« Върни се назад Публикувано на 11.09.2023 / 12:20

БОКО ТИКВАТА В ЦУГ ЦВАНГ ЗА ВАРНА. ПОРТНИХ – КРАЛЕВ – ЕМИЛ РАДЕВ ИЗЛЯЗОХА ОТ КОЛЕНИЧЕНЕТО ПРЕД БОКО ТИКВАТА…

Днес, на 11.09.2023 в 7:44 АФЕРА публикува:

Два часа по-късно, точно в 10,15 часа АФЕРА засече в близост до централата на ГЕРБ в НДК, да излизат Иван Портних заедно с Емил Радев, а вляво с бялата риза на райе е Красен Кралев, който тръгва към автомобила си.

Казусът „кмет на Варна“ е общо взето цуг-цванг и за самия Боко Тиквата. Очевидно е, че дължат „ангажимент“ към Портних, тъй като Европейската прокуратура разполага със сериозни масиви срещу ГЕРБ кмета на Варна и се очаква да го запука яко. А такива като Портних, ако пролежат и 48 часа в ареста, не се знае какъв „роман“ за „рестото“ ще напишат…

Нищо чудно Портних да го „повишат“ и на негово място да пробутат „сламено човече“ на Дънката, което тотално ще отврати варненци, които и без това повръщат от омерзение от управлението години наред на ГЕРБ, а ГЕРБ кметът се избира с ПОЗОРНО малко гласове от позорно ниска избирателна активност.

На всичкото отгоре този път месеци преди местните избори ВСИЧКИ  големите бизнес играчи на Варна, без Дънката, категорично дадоха да се разбере на Боко Тиквата, че нито един „корпоративен глас“ няма да има за Портних, ако бъде издигнат пак за кмет. Същото се отнася и за евентуално наложено „сламено човече“ на мястото на Портних.

Дето се вика, кофти зар му се пада на Боко Тиквата във Варна.

А както е знайно, каквото тръгне от Варна, все обръща с хастара върхушката и на държавата.

Afera.bg

«