Публикувано на 17.09.2020 / 8:27

БОКО ХВЪРЛЯ КЪРПАТА, ВЛИЗАМЕ В СПИРАЛА НА МРЪСНА ВОДА. „АРТИСТИ“ БОЛ, ТОПКИ НЯМА!

БОКО ХВЪРЛЯ КЪРПАТА, ВЛИЗАМЕ В СПИРАЛА НА МРЪСНА ВОДА. „АРТИСТИ“ БОЛ, ТОПКИ НЯМА!

Както вече писа АФЕРА, на три пъти поне Главатарят на Хунтата Боко бе готов да напусне поста, Схемата обаче го спираше. Наскоро Боко Тиквата е провел знакова среща, която финализира напъните.

Боко ще хвърли кърпата.

И не заради протестите. За онези, които имат очи да видят, римейка на Схемата „умни и красиви“ срещу Орешарски, се повтаря със завидна сила. И тогава не те свалиха Орешарски, но пък години наред пищяха, че точно пърфомансите им го бутнали. Друг определяше свалянето от Власт.

За жалост, и сега е същото.

След хвърлянето на кърпата от Боко, влизаме в спирала на мръсна вода.

Парламентарни процедури, опит за правителство, неиздържащ, стигане до служебен кабинет и избори.

Отсега в знакови среди усилено се пласира името на Георги Спартански като премиер.

Който очаква крут служебен кабинет, с първа точка – задължителна!!!, пяна ни излезе на устата да я повтаряме! – смяна на абсолютно всички шефове на вътрешни дирекции на МВР – за да се стопира схемата за фалшификации на изборите – пак ще е прецакан.

Общо взето – предстои тотално прецакване. За пореден път.

Оня, от когото чакаме брутален служебен кабинет, няма ПАК да има топки да го направи. Положението с обкръжението там и набутаните „в роли“ кандидати за власт – е неспасяемо.

Безпощадната политическа аритметика е ясна.

На манежа – вали, гърми, ГЕРБ, благодарение на това, че има редица свои кметове, респективно шефове на ОД на МВР, респективно общинска и държавна администрация, ще си вземат 800 000 гласа от раз.

Плюс СЪПОРТА НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. Който продължава да живее с илюзии, че Борисов и Цветанов са разделени или са „врагове“, има много поздрави от АФЕРА. Запомнете от нас – там „разделението“ е пунта мара. Цветанов обира недоволните от ГЕРБ, за да ги притури после пак там, където трябва.

Дослука на десносектантите на Христо Иванов с Цветан Цветанов и паралелно директно с Бойко Борисов, който директно ги прати на Росенец, за да отклони вниманието от себе си, е трасето по което ЕВЕНТУАЛНО ще влязат в парламента. А ще влязат, ако продължи сегашната схема за провеждане на избори. Дувара МУ е катапулт.

ДПС взимат това, което си взимат винаги. Традиционно.

БСП е разцепена отвътре и онези, които загубиха от Корнелия Нинова ще работят против нея, за да я потопят на следващия конгрес. По традиция. Което означава, че няма да вземат онова, което практически иначе могат.

Патриотите – на ръба.

Слави Трифонов, когото се изтрепват всички властови агенции да обявяват едва ли не като втора политическа сила – го няма. Забелязвате ли, че там всичко е единствено на хартия?! Физически той не присъства, а структурите по страната са му водени от съмнителни бивши седесари с минало пробито. Напоследък Слави е развалил дослука със знакова видима отвсякъде фигура. Фигурата обаче не се казва Боко Тиквата.

На картата остават около милион и половина – два люде, които не припознават никого и не желаят стари изтъркани лица.

Голяма част от тях продължават да чакат президента Румен Радев да направи нов проект. Радев си гони целта – втори мандат и технологично изтърва окончателно влака за нова партия, освен ако не се закачи за създадена досега такава. Кандидати да бъдат използвани – бол. ДПС му вдигнаха толкова високо топката с призива в прав текст „излез, поведи народа и направи партия“, че повече няма накъде. И нищо не му пречеше досега да го направи – Илияна Йотова е политик, може спокойно да остане да води президенството, нищо не му пречеше, освен липсата на топки. И липсата на адекватен кръг около него, защото „стратези“ и „тактици“ там са пълен потрес.

Протестите, в лицето на Отровното трио, предстои да обявят създаването на партия. Тамадите там ще са отровното трио, Мая Манолова и сие, и лица, които са подбрани. Някои от тях отсега плонжират към служебния кабинет, а и не само.

Онези, които очакват само нови лица, ще са разколебани, защото ще видят доста хора, които са ни ясни като длан.

Така – една огромна част от избирателите пак ще се чуди на кой /куц/ кон да заложи.

И пак ще се стигне до патовата ситуация да влезем в спирала от избори, защото при такава конфигурация трудно ще бъде съставено правителство, а  и да се създаде, няма да издържи дълго.

Защо не се случва Нов проект, или в прав текст Нова партия, така лелеяна от повечето българи?

Защото избори се правят с пари! А парите са съсредоточени у нас единствено в определени кръгове.

И жестоката истина е, че каквото и да ви говорят, каквото и да ви рецитират, каквито и революционни роли да играят, парите идват от едни и същи места. По традиция.

Така че се пригответе.

Влизаме в спирала от мръсна вода. Пак ще тече и изтича, а при нас тя не е спирала.

Да, Боко е аут, отдавна, даже вече не е важно точно кога ще хвърли кърпата.

Фитки са.

Това, което предстои е важно. А то е тъжно.

„Артисти“ влезли в роли – бол, топки няма.

Разбирате ме за какви топки говоря, нали?!

Веселина Томова

 

Коментари 55 за
“БОКО ХВЪРЛЯ КЪРПАТА, ВЛИЗАМЕ В СПИРАЛА НА МРЪСНА ВОДА. „АРТИСТИ“ БОЛ, ТОПКИ НЯМА!”

 1. Колкото и да не ви се вЕрва , при едни избори Слави е премиер. Първа политическа сила , за добро или лошо ,това ще е . Трифонов ще е „изненадата“ и „непринудеността“. Слави , БСП , ГЕРБ и ДПС
  Българина е елементарен за манипулация. 80% ще гласуват за него. Ако не ви се вярва вижте Украйна , президента е комик.

 2. има един възможен изход от създалата се ситуация
  отцепване на североизточна истинска българия
  столица някъде около шумен с хан някой капанец
  те поне са доказали че дъното на потурите даже
  леко ги пристяга в дисагите но трябва да кипне
  и под капата им за да скочат като един защото
  милеят за род и родина за традициите и честта си
  варна добрич силистра русе разград шумен търговище
  евентуално търново габрово свищов и всички градчета
  и селца от съзвездията главата и сърцето на лъва
  стига е управлявал задника му в първа чакра
  българия е била българия когато решенията са
  взимани във втора чакра а варна винаги е била
  отвореното към света трето око върху лъвското чело
  тази част на родината ни е в състояние да се
  самоподдържа обезпечавайки основните нужди
  на населението си и дори давайки подслон на
  всички останали свободолюбиви българи готови да
  променят живота и виждането си за него из основи

 3. Летеца партия няма да прави. Даже и да му е минало за малко през акъла, жена му го е разубедила. Убеден съм, че тя е по-умната в това отношение. Проекта на на Оня от Сирищник се видя до къде стигна….мине ли еуфорията и си в канала. Та това дълго ще държи влага…още повече за отрочетата на комсомолците. Още повече че съзнава, че ще разцепи единствената си опора въздигнала го на пиедестала….бесепето де. Та не чакайте от него чудеса. Новото светило ще го наложат от вън…както наложиха и БиБи….само че сега кандидатите за слава са по-малко и фокусите са разгадани. За нови номера е нужно повече време и непринуденост които са им в дефицит. Може и да опипат почвата с едни репетиция за избори за да се видят реалните играчи и после да се привикат….това е елементарната схема и на търговете когато не знаеш кой какво ти е замислил. Ще ми сложат нов Клоун, но системата няма да пипнат .

 4. Георг Леонид Спартански председател на Национално движение РУСОФИЛИ

 5. ЦвьЦвь ПРИДЪРПАЛ 300 члена на СДС които пристанали на новия ми политически проект РБ-Републиканци за България .По принцип СДСарите са “ДЕМОКРАТИ“ по природа но ЦвьЦвь им обещал по 6 апартамента ,частни подслушвателни кетчьри,уреждане на роднини в РВД и консултантски договори в изобилие

 6. На Боко, ще МУ… „Xвърлят кърпата“!!;) НАЧАЛНИЦИТЕ МУ …ще го ОПРАСКАТ ,…протестите са само за повод , а ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ …ще са Малко…ПО КЪСНО!! НО,… е СГОТВЕН… вече,.. оOт тук,… нататък…. ще го Препичат на фурна на бавен огън заради ПРОСТОТИЯТА и АЛЧНОСТА му…и ще ГО принесът… на Курбан !!!;))

 7. SHUMKARSKIJAT TZARVUL/TZVETANOV,,DOBRE OBRAOTEN/SHKOLUVAN,,V POSLEDNITE GODINI OT GERMANSKPTP,,BND,,SE,PANE,,DA SE PRAVI NA,,POLITIK,,AMA..,,MU MERISHAT PARTENKITE NA,,…GERB!

 8. И да ударим накрая чертата:
  ======================================================================

  МЛАДИТЕ ДА СЕ СТЯГАТ ДА ПОЕМАТ КЪДЕТО ИМ ВИДЯТ ОЧИТЕ… ДА ХВАЩАТ ЧЕТИРИТЕ ПОСОКИ на СВЕТА,
  АКО НЕ ИСКАТ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИМ „ДЕРЕ КОЖИТЕ“ МУТРЕНСКАТА ДЪРЖАВА, КОЯТО СЪЗДАДОХА бкп/дс!!!

 9. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  „Галъп”: Доверието в Румен Радев е 52%, в Борисов под 20%
  БСП (13,5% от имащите право на глас) е преди ГЕРБ (13,2%)?

  1. Не ме разсмивай.галъп нямат и една вярна прогноза и са пословично малоумни.
   С много неща от мненията на авторката не съм съгласен, но че радев няма топки и мисли само за втори мандат не проумяват само инфантили.
   И още нещо.Няма да хвърли тулупа кърпата.Ше седи тоя път до края.

   1. Бойко Борисов снощи точно в 18,30 часа трябваше да подаде оставка. И снощи се размина, заради милиардите изтеглени заем. Още малко ще го държат преди да го пуснат да си тръгне. И това няма нищо общо с протестите.

    1. Ами дано да е така и се отърве светът от него, но не виждам друга възможност освен пълно повторение на историята с орешарски.
     Нови избори , 11 та победа на герб над бсп, нов кабинет на шайката, без бойко по бойковски, и тъй докато свят светува.
     Няма да съмне над територията ни и след 1000 години.
     И от всички възможни отвратителности инерцията на тълпата ще качи на власт пак сегашната.

 10. България е една несъстояла се държава.

  Без гръбнак от силови и властови структури – армия /сбирщина тъпоглави посерковци/, полиция /новата събирателна роля за мутрите/, съд и прокуратура /няма смисъл да се коментира/, администрации – мравуняк от търтеи и калинки, интелигенция – няма останала в достатъчно количество. Средната класа е напълно ликвидирана. Над два милиона българи са с двата крака в чужбина, а още два милиона са на път да се преселят в отвъдното. Положението с младите е отчайващо – способнитте заминават още като ученици, в останалата плява 50 % са функционално неграмотни. Здравето на почти всички тук е засегнато до степен да дава отражения в поколенията.
  Икономически – държавата няма останали много средства за попълване на бюджет. Концесиите са раздадени на безценица. Почти не останаха сериозни предприятия, които да наемат квалитетни работници; вместо това работим ишлеме и нискоквалифициран труд на крайно ниска цена, а друго и не можем – нямаме квалификация и отсъстват цели отрасли и връзки в промишлеността. За сметка на това имаме ежегодни милиардни плащания по дълга и дългова спирала. Системите на пенсионно, социално и здравно осигуряване са срутени и ошушкани и изискват доплащания от бюджета за десетки милиарди. Природата ни се руши с бесни темпове. 3/4 от територията е не просто оглозгана, а скелет без останали работещи системи. Диспропорцията в провинцията е смразяваща – почти няма млади хора, няма семейства с деца, всички са се разбягали, останали са само възрастните – за умирачка. Особено тежко е положението в духовен план – хората се преследват, бият, убиват с изключителна жестокост.

  Хоризонтът е максимум десет години, след това сами ще е добре да се закрие държавата от срам пред историята.

 11. борисов, крадеш текст на Д. Смилов (Дойче Веле) и го представяш за свой!
  Толкова ли нямаш акъл, за да съчиниш нещо свое?

  1. Встрани от темата ще напиша нещо за Нова телевизия.
   Сблъсках се с нещо уникално.
   От две седмици упорито се опитвам да им изпратя имейл и да ги питам нещо за мобилното приложение Нова плей, което ползвам.
   Нито един от четирите им адреса не работи!!!
   Връщат ми недоставени писмата и на практика са се самоизолирали.
   Само за сравненив, от бтв на мига ми отговориха и се свързаха по телвфона.

 12. СХЕМАТА е не от времето на Орешарски, а от времето в което бяха раздадени /а не приватизирани/ всички акции които във времето служат за пране на пари. Това е мръсна работа която ръководи Пеевски и др. Парите на държавата са в ръцете на всички олигарси и определени бизнеси и се движат по определен алгоритъм. Такава схема може да бъде разгромена много трудно, ако успеем да поискаме всички да започнат от нула, но и да се смени статуквото. Видяхме, че всички партии в парламента влизат в тази схема, затова смятам, че трябва да се откажем от парламентарно представените партии и да поискаме президентска република. Ако трябва ще правиме избори всяка година докато не се изчисти мръсната вода.

 13. Не знаем какво става „зад кадър“. Виждаме само сцената. Динамика на процесите при Цветанов – забравен е гейта и пунта мара, Нинова победи в сложна обстановка и ще се чака конгреса да се види дали ще се развържат някак си или ще се заплетат още . Остатъците от ГЕРБ се спотайват. Борисов е пуснал / по нейно натискане/ на амбразурата Сачева, тя трети път не успява да прехвърли дяловете на рекламната си агенция, надява се на кариерен ръст. Слави не е добре със здравето, затова не е лично на протеста, но помага както може. ДПС въртят византийските си номера. При сините е миш-маш, но активното мероприятие на Росенец и палячовщините на Иванов ги върнаха на сцената. Президентът разполага с информация за нагласите и може да прецени има ли възможности и необходимост от „негова“ партия“. Протестът изигра ключова роля и триото прецени правилно момента. Какво ще стане – поживем увидем.

  1. И кандидат-депутатите от „Има такава държава“ ли са болни? Егати партията от инвалиди. Да потърсят Марешки, той ще им обясни за хапчетата и патериците. Опозицията в БСП няма да се опита да разцепи партията преди, а след изборите. Те са наясно, че отделят ли се сега ги чака съдбата на АБВ. Ще използват БСП, като трамплин за парламента и после ще дадат подкрепата си за новата управляваща коалиция, а остатъците от БСП пак ще са в опозиция. В момента тече плавно преливане на членската маса на ГЕРБ в Републиканци за България, като вероятно в следващия парламент ще влязат и двете партии и ще се прегърнат, Ристьо ще им свети, а Слави ще им пее. Какво да правиш евро-атлантически джендърни ценности. Не случайно 5 от 29 въпроса на ЕК (Европейския кенеф) са свързани с ограничаване правата на ЛГБТ и малцинствата (педалите и мангалите).

 14. Jаралежът знае едно нещо. Лисицата има много номера. Протестиращите са таралеж – те са убедени, че Борисов е прекрачил границата, отвъд която не може да остане премиер на държава-член на ЕС. И затова настояват той и неговото магистратско алтер его – Иван Гешев – да си отидат. Борисов обаче е лисица – той едва ли се съмнява в правотата на този общ извод, но знае множество малки хитрини, които може и да му позволят да бутне таралежа в реката.

  Ако това надхитряне успее, България може да се срути до нещо средно между ЕС и Беларус. Да стане една демократично-автократична птицечовка, хибрид между европейски претенции и прийоми, познати от авторитарните държави, в които лидерът – каквото и да се случи – все остава на власт.

  Това срутване може и трябва да се избегне.

  1. борисов, крадеш текст на Д. Смилов (Дойче Веле) и го представяш за свой!
   Толкова ли нямаш акъл, за да съчиниш нещо свое?

 15. Въпреки всички негативни прогнози,НЕ ГУБЕТЕ КУРАЖ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ТИРАЖ! Сега е бъркотия,верни прогнози не могат да се правят,народа се настървява,виждате какви циркове стават в центъра на София.Апаратните игри може да се объркат,улицата ражда нови лидери,заражда се непримиримост.Мнозина са загубили всичко,останала им е една гола душа,не е далеч лозунга ДА НАПРАВИМ ПУЧ ИЛИ ДА ЗАГИНЕМ! ЗАДАВАТ СЕ ДРАМАТИЧНИ СЪБИТИЯ.

 16. Абсолютно точно казано. Аз също подозирам, че с цел запазване на власт, ако Боку и Пипона не бъдат съдени и затворени, ще се обединят, а ние от протестите ще останем с пръст в уста. Ако пък с тях отидат мишокът станишев и бсп-вътрешни, защото не искат да стоят повече гладни, още по-тежко ни се пише. А поради това, че БГ има 64 млрд. лева външен дълг, както се носи слух 65% от БВП, нулев фискален резерв, неизвестна вътрешна задлъжнялост, разрушена индустрия, растяща безработица и всичко разпродадено /повече от 100 концесии/ – тия от 30 г. насам са си направо за разстрел.

 17. Ще използвам алегория, пък който ме разбере – разбере, нали 40% от младото поколение били функционално неграмотни.
  Имало едно време една китна ферма в балкана в която живеели различни животни, но най-вече овце, които фермерът водел на заколение под конвой от зли кучета, заради желанието на собственика на фермата да приключи с нея и да разчисти фермата. Животните обаче не харесвали фермера, защото той бил много прост и не си правил труда да прекара животните на път за кланницата през тучни пасбища, докато самия той похапвал сладко краве и овче мляко и сирене пред тях. Кучетата пък не се сменяли съществено при който и да е фермер, защото тях ги отглеждал и хранел собственика на фермата, а не фермера и те били верни нему. Животните все още не били осъзнали, че ще ги заколят всичките, както това правели вече 30 години, колейки от време на време по някое друго с цел намаляване на популацията.
  На тях постоянно им се приказвало, колко е хубав живота в евро-атлантическата ферма, която е зад баира и колко свободолюбиви и демократични са тамошните животни, кучета и овчари, а то вярвало, че „добрият стопанин“ е решил да направи и тяхната ферма – райска градина. За същите тези 30 години обаче инвентарът на фермата бил или продаден или разрушен, а животните се чудели как ще станат образцов чифлик без тях. В действителност се оказало, че в другата ферма, макар и живеещи малко по-добре били същите животни, а собственика е решил и тях да съкрати като численост, просто защото вече не му трябват и не иска барабонки в райграса пред имението. Все пак, периодично сред животните се появявал някой див инат глиган, който виждал накъде води пътя, но за радост на фермера и собственика, това било по-скоро изключение, животните не му вярвали и той веднага бивал отделен от тях и пратен към кланницата с експресен превоз. Та сега под натиска на разбунтувалите се животни е на ред да бъде сменен поредния фермер, като част от животните си мислят, че той ще поеме друг път с различна крайна цел от посочената от работодателя му, а друга част (по-голяма) от тях просто иска пътят до кланницата да е през вкусна зелена трева. Как ще свърши приказката „овца или вълк“ предстои да разберем, но края вече започва да се вижда.
  П. С.
  Всякакви прилики с „Фермата на животните“ на Джордж Оруел са напълно случайни.

  1. П. П. С.
   От време на време за радост на животните и отвличане на вниманието им, собственикът организирал фиктивни борби с предизвестен край между настоящия фермер и другите кандидат фермери, като ги наричал честни и демократични избори. Май скоро щяла да бъде една от тези шоу програми така, че съвет към другите животни – запасявайте се с пуканки, докато чакате ред за кланницата.

    1. Имах съмнение, че се пише с едно „н“ и сега се поправям.(Кланицата, де!)
     Обаче както и да се пише, едно и също ни се пише! (Да му се не види!) 🙁

     1. Да, извинявам се – кланица разбира се! Когато бърза човек и не чете какво е написал, стават такива работи. Колкото до приказката – ами те повечето завършват с щастлив край, с изключение тези на Андерсен и на някои от Балканите, затова не се отчайвайте. Докато ги има някои от животните, винаги ще има съпротива, независимо от шансовете, а те никога не са били в тяхна полза. Пък знае ли човек, покрай тези остри респираторни инфекции може и бяс да влезе във фермата и да подивеят прасетата. А да знаете, дивият балкански глиган не е по-малко опасен и от американския орел, и от английския лъв, и от руската мечка.

 18. 1. Извънредно положение по чл. 84 и чл. 100, ал. 5 на Конституцията и по чл. 15 на Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи;
  2. Цялата администрация от гербаджии и хора на агент Иван – вън;
  3. Цялата съдебна система от хора на Пеевски, Доган и Баце – вън;
  4. Цялото МВР и цялата прокуратура – вън;
  5. Всички управлявали партии – разформироване, забрана;
  6. Всички незаконно придобити движими и недвижими имоти – конфискация;
  7. Всички крадци и измамници от наши и чужди монополи, банки, застрахователни дружества, частни болници, частни университети, приватизирани фирми и др. – съд, конфискация, затвор;
  8. Национализация на всички стратегически важни за народа обекти;
  9. Политиците, довели България до национална (демографска) катастрофа, – съд, конфискация, затвор;
  10. Пълна и категорична лустрация;
  11. Ревизия на всички обществени поръчки и на всички европейски проекти, спечелвани и окрадвани винаги от фаворити на властта, – съд, конфискация, затвор;
  12. Ревизия на имуществото и финансите на всички олигарси, при незаконно обогатяване – съд, конфискация затвор;

  Нови честни подготвени интелигентни млади хора навсякъде!

  1. Напълно споделям, но президента трябва да обяви това военно положение. А боку да бъде изнесен със стола от МС, за който е направо като завинтен.

 19. Всички са маскари, но някои са по- маскари от другите./По Алеко и Оруел/ А сегашните са по- по- най. Едва ли ще изберем светци – те са на небето – но поне да не бъдат разбойници. И трябва контрол от страна на суверена Народ ! Бърз и ефективен !

 20. Много пъти вече се правиха прогнози,че днес-утре Тулупа ще хвърли кърпата. Вярно било било,ама абсолютно вярно. Обаче и до днес си стои окопан и преминал в нелегалност,нали ? Абсолютно нищо сигурно няма,а да настъпи спокойствие и увереност с приказките,че дните тулупови са преброени,а оставката-сигурна ползва единствено него. Нека не се размива основната цел-изриване на Тулупа и Каскета. И да не плачем за неродена мома.
  Аз отказвам да се възмущавам и изпадам в мирова скръб от това,което още не е станало,а може и да не стане поне в този вариант.Президентът е предварително виновен за това,което няма да направи или ще направи в бъдеще време. Множество кусури на протестите и лидерите им. Предстои ни мрачно и трагично бъдеще . Не разбирам защо в момента се насажда у хората чувство на обреченост и отчаяние с такива прогнози, които в равна степен може да са реални или нереални.
  Силно впечатление ми прави факта,че името на Гешев постепенно отстъпва на заден план и се споменава все по-рядко и все по-периферно. Дали не е вярна мимолетно изтеклата и изчезнала информация,че точно той е обект на особено засилена защита като ценен кадър и в бъдеще за кукловодите от ДПС.
  Последно-считам ,че ако сега клекнем и се откажем сме свършени. Тулупа и хунтата му ни мразят и ще ни доунищожат. Нямаме право да бъдем наивни оптимисти,но мисля че е вредно такова черногледство и краен песимизъм.
  Надявам се,уважаеми съфорумци, да не възприемете написаното от мен като вдигане на лозунги,опит за поучение или обидна за четящия агитация. Просто тук е един от малкото останали сайтове,в който човек все още може да сподели откровено мнението си.

  1. Чудесно сте го написал, поздравления ! Единствено бих искал да кажа, относно информацията за Гешев, че не е вярна. Началниците му ясно осъзнават грешката си, но вече на късен етап. Предстои да видим.

   1. ДО „НОРЕ „. Искрено се надявам Вие да сте прав за Гешев. Това опасно нещо трябва да се изрине,защото още не се е развихрило докрай,а вече погази много основополагащи закони в рамките на по-малко от 9 месеца. Лично той доказано извърши вече две престъпления от общ характер,без да се брои най-тежкото- подпомагане на виновни да не носят отговорност да престъпленията си.

 21. „Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно“

 22. Точен, аргументиран и безпощаден анализ на В. Томова. Отново ще се чудим кое е по-малкото зло…лошо!

 23. Спартански добре помни какви номера му въртя ГЕРБерската креатура Директора на МВР Плевен по време на последните избори. След изборите напусна МВР и стана „независим“ съдия.

 24. Какъв е тоя Спартански, да не е кмета на Плевен? Че той на косъм се размина с пропадане на изборите за местна власт. Що за мащаби са това, дотам ли я докарахме? А може би името е хвърлено само за парлама… И кой знае каква каша се забърква всъщност в задкулисието! Ще има още мнооого да се чудим, да патим и да страдаме.

 25. ЗАКОН НА ИСТОРИЯТА: ЖИВОТЪТ НА ХОРАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ С ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМИ, А САМО ЧРЕЗ ВОЙНА, РЕВОЛЮЦИЯ И ВОЕНЕН ПРЕВРАТ.

  Така, че престанете с тези партии – мафия, политици-олигофрени, политолози – педераси, социолози – дупедавци, анализатори – кретени и разни журналисически плиткоумия.

  Ей, на българинът му писна да го поучават. да го назидават, да го лъжат и най-вече да го КРАДАТ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *