Публикувано на 20.04.2021 / 11:40

БОКО ТИКВАТА ИЗДАДЕ МЛАДЕН МАРИНОВ: „А МЛАДЕН МАРИНОВ НАЛИ ВИ БЕШЕ ОХРАНА НА ВАС СЪС СЛАВИ?“ Т.Е. БОКО ПРИЗНА, ЧЕ МЛАДЕН МАРИНОВ Е БИЛ ОХРАНА НА ВИС И ОСОБИТЕ ОКОЛО ВИС!

По време на включването си от болницата, Боко Тиквата се обърна към Любо Дилов – син, докато обясняваше как едва удържал гербаджиите да не излязат пред парламента, защото ги обиждали:

-А Младен Маринов нали ви беше охрана на вас със Слави? На Камен /б.р. има предвид Камен Воденичаров/?

Любо Дилов – син отговаря: „За малко“.

Боко Тиквата усмихнат повтаря: „За малко…“. Явно „за малко“ висаджиите са го пренасочили към Слави и компания.

АФЕРА неведнъж е писала как Младен Маринов е бил охрана, докато е бил в СПООР на лица от ВИС-2, някои от които са живи и днес. И които са ни разказвали как накрая го разкарали, защото никаква работа не вършел, само пари взимал. Бил е охрана не само на Мето Илиенски. Младен Маринов обаче непрекъснато отричаше, че е бил охрана, по-скоро мълчеше, докато Сашо Диков го гонеше за да отговори на въпроса бил ли е охрана на Мето Илиенски.

А е обществена тайна, че охраната на Слави е от лица, близки до ВИС, Таки и прочие. И до днес!

От което следва, че Боко Тиквата сам набута Младен Маринов, признавайки, че докато е бил ченге, е бил охрана на хората на ВИС. А както помните Боко Тиквата го направи и министър на МВР.

Afera.bg

Коментари 25 за
“БОКО ТИКВАТА ИЗДАДЕ МЛАДЕН МАРИНОВ: „А МЛАДЕН МАРИНОВ НАЛИ ВИ БЕШЕ ОХРАНА НА ВАС СЪС СЛАВИ?“ Т.Е. БОКО ПРИЗНА, ЧЕ МЛАДЕН МАРИНОВ Е БИЛ ОХРАНА НА ВИС И ОСОБИТЕ ОКОЛО ВИС!”

 1. Ъм чи,той и Младен Маринов го издаде.

  Боко ,обаче е най-големия охранител.

  1. ..,,DON/ANABOLEN/BALON,,..SELJANCHETA….S,,KOY DRUG,,DA SI ,,DRUGARUVAT/OBSLUGVAT,,…,,NA POVIKVANE,,V SOFIJA…OSHTE MIRISHAT NA CARVULI…

 2. До сега ни управляваха СИК, след това ще ни управляват ВИС. Те ще се разберат за кокала, а ние ще чакаме трохите (огризките за приближените). Важното е да се ваксинирате за да усвоим европейските средства, че Майдел е все пак е българска булка, няма да се излагаме пред чужденците.

  1. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

   Историкът професор Иван Илчев пак е актуален:
   „Господи, какви нищожества стоят начело на българската държава!“.

   Интересно видео:
   https://www.youtube.com/watch?v=-1cWgFG0JLQ

 3. Най-вярното решение е Даниел Митов „Къдравата Сю“ след една седмица да представи списъка на новото правителство на началника на Софийския централен затвор.

  1. Не случайно е къдрава Сю особата Митов: Бочко го къдри здраво, определя го за неизбираем премиер, избира му министрите, а той се къдри ли, къдри – клишета от сороския арсенал. Пукнат грош не струва, за това и Боко го пуска по нанадолнището на отбий номера и опери пешкира. Никакъв народ не е гласувал за герп, както е опорката на неизбираемите Бочкови министри и на Бочко. От 3 300 000 гласували, 837 707 са гласували за Бочко. Народът масово НЕ е гласувал за него, а за други. 1/4 от всички гласували са за него, но 3/4 НЕ са! Така че НАРОДЪТ НЕ е гласувал за кумира на тапирите и крадците. Да си го набият в главите всички гербери и стига са повратяли тая мантра.

 4. Какво доживях да видя, Боже, направо не е за вяване, ама нейсе, пуста демокрация българска !
  Онова съществодребно, дребно не само на ръст, ами и с дребна душица, онва същото същество, на което му викат Деса Миризливата, пристигна на черен държавен „Мерцедес“ пред прездентството, отвориха вратата за да излезе и да си занесе п*тката с имунитет при президента Радев за получаване на мандат за правителсто на ОПГ ГЕРБ, довела страната до катастофално ниски доходи, лошо здравепазване и мутренско образование.
  Боже, Боже, колко мъка има по този свят, Боже!!!

  1. ..VJARNO E!..IMAM EDIN ,,POZNAT,,..KRASAVEC/NOTARIUS,,DE,T JA E [email protected]…VIKA,,STRASHNO ..I ,,SMARDI…I,,DVETE,,..I ,,GORNATA I,,DOLNATA,,..,,POLICAJAT,,NUNEV ,OT RUSSE JA,,DOKARA/PODKARA,,..SLED NEGO…VELCHEV…I..,,POLVIN,,SOFIJA…

 5. Тоя вярва на Любен Дилов, че е умен, а не вярва на цял народ, че е тиква. Ама пък Любен Дилов надмина лакеите Георги Марков, Тома Биков, Сачева и цалата герберска тайфа с басните за ума на ББ, с когото водели интелектуални разговори. Такава противна клика не може да се трае, все на кривото право казват и обратно. От този на ред все сбъркани нахалници.

 6. Спокойно може да приемате Тиквата като „обединител“! Като главсек криещ се под шлифера с пагоните успя да „обедини“ ВИС и СИК. Е някой се наложи да получат Несъвместимо с живота отравяне с олово (Жоро, Косьо и т.н.), а другите да се усмирят и приобщят към новото нормално под облеченото с власт крило на Главсека. От там започна сливането на държавата с мафията и превръщането на един Толуп в Капо ди тути Капи!

  Е, сега вече си имаме нов „Цар обединител“, не пресъединил Източна Румелия към Царство България, но въдворил държавата в мафията. А по – страхливите мутри, даже министри на МВР направил!

 7. Току-що прочетох списъка на „министрите“ Му!
  Подигравка с държава на 1340 години! Не ми е смешно въпреки чувството ми за хумор.

  Чувството за хумор е за високоинтелигентни хора, които се стопяваме със секунди….

  Буци, Буци… ти си ми ясен отдавна, но тези, които ни налазиха – 2/3 са на нивото ти.

  НОВИ ИЗБОРИ! НЯМА ДРУГ НАЧИН, И САМО С МАШИНИТЕ!

  1. Българския слънчев календар е създаден 5505 г, преди да измислят Христос ………………………………………оттогава сме, но докога ще видим !

 8. „Няма нищо по-чудовищно от въоръжената неправда.“ ~Аристотел ~

 9. Партизански отряд ,,Четвърти километър“ написа с кръв своята история на една мандражийска стена.

  Ако пърдяха в обикновено гърне ,щяха да го взривят ,но България издържа защото е бронебойна…

  Къф е тоз филм,бе,край няма…

  България от преврат на преврат и все същите…

  А бе ,интересно,ако се изнесем всички вкупом към Сомалия,кого ше лъжат и изтезават тука ?

  Венсеремос.

 10. Абе Дилов-син как ще каже „Аз съм министър на туризма“ без да изфъфли?

  1. Така е ,като стъпиш в тях ,няма начин да не се опръскаш!

 11. Хората забравиха, че са дадени над 300 милиона без обществена поръчка за одълбочаване на варненския канал, което ще осигури бизнеса на почетния председател. Но уви, двете руски дълбачки само имитират работа, а парите са усвоени по руско – варненска линия, та затова ДПС са вече в опозиция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *