Публикувано на 20.04.2021 / 16:04

БОКО ТИКВАТА ПО ГАЩИ МИНА И НА ВИЗИТАЦИЯ, КОНСУЛТИРА КАПАЧКИ, КОЛЕНА И ЗАГЪРЛЯ БУЛКИТЕ /ВИДЕО/

Без коментар.

Afera.bg

Коментари 61 за
“БОКО ТИКВАТА ПО ГАЩИ МИНА И НА ВИЗИТАЦИЯ, КОНСУЛТИРА КАПАЧКИ, КОЛЕНА И ЗАГЪРЛЯ БУЛКИТЕ /ВИДЕО/”

 1. Е, как пък един път не дойде на Четвърти километър да си направи едно селфи,ей тъй на -с малко по-шантави от него ?

  Партизански отряд Четвърти километър дава свидни жертви по пътя към Абсолютната демокрация.
  Абсолютната демокрация иска жертви,защото иначе няма как да се абсолютизира.

  Абсолютните идиоти сякаш извират тука в Страната на Чудесата.
  Пръкват се от Нищото…

  В Парламента-патерици,в болницата -патерици…
  А бе,май куца яко тая държава…
  Да бе,България много мяза на куц кон – всички я шпорят до последно и никой не проявява милост да и тегли един куршум ,та да се свършва с тея мъки.

  Венсеремос.

 2. И такааа…..сега имаме премиер в оставка,в отпуск и в болнични…емиии, ако вземе да забременее от кмета на Симитли,банкянското човекоподобие може да се влачи и 2-е години по майчинство,вкопчил се със зъби във властта …!!!!!
  Аман от циркаджилъци..!!

 3. Бибитката, просто продължава да ни се подиграва, толкова е прозрачен и недосегаем!?!

 4. боко тиквата е много лесен трябва само един здрав прокурор и ще си изпее всичко което е крал

 5. 231231231
  Човекът е прав???Четири крака по 2 менискуса равно на 8!!! Още три операции!!! Като прибавим дискова херния Тенис лакът Мека китка Хемороиди Простатит…за две-три години напред ще влиза и излиза!!!Да внимава и с Панкреаса че с тези Тежки уискита???Там с бабите да не е бил в Гинекологичната хирургия за яйчниците???

 6. Този идол явно са го шприцвали с нещо щом днес започна да си признава как искал и ходатайствал да изгонят тази и онази дето му мътили водата.Така накупи всичките си опоненти-факт да не ги изброяваме.Става интересно щом и съсела се активира чак от брюкселската си хралупа да го защитава.Целувките не са напразно били.
  Ще си кажат всичко от жаждата за власт.Ще става интересно тепърва.

 7. 132132132

  КУНЧЕВ СЕ ИЗПУСНА ЗА ГОЛЕМИ КОНТИНГЕНТИ НА НАТО, КОИТО ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ! ПОЛИТИЦИТЕ МЪЛЧАТ! (ВИДЕО)

  1. Днес в посока Балчик над град Белослав прелетяха 6 транспортни и един боен американски хеликоптери. Последните дни се наблюдава сериозно раздвижване (особено през нощта), както по ЖП, така и по автомобилните пътища на българска и натовска военна техника. Легендата е предстоящото учение „Защитник на Европа 2021“. Разбира се в парламента няма кой да зададе точните въпроси.

 8. Бойко май не е чувал за вътреболнични инфекции, ходи без маска,и ако яде и болнична храна,………..

 9. Ако някой случайно не е разбрал, Боко Тиквата днес заяви, че няма да се яви в НС, защото целта била „няколко истерични жени да направят патаклама“.
  Никой не би могъл да отрече, че Дончева, Манолова и Капон са точно такива.
  И би било чудесно тия трите мутреси да прочистят НС след предсрочните избори.
  С назначаването на Дилов и Вельов се подигра на Слави, понеже са били с него някога.
  Какъвто Тиквата, такива и тиквениците в НС.
  А ако скалъпят правителство, ще е със сигурност най-жалкото през последните 30 г.

 10. Господи, защо даде на този кретен да управлява България и да я съсипе?
  Вместо на него да казваме Бог да го прости, трябва да казваме Бог да прости България!

 11. Нема вирууус!Бойко дава пример,дистанция нула,маски долу,хубавата госпожица явно е решила да си свали фереджето за да я видят хубаво и направо за мис България.

 12. Bulgarskiat narod sthe obiavi za nazionalen praznik deniat v koito Bat Boiko fizicheski niama da e jiv. Ne, che mu jelaia zloto, no vechni xora niama. Sled vreme i toi sthe si ugasne tixo, kato svesthichka. No sled sebe si sthe ostavi samo radost i zadovolstvo na bulgarite, che poveche niama da mu gledat mafiotskata fizionomia, da slushat tapizmite mu i da se sramuvat ot nego, che e bulgarin bez nikakav intelekt.

 13. -А, Вие сте опериран?
  -Да, вчера.
  -Добре се движите.
  -Амиии, щото съм на-на-научен. Айде, милички.

 14. Не подценявайте Бибитката, всички бухалки на държавата са в ръцете му!!! Чакат ни много трудности!!!

 15. Само на мен ли ми прави впечатление, че Баце се подпира от лявата страна с патерица, а е шиниран десния му крак. Аз лично не се учудвам. Тоя простак не успя за година да се научи как правилно да поставя медицинска маска и сега не очаквам от него да симулира правдоподобно травма.

 16. Това маймуноподобно е обида за честта на всеки български мъж и за интелекта на човешкия род.

 17. Долен банкянски мръсни. Бабето като му каза добре ходите след като са ви оперирали и МИШОКА си би камшика.
  ЕБАХ ТОЗ ГРОЗЕН СТРАХЛИВ ЦИГАНИН
  БЙКО БЪЛАГАРОУБИЕЦА

 18. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Тъжна, жалка реалност. Няма дъно, което този примат по къси гащи и патерица, да не може да изкопае. А сценаристката Арнаудова го тласка все по-надолу и по-надолу. Футболист, тенесист, каратист, шахматист, художник, пожарникар, кмет, главен секретар, генерал, министър-председател, строител, шофьор, доктор на науките, ортопед и т.н. и т.н. Основно крадец…

 19. За да се обяснят действията и думите на БОКО и за да се стигне до вярното заключение, а то е, че никак НЕ МУ Е ЛЕСНО, следва да се подходи научно. А за да се подходи научно трябва да се знае какво става в НЕГОВАТА ТИКВА, пардон глава. И така, в БОКОВАТА глава се води борба, жестока борба между НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ И МАФИОТСКИЯ МУ МОРАЛ от една страна и от друга БОЛЕЗНЕНИЯТ МУ СТРЕМЕЖ да се превърне в МОРАЛЕН ДЪРЖАВНИК. Това е убийствен АНТАГОНИЗЪМ, който измъчва индивида, защото НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ е безсилен да преодолее МАФИОТСКИЯ МОРАЛ и както се казва в литературата имаме изграден ТРАГИЧЕН ГЕРОЙ. За да ПРИКРИЕ тази безпомощност БОКО е избрал най-краткия път – привличане на обкръжение със следните характеристики: ЗАДОВОЛИТЕЛНО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО, ОТСЪСТВИЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И СИЛНО ИЗРАЗЕНИ СЛАГАЧЕСКИ НАКЛОННОСТИ. Образно казано малки циркови кученца, стоящи пред дресьора на треперещи задни краченца, влажен поглед и изплезени мокри езичета. Облизвайки го по ТИКВАТА те остават слуз, която премрежва погледа на БОКО, оставяйки го ИЗВЪН РЕАЛНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. С течение на времето тази изолация се превръща в САМОВНУШЕНИЕ за РЕАЛИЗИРАН СТРЕМЕЖ и НЕПОГРЕШИМОСТ. Всяко изтриване на лигавия слой довежда индивида до нервна криза и съответно до извеждане на показ на думи и действия, разкриващи ИСТИНСКАТА МУ СЪЩНОСТ.

 20. Мисля, че с операцията на менискуса Борисов се простреля в коляното.
  Харизмата му беше целенасочено и агресивно изграждана от мафията и мисирките повече от двадесет години. След снимките с кюлчета и евраците тя обаче започна да се разпада. Тогава се разбра ясно, че той е крадец. Когато се опита да натресе всичко на Мата Хари, стана съвсем очевидно, че е и лъжец. Изявленията му по адрес на „ПКП“ и „минатите с 200 колеги“ , го обрисуваха като разюздан простак. После, с помощта на Каскета, Борисов се опита да прецака едновременно и президента и своя ортак Черепа и ние се уверихме, че е и подлец. А воаяжите с джипката го демаскираха окончателно и като обикновен фукльо.
  Но всичко това някак се свличаше от него, не оставяше сериозни белези, наричаха го „тефлоновия политик“. Затова и мафията, наша и международна, продължаваше да го подкрепя. След вчера вече е несъмнено, че Борисов е и страхливец. А ТОЧНО ТОВА МАФИЯТА НЕ ПРОЩАВА.
  Калин Тодоров,ФБ

 21. Житейска мъдрост:“Когато слепия носи сакатия и двамата напредват. „

 22. Симулантът Boyko Borissov предложи смешно правителство с ясното съзнание, че няма да бъде избрано. При нечестно проведените избори, партиите на статуквото имат мнозинство в Парламента.
  Официално никога не биха подкрепили ГЕРБ, защото искат да стоварят цялата вина само върху тях.
  Всяко едно правителство предложено от “партиите на протеста”, ще бъде подкрепено от партиите на статуквото под благородния претекст – “Спасение на България”. Впоследствие ще бъде задушено от парламентарното им мнозинство и ще им даде време да замажат следите и да прикрият престъпленията си. Това не трябва да се позволява.
  Нуждаем се спешно от нови избори, организирани от правителство, неконтролирано от статуквото. Те ще покажат истинската воля на българския народ.

  Васил Божков, Фейсбук

  1. Да, ама комунделите не щат нови правителство, понеже ще се сринат още.
   И се замерят с тиня, днес във ФБ курнела и Сергей се замеряха с кал за радост на нормалните хора, които чакат Курнела да довърши БСП.

 23. Уж голям вирус ала-бала никой не сложил маска!Обаче изведнъж и мелодрамата с трагично загиналите в неравен бой с вируса заглъхна!

 24. Наскоро говореха, че желаели в НС да го унижават! Хм ! А сега Вселената се тресе от смях и се подиграва с Негово Страхливо Величие, три пъти галеният от папи БМБорисов! Този гаври ли се със себе си? В сряда щял да излезе от укритието си, т.с от сградата на болничното заведение! Надзиратели в бели престилки го пазят! Дали не е с успокоителни?

 25. И запрета крАчолите и си показва на кракът мускула, па вика на бабата: „Аз имам пет операции. Ти колко имаш?“ Дотам стигнах. Отивам да гаврътна сто грама, таз вечер по-рано, но вкусът на връсно се не трае.

  Този е най-простия простак тъпкал някога българската земя.

 26. Според мен това са медицински сестри. Момичета, не забравяйте колежките си на прозореца на народното събрание.
  Дариткова ви нарече психично болни.
  За 10 години колко ви увеличи заплатите? Основната ви заплата се формира от решение на министерския съвет.
  Знам, че се страхувате да се отдръпнете от него.
  Мислете! Мислете за бъдещето си, за бъдещето на децата си.
  Гледайте интелекта и образованието на тези, които трябва да избирате и да следвате.
  Защо той не отиде да се гушка с пожарникарите? Защото го е страх от тях – те не го понасят.
  Мислете! Не сте глупави!

 27. Баце не си губи времето. Вече им е взел телефоните и в Банкя. Преди използваше резиденцията за ебалник, сега заради внучетата ще бъде принеснително.

 28. Кой допуска тоя Толуп да нарушава мерките и да се разхожда без маска /парцала на устата/ из цялата болница, притеснявайки и излагайки на опасност живота и здравето на пациентите?
  Вътрешно разследване и оставка! ВЕДНАГА

 29. По-голяма пейзания (изразявам се проевропейски) от днешната едва ли е възможна.

 30. Другарят Каскетов бил много горд и доволен, че шефа му, успял да му даде таен намек за предприемане на НЕМЕДЛЕНИ следствени действия по казуса „Мата Хари“ и още нещо много важно за националната сигурност на Република Тикволандия.
  И сега др. Каскетов се е разбачкал така яко, че над прокуратурата пушек се вие.
  Какво ще се случ ?
  Веднага след изписването им, на двете баби, Шибаняк Каскетов ще им предяви обвинения, на тази с розовата нощница ( Мата Хари ) за фотографране на спящото тяло на вожда, а на онази с бялата нощница за шпионаж в полза на чужда държава, защото записала в тефтерче, колко винта има в крак на вожда.

 31. I’ll be back… (Ще се върна…)

  Терминатора ряпа да яде пред БОКо в Софиямед… :::)))

  Ха, ха, ха… :::))

  1. Що да не е. Аз два часа след операцията(артроскопия на менискус) в Каспела-Пловдив ходих на 500 метра да обядвам ,даже патерици не съм ползвал. Операцията е лека, след 5 дена вече карах кола.

   1. Е, тъй де – лека е! Ама да размяташ патерици от страната на здравия крак и да куцаш с него?!

 32. Дано го следват и на другите места за настаняване ………………………

 33. Сценаристите и операторите го следват и в болницата. ЕФтин пиар. Няма да си причиня този мазохизъм да го гледам.

 34. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  Мутрьо, ако те види Поли от Симитли с тези булки с ниска социална отговорност лошо ти се пише!

 35. ,,Болница на края на града“ ,чак на Четвърти километър…

    1. Ако е за това което си мисля е равносилно да пикаят срещу вятъра което означава че си се напикая сами и даже може и да се насерат

 36. Не съм психолог, ама позата на момичето с маската на носа – от дясната страна на Мутрата, сякаш ни казва:
  „Моля ви, не ме упреквайте!
  Нямам вина, че съм до Тулупа!
  Не можах да избягам!
  Изведнъж ме сграбчи, притисна ме до себе си и нареди на Севда да ни снима.“

  А пък другата – с разпуснатата коса и свалената маска от носа, сякаш ни казва:
  „Готова съм на всичко…!
  Още сега, тук – в кабинета!
  Искам дете от бойко!“

  Но да не ги упрекваме – разни жени, разни идеали.

 37. Тоз нещо послъгва.И на двете колена има еднакви лепенки,а само на дясното има лонгета.На кой крак му е операцията? Май на средния,за да оправя тия дето е прегърнал.

 38. Думите ми се изчерпаха,то бива,бива но цирковете на сатаната борисов,минаха всякакви граници!!!

 39. Възрастни жени по пижами, а този нагъл, несъобразителен Толуп е нахлул в интимното/спалното им помещение и снимат ли, снимат !

 40. Големият въпрос:
  задължени ли са всички медии, сайтове, канали да препредават услужливо всичко, което им подава Севда ТВ през Фейсбук? Не става ли в случая въпрос за едно частно лице, бивш нещо си там, настоящ футбалер и дедо? Защо продължават да ни го тикат в лицето като зомбирани? Мирише лошо, не представлява вече интерес. Една затворена страница!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *