« Върни се назад Публикувано на 09.10.2022 / 12:19

БОКО ТИКВАТА СЪШИВА НОВ КОНСЕРВАТОРСКИ ПРОЕКТ С ДЖАМБАЗКИ И ШКВАРЕК. НАТИСКА БИЗНЕСМЕНИ ДА ДАВАТ ПАРИ. БИЗНЕС ПИЧОВЕ, НЕ СЕ ЛЪЗГАЙТЕ НА ЧУРУК ДЪСКА!

Брилянтни източници на АФЕРА информираха, че Боко Тиквата е обзет от нова фикс идея – да бъде съшит нов консерваторски проект, начело с Ангел Джамбазки и Кристиян Шкварек.

За целта Боко Тиквата пришпорил близки до сърцето му бизнесмени – да отворели щедро сметки и портфейли, за да налеят съпорт на новия проект, който витае засега в тиквата на Боко.

Няма как на това място да не разкритикувам остро моя приятел Николай Бареков, заради чиято наивност, Ангел Джамбазки въобще изкласи да се мота из Европарламента, след което естествено го предаде. Пак благодарение на Бареков и Шкварек го играе бир парче представител на консерваторите у нас срещу заплата.

Ако Бареков обаче си отвори устата с позорните подвизи на Джамбазки и Шкварек по Европата, Боко Тиквата ще завие на умряло от сутрин до вечер да псува Бареков, както години наред правеше, заради това как виртуазно Бареков му бе завардил къщата в Банкя, че се налагаше Боко да се катери по зидове със стълба, за да отиде на работа.

Така че, бизнес пичове, не се лъзгайте на поредната чурук дъска, сценарирана и режисирана от Боко Тиквата!

Да дадеш кинти на Джамбазки и Шкварек за „проект“ си е все едно да си купиш фабрика на 8 септември 1944 година. А на 9-ти да отвинтят тиквата на Боко.

Хайде, бакълъм.

Веселина Томова

 

«