Публикувано на 20.04.2021 / 11:14

БОКО ТИКВАТА: КУЦУК КУЦУК, ГЛАВАТА МИ Е ЗДРАВА! МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА – КАЛИН ВЕЛЬОВ, МИНИСТЪР НА ТУРИЗМА – ЛЮБО ДИЛОВ – СИН! /ВИДЕО/

Боко Тиквата се включи от болницата, прясно опериран, да му се ненавидиш.

„Предлагам за министър на културата – Калин Вельов. Сашо Йорданов е младо лице на министерството на регионалното развитие. Не, че Петя Аврамова не се справя добре, но хората искат да обновяват. Куцук куцук, главата ми е здрава…

Томислав Дончев е безспорен експерт по еврофондовете. Румен Христов ще е вицепремиер и министър на отбраната. От останалите министри Екатерина Захариева остава на външните работи, Кирил Ананиев – на финансите. Десислава Ахладова ще остане на правосъдието. Ивелина Василева ще е на околната среда и водите. Жечо Станков на икономиката, Делян Добрев на енергетиката. Красен Кралев на спорта. Марияна Николова остава министър на туризма. Деница Сачева остава социален министър. На образованието и науката – Красимир Вълчев, на здравеопазването остава – проф. Костадин Ангелов. Любен Дилов-син предлагаме за министър на туризма. Александър Иванов е младо лице на министерството на регионалното развитие.“

Коментари 36 за
“БОКО ТИКВАТА: КУЦУК КУЦУК, ГЛАВАТА МИ Е ЗДРАВА! МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА – КАЛИН ВЕЛЬОВ, МИНИСТЪР НА ТУРИЗМА – ЛЮБО ДИЛОВ – СИН! /ВИДЕО/”

 1. И такааа…..сега имаме премиер в оставка,в отпуск и в болнични…емиии, ако вземе да забременее от кмета на Симитли,банкянското човекоподобие може да се влачи и 2-е години по майчинство,вкопчил се със зъби във властта …!!!!!
  Аман от циркаджилъци..!!

 2. Бъдете БЛАГОДАРНИ, че ТОЛУПА не НОМИНИРА,….Митьо ОЧИТЕ,… за Министър на Туризма !!;) Какво Очаквате,.. от Проста Тиква???;)

 3. Само не разбирам дали Буци Чекмеджето се подиграва, или наистина си мисли, че тези индивиди могат да управляват нещо освен сфинктера си…. Следващият кабинет на Славчовците ще е същият….. На секундата служебно правителство, нови избори (контролирани от що-годe нормални хора) и каквото сабя покаже. Не се търпи вече този тормоз от простаци. Променен Изборен кодекс и много съжалявам, че ще го кажа, но хора, живели повече от година извън България, не бива да гласуват!

  1. Как е възможно ерудиран и образован човек да се възторгва от един селски тарикат като Ту лупа, това акъла ми не го побира. Та той е просто прозрачен, играта му е прос та като сентасе. И седят некви тьпигьози и го хвалят и му се кланят.
   Единственото обяснение е, че издигат в култ простащината и животинството – в това ги превъзхожда.

 4. И топ-калинката на ГРОБ, невчасната Деса-Простакеса Танева отнова „министър“?! Ега ти и земеделието щом тая мисирка дето хал хабер си няма от земеделие е незаменимия кадър на Мутрьо.

 5. дончев трябва да е 2ят арестуван от служебното правителство след боко

 6. “Новия“ кабинет на Бойко
  Трима министри Жечо Станков,Марияна Николова и Ивелина Василиева -подставени лица матрьошки на РУСКИЯ кгб резидент Валентин Златев
  Красен Кралев -член на проРУСКА масонска ложа от руския гр.Петербург
  Мисля че с подобен кабинет пълен с троянски коне на Москва Бойко може само да СЪНУВА 12 милиарда евра помощи от ЕС

  1. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

   Май още не си изтрезнял, нали?

 7. Томислав Дончев е виден експерт в усвояването на евро – пари. Тоест едни пари се усвояват без насреща да има нещо ! В това е голям експерт. Но да свърши някаква работа в полза на обществото никакъв го няма

  1. Ех какви заблудени душици има тук.
   И ти си мислиш че това усвояване не става без чадър от Евротолерасткия съюз?
   На коя планета живееш.
   Те пишат че едни пари са дали на дупка като нашата, ние пишем че сме ги взели и сигурно над 70% отиват във Евротолерастките господари обратно – те повервай ми са много по-скъпи за издръжка от нашите мутрафони.

 8. На ТОЯ са му сложили венозна упойка, защото го е страх от спринцовка. Само така няма да подскача като му слагат 4-те кончета на коляното.
  Кабинет мечта: министър-председател, който си пие кафето с цигара и бира.
  МВР: търсеха гл. секретар да е по тъп от министъра, но сега си имаме по тъп министър от гл. секретар.
  Алибегова ще храни пенсионерите с ресторантска храна.
  Крадливата министърка пак ще краде.
  Ще се гмуркане с Дилов,
  Вельов да бие тъпана!

 9. Току-що прочетох списъка на „министрите“ Му!
  Подигравка с държава на 1340 години! Не ми е смешно въпреки чувството ми за хумор.

  Чувството за хумор е за високоинтелигентни хора, които се стопяваме със секунди….

  Буци, Буци… ти си ми ясен отдавна, но тези, които ни налазиха – 2/3 са на нивото ти.

  НОВИ ИЗБОРИ! НЯМА ДРУГ НАЧИН, И САМО С МАШИНИТЕ!

 10. Чакайте сега!
  Хем Дилов-син „Фъфльо“, хем Марияна Николова „Духалката“ са предложени за министър на туризма. Кое е вярното?

  1. Отговор : значи Любо Фъфлеков, Марияна Дашната и бившето Фламинго (онуй с подкастрения клюн) ще управляват туризЪма като тройка !
   Бесният възход се очаква да започне с уреждащата се Балканска среща на всите фъфлеци .

 11. Мислех си, че по-лош кабинет от досегашния не би могъл да се състави. Като видях новите герберастки предложения се оказа, че няма невъзможни неща.

 12. Борисов е тъжна гледка, тотално изчерпан проект. Новият проекто-кабинет на 90% със старите михлюзи. И къде остана онова „връщаме мандата, за да не се губи време“? Става ясно, че ще се протака доколкото е възможно. Кой му се връзва вече на цирковете, не знам…

 13. Мутренски мечти……
  Бибитко още ли не е разбрал, че е аут?
  Или пак се опитва да хитрува.
  Тикво Банкянска,
  Стягай се за ЦСЗ, при бай Ставри.
  Народът е отвратен от такива като тебе!
  Нищожество!

 14. Нов кабинет със старите калинки и Любчо за министър на туризма! Ужас. Най – правилното в момента е, всички да подкрепят предложения от Тиквата кабинет! И веднага обяснявам защо: Така или иначе, Бойко и компания разориха България, с цел след няколко месеца да се върнат на бял кон, като нейни спасители. Ако сега им се разреши да управляват, много ще му е трудно на Ананиев след месец да обясни, защо няма пари зА пенсии, социални плащания, заплати на учители и полицайки, след като сега твърди, че икономиката ни работи и фискалния резерв е добре. Това е начина да се вкара Тиквата в капана, който той поставя за другите партии и Радев! След месец, когато се видят без заплати, както доста трудещи се истински но оставени без пари през последната година, ГЕРП ще загуби якото войнство от учители, администрация и полицаии гласуващи за него! Така и фалита на държавата, който старателно подготвяха за нас от есента, остава тяхна отговорност и дело. Всичко останало е алчност и жажда за власт. Това е последния верен ход!!! А при парламент с малцинство на Тиквите, лесно ще е да се контролират!!

  1. Хайде без повече експерименти! В парламента спешно да заразмислят с главите си, а не с мантри и лозунги и да предложат правителство от качествени хора независимо от партията, но без ГЕРБ естествено!

 15. Петя Аврамова – Турбото е министър на Тиквеншкото Регионално Развитие, защото духа по_силно от ураганен вятър.
  Деса Миризливата взимала частни уроци по духане при нея, а последният ученик на Врачнската фурия е не кой да е, а самия другар Каскетов.
  КУЦУК КУЦУК и ТИКВАТА ще стигне до к*ра на Сатаната, а след това ще показва разпорената си халка на останалите нивни избиратели, тъсейки тяхното съчуствие и избона подкрепа.
  Като един наивник и анален хуманист, серизно предлагам да подкрепим яко халката на Тиквата, кой както може, до пълното му *сиране пред цялата Вселена.

 16. Всичко е символично в тая държава…
  На първо място народа е най-символичен.

 17. Чудя се как може да има толкова прости хора, които да се съгласяват да са кандидат-министри в един обречен кабинет.Най-вероятно е герб само да покаже, че има някакъв кабинет и да не го подлага на гласуване.
  И тогава идва денят, в който Чалгаря ще трябва да покаже истинското лице, единственото нормално – да върне мандата, или да посочи някакъв вариант за правителство, което би било жалко с подкрепата на бсп и дпс.

  1. Ако разбират важността на този исторически за България момент, ИТН са длъжни да предложат правителство. Не е задължително в него да влязат бившите колеги на Калин Бельов и сценаристите на Слави. В България все още живеят добри експерти и чесни хора, които могат да работят за нея и да носят отговорност.
   А правителството на ГЕРБ няма никакъв шанс. Жалко, че предложените в него министри са уптребени от Бойко за падигравката с българския народ.

  2. Тая фашуга дето се изписва „льтчика“ пак се е появила. Няма мира от такива говеда, особено в деня, когато се е родил идолът им адолф х.

   1. Вонящият комунист да се завре в на Курнела ауспуха!
    Веднага! Хитлер е като момиченце в сравнение с вашия фюрер Сталин.
    Вие комунягите сте фашисти.

    1. Тъп си като ауспуха на Тиквата…че и отгоре. Всяка твоя дума овонява орталъка, смърдиш, та се не траеш! Но понеже не разбираш от дума, а вслучая от написаното за теб от форумците, скоро, ама много скоро ще гушнеш букета….какъв „льотчик“ си ти бе, червей! ПРЕДСТОИ ДА ГИ НАХРАНИШ, Смърт на фашизма!

     1. Вонящ смрадлив комуняга, ти ще гушнеш букета, мръсен долен чорбар.
      И педераст, разбира се, защото щом ме видиш, ми правиш свирки.
      Духай на Курнела!
      И на льотчика също, деба и лайното.
      Смърт на комуниста!

 18. Интересно къде ще харчи краденото. Май-май… в Дубай?! Европа е затворена за такива. Щатите ли? Там много лесно стрелят, без да се извиняват и обясняват.

  1. ШАБАК такива като Боката си ги ИЗВЛИЧАТ от Дубаи в чувал,багажник ППС,самолет и има нема 8часа си в БРАТСКИЯТ НАМ Американистан а може и на ГИТМО да го РАЗТОВАРАТ (почивна ведомствена база в Куба)

 19. Тоя освен за подигравки вече за друго не става. И най-голямата нелепица да му сложат в устата, Народа ще повярва.

 20. Прави ли на някой впечатление колко много натъртва ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ ? От 04.04 не спира да го повтаря. Значи информацията, че отвъд океана са му били шута се потвърждава. И понеже сега Мутрата го е страх за физическото му оцеляване, както и за банковите му сметки е решил да слага наколенките и видиш ли да покаже какъв гарант е за Евроатлантизма. Смешник, 12 години игра на 2та стола, та затова сега и едните, и другите го свалиха на земята. Нежелан и изхвърлен отвсякъде, посмешище….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *