« Върни се назад Публикувано на 30.03.2023 / 20:34

БОКО ТИКВАТА ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ МЕРИНДЖЕЙ. МАЧЪТ Е НАРЕДЕН ОТ USA ПОСОЛСТВОТО, СХЕМАТА С „ПРЕКРАСНИЯ ЛОРЕР“ ТРЯБВАШЕ ДА СРАБОТИ ПРЕДИ ДНИ, ЛЕНА РАЗВАЛИ ДОСЛУКА. И СЕГА БОКО И ЛОРЕР ЧАКАТ БРАТЯТА АМЕРИКАНЦИ ДА ИМ ГО НАМЕСТЯТ, ЧЕ ДА ИМ СТАНЕ ХУБАВО

Боко Тиквата рекъл във Варна:

Голям ташак!

Боко Тиквата както винаги лъже като дърт меринджей, ама тия пинизи не на АФЕРА!

Преди десетина дни на висш партиен форум на ПП точно туй трябваше да стане, което лелее Боко Тиквата за „прекрасния Лорер“.

Запазихме информацията неогласена, за да видим кой как ще се набута.

И първи Боко Тиквата, като изпечен лъжльо и манипулатор, се нахака.

На висшия партиен форум на ПП, със съпорта на ГЕРБ /отзад в сянка/, на косъм не е свален от поста като ръководител на ПП Кирил Петков.

Спасява го гласът на Лена.

Всичко е било подготвено Простото Киро да даде фира, обаче при 7 на 7 гласа, 8-мия глас на Лена обръща мача и замисления шут за Кирил Петков не се става преди изборите на 2 април т.г.

Замисленият сценарий, в който в сянка участва и Боко Тиквата, е бил – Просто Киро е разкаран, на негово място Лорер оглавява ПП. Впоследствие Простото Киро лека полека го изпращат по живо здраво в Канада, Асен Василев пък му намират някакво местенце в някоя европейска банка и Лорер взима цялата власт в ПП.

Така вече като „прекрасния Лорер“ Боко Тиквата го прегръща и осъществяват американската схема, наредена им от Посолството.

Затуй Тиквата ви вика – това ще стане някой ден… Хахаха! Ще стане, ама преди това, Тикво, още трябва да ближеш задници американски, да не те турнат в някой списък, или да не ти надянат белезници. Иначе само на идиотите не е ясно, че единственото, което те интересува е да спасиш собствения си задник, даже и чрез „прекрасния Лорер“. Ти „Вичо Касичката“ си подложи, че с Лорер няма да си се овъртолите, ако ви рекат янките и свирки ще си направите.

Тя, тъпата игра в сянка на Боко Тиквата си личи и само като отвориш жълтата му агенция – те лягат и стават единствено с Киро, Лена и Руди Гела. Лорер го нема никакъв в писанията им, сещайте се защо, щото Боко Тиквата плаща и им е рекъл: „Шшшшт! За „прекрасния човек“!

„Прекрасният човек“ иначе Лорер е толкова „прекрасен“, че е същият като Боко Тиквата, но в рециклиран вариант. Класен мушенгия, така да се каже. Тепърва, ако им върже зара на тия двамката илюзионисти, под американската палка, ще им ядете попарата, по-страшна и от тая на Простото Киро и Асен.

Ако питате АФЕРА, нека се вземат „прекрасните“ измамници Тиквата и Лорер, колкото по-бързо се насерат, толкова по-добре.

А вярвайте ни – следващото правителство, /пък и парламент/, ако изобщо стане, ще бъде най-зловредно бързо насралото се.

Всеки, който сега влезе във Властта, буквално си е купил фабрика на 8 септември.

Хайде, бакалъм.

Afera.bg

«