но след като ЦИК го обяви за избран и пред институцията, в която е избран. Пръв отвори тази кутия на Пандора Делян Пеевски, който поиска от ЦИК да не го обявява за избран след евроизборите през 2014 година. Тогава ЦИК първо взе принципно решение за недопустимостта на такава процедура, а само няколко часа по-късно уважи искането на Пеевски поради това, че част от колегите очевидно бяха обработени да сменят вота си. Все пак тогава трима души гласувахме против, а двама не подписахме и протокола с официалните изборни резултати. 5 години по-късно Пеевски и Карадайъ повториха този номер и новата ЦИК (в сегашния си състав) хрисимо и единодушно ги освободи. Затова не се съмнявам, че и този път ще стане така. По този начин се оформя една отвратителна практика – популярни и влиятелни политици да се включват в предизборната кампания без да имат намерение да поемат задълженията си, ако бъдат избрани, а ЦИК да утвърждава тази практика със слугинските си решения.

  Просто е за разбиране – ЦИК не избира кандидат-депутатите, избира ги народът. ЦИК само утвърждава този избор и не може да го променя. Сроковете за отказ от кампанията са фиксирани в Изборния кодекс и изтичат далече преди изборния ден. А ако вече избраният депутат не желае да встъпи в длъжност, той следва да предприеме необходимите действия пред новоизбрания парламент. Да не положи клетва или, ако вече се е заклел, да депозира оставката си пред парламента. Всъщност точно така постъпи Борисов през 2005 година, когато беше избран за депутат от листата на НДСВ в два района. Сега обаче е поредният политик, който извива ръцете на ЦИК да вземе поредното незаконно решение, с което да легитимира една изборна измама. Защото участието в избори без да имаш намерение да си поемеш отговорностите, ако бъдеш избран, е изборна измама, целяща да заблуди избирателите. Изборна измама ще е и решението на ЦИК да не обяви г-н Борисов за избран, след като изборът вече се е случил“, пише той в профила си във Фейсбук.

  Facebook, Цветозар Томов

 4. DzaG
  2021.04.08 14:37
  Рейтинг: 908019
  Главан е от правешко-замфиркьовия клан. И още е – Клан, клан, недоклан! Зъбите му като тесли, рогата му като игли. Дето стисне, месо къса ! Дето бодне, кръв пролива ! – като в приказката на Ран Босилек.

  .
  THE QUEEN
  2021.04.08 14:41
  Рейтинг: 127864
  Ете тука си на едно мнение с Хитър Петър от Фрогнюз .Циганина от Банкя наистина е от Замфиркьовците но циганските гени са омешани с царска кръв ..

 5. Единственият който не вярва в Господ е боко тиквата за това краде с гъза си и лъже.Ако поне малко вярваше щеше да има страх от наказание

 6. Гледайте да не вършите благодеянията си пред човеците, за да ви видят; инак, няма да имате награда от Небесния ваш Отец.
  И тъй, кога правиш добро дело, не тръби за себе си, както правят лицемерците по синагоги и по улици, за да ги хвалят хората. Истина ви казвам: те вече получават своята награда.
  А ти кога правиш милостиня, нека лявата ти ръка не знае, какво прави дясната, та милостинята ти да бъде скришом; и твоят Отец, Който вижда в скришно, ще ти въздаде наяве.
  [Матей 6:1-4]

 7. От 1944 г болшевизма не е напускал България ……………………….

  1. Да само от време на време минава в нелегалност. ДС като СДС, Мултигруп като царска партия, македонска партия, партия Атака. Партията на бодигарда, шофьорите и домакинките на Живков като дясна партия, член на ЕНП.

   1. аман от „екперти“ дето все кУмунистите и Путин са им виновни…..Да бяха се замислили кой продаде пагоните на „генерала“ банкянски…..Май все още не сте се „упрайли след 800 дни „шъ ви упрайъ“на мадридският бандит…

 8. Това по-скоро е подготовка за пътя НАГОРЕ. Великден наближава и бибитко лично ще докладва какви ги е свършил!

 9. СЪДБАТА НА БОКО е ДА СЕДИ НА КУ*А на САТАНАТА, а индивидите от ШАЙКАТА МУ ще правят свирки на дяволите около инструмента , на който седи Миротворецът от Банкя с дебелия г*з.

 10. Речено – сторено :
  Дончев заговори за подкрепа за правителство на Слави, но и посочи, че без ГЕРБ едва ли може да има управление, дали през Любен Дилов-син е говорено с Чалга Величието ?

  Партията на Слави Трифонов отхвърли офертата на БСП да подкрепи кабинет на „Има такъв народ“, малко след като тя бе отправена.
  „Държим на думата си. С БСП коалиция няма да правим“, коментира сценаристът и кандидат за депутат Тошко Йорданов !

  И като как ще направите чалга правителство, като не ви стига силицата или Боко ще даде едно мъжко рамо – 10 готови пумпал дУпетати ?

  .

  1. Който и да е, нека да им се помогне. Колкото по-скоро се насерат/ те друго не могат/ толкова по-добре за харода български. Дано поне малко започне да мисли.

 11. Аххахах, Боко се отказал да е депутат.
  Абе Слави ако мълчи оше 2-3 дни, тоя ще се побърка!!

  1. Те затова го държат и в шах, тоя път измъкване за гербаджиите няма да има.

 12. Боко е безбожник, всичко това е поза. Горките попчета са принудени да лакействат пред него. Оставяме го на тяхната съвест.
  А Севда направо е жива да я ожалиш. Докара „лидера“ си дотук, да стане пръв смешник по света и у нас. Такъв дърварски пиар не бяхме виждали – вместо да изпише вежди, вади очи. Какво ще прави милата, когато подпукат Тиквоча с дела и документи? Коя медия ще я вземе на заплата? Или ще подпукат и нея за имението й за милиони евра в полите на Витоша? И за торбичките с пачки от Божков? А?

 13. правиш нещо в името на Господ,прави го със собствените си пари,а не с чуждите!

 14. Не е възможна по-голяма гавра с Господ-Бог от тази да го наречеш НАЧАЛНИКА – с две думи Боко му е подчинен и изпълнява спуснатите му от НЕГО задачи !

  Кретенизъм до небето .

  1. Е!!! Ти пък – гавра..
   Ма той си се е самоназначил и за НАМЕСТНИК НА НАЧАЛНИКО в територията си. Нема сал прост шофьор на Жипка де е..

 15. В Рилския манастир пред игумена Евлогий Адрианополски, премиерът Борисов припомнил, че е развел европейските лидери във Варна с джипката.
  „Да видят разликите само.Имаше една игра – намерете разликите. Те са много съществени…“
  Да,г-н Борисов, наистина разликите са много съществени!!!
  Така са казали на колегите си евролидери онези лидери, които си еВал с 200, а останалите евролидери( ненаеВаните), цъкали с език и се молели и те да имат късмета да ги такова Тиквата с 200.
  Безпокои ме тенденцията, че Тиквата може да опъне всички евролидери и , че след тези негови действия ще се налож да се сменя абрревиатурата ЕС на ЕЕС (Е*аният Европейски Съюз) с възможните последствия от това-смяна на лични документи, прри преговори с други страни и т.н.

 16. Този получовек все още си вярва, че отново ще РЪКОВОДИ държавата и народа? На когото и да се моли бившият комунист, охранител, баш кучкар и жалък политик , няма да избегне гнева на народа! Време е да си плати за гадостите, които причини на хората, за избягалите млади хора, за умрелите без помощ възрастни, за отвращението на цял един народ от наглото му , безпардонно и малоумно управление.Диктаторите имат жалък край , но неговият ще бъде още по- жалък , защото сега ще се пазари за живота и парите, които открадна от нас.Цялата клоунада, която назначи на сладки държавни постове ще го изостави , за да си спаси кожата и пак те първи ще пишат доноси срещу него.
  ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ДОЙДЕ!

 17. Този постоянно ми скрива топката. Аз съм дал за църкви,пътища, училища… и всичко за каквото може да се досетите. Колко пари даде от лично твоите, от тези в чекмеджето? Как не те е срам да харчиш пари от залъка на хората и да си правиш пиар с това. В бюджета на държавата всеки лев е планиран както за текущи така и за капиталови разходи и приет от Народното събрание. Ти трябва само да изпълняваш решенията на НС и да спазваш бюджетната дисциплина. Всяко отклоняване на средства е закононарушение. Човече престани все повече ставаш за смях и срам на хората. Оттегли се от политиката и повече не се връщай.

 18. Дано да не падне някой кръст от Божиите храмове, след посещението на Сикаджията-комунист !!!
  Севда тв да снима и епилираните депутатки от ГЕРБ, които техния собственик е готов да извади от харема си и да ги подари на ИТН.

 19. В стил „Кольо Вейронов“ ще си позволя да дам съвет на НОВИТЕ депутати:
  Ами вземете му джипката, бе!
  Или поне откраднете ключовете от джипката му!
  А, забравих – откраднете и ключовете от кабинета му в Министерски съвет, че току виж – вземе та се заключи вътре и да не иска да ви сдаде властта. Че тогава ще ви се наложи да го залъгвате на шпионката на вратата – я с чекмедже – пълно с пачки и кюлчета злато или пък с някоя нова миска…
  Мислете за бъдещето и за вашите си чекмеджета!

 20. 1231231234
  Колкото и маски да си сложиш от Господ не се скриваш!!!Този от Господ ли го е страх че е с маска или от Короната да не го повтори след 2 месеца???Или маската я носи заради Бидона че е рабски символ!!!

 21. „Благословен бог наш…“

  О, мой боже, правий боже!
  Не ти, що си в небесата,
  а ти, що си в мене, боже –
  мен в сърцето и в душата…

  Не ти, комуто се кланят
  калугери и попове
  и комуто свещи палят
  православните скотове;“

  Христо Ботев
  „Моята молитва“

 22. До колкото знам индулгенциите са при католиците. По-скоро е търговска стратегия. Кофти продуктът, който никой вече го не ще трябва да вземе част от чужд ореол и с него да се опакова. Вероятно няма въобще съзнание, че нещо трябва да изкупва. Та за какво са му манастири и църкви като директно прави „каквото каже шефа“, т.е. лично си говори с него. Пълно менте е, но страшното е, че може да повтори историята на БКП-БСП, която чак сега получи процентите, които трябваше да има още деветдесета година. Готов е на всичко.

 23. Познавам няколко депутат от герб!
  Как ще ходят с изправена глава, като ги приравниха с послушни овце, марионетки и пионки изпълнители на повелята на бойко!

  1. Извинявай за въпроса, ама те и до сега си бяха послушните овце на Тиквата. Да не бива първи път да ги търгуват? Или за първи път Бойко се изживява на Господ и раздава депутатски места? Тоя изрод даже на избори за европарламент си позволи да го направи. Иначе как Ал Но щеше да лапа евродепутатка зАплата? Явно е имало защо! В момента дребните останки на СДС му лижат м.дете!

   1. Абсолютно вярно! Така се подигра със СДС, че не мога да си намеря място, че съм гласувал преди 30 години за тази коалиция………Ноо „Началника“ гледа отгоре и СПРАВЕДЛИВО СЪДИ……..Каквото и да значи това…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *