« Върни се назад Публикувано на 11.11.2023 / 9:52

БОКО ТИКВАТА ВИ ПРЕДАДЕ И ПРОДАДЕ ВСИЧКИТЕ, КАКВО ОЩЕ СЕ ЧУДИТЕ?! „АФЕРА“ ГО ИЗВАДИ ОЩЕ НА 14 ФЕВРУАРИ 2023 С „ОНЯ ЗАПИС“ ОТ СРЕЩА НА ДЖЕЙМС О’БРАЙЪН С БОРИСОВ, КОЙТО ПРЕДОПРЕДЕЛИ ВСИЧКИ ДА СЕ НАДУПЯТ НА ПП/ДБ! БОКО ПОХАРЧВА ВСИЧКИ ЗАРАДИ СПАСЯВАНЕТО НА СОБСТВЕНАТА СИ КОЖА. АМА ДАЛИ ЩЕ Я СПАСИ?!

Гледах интервюто на Недялко Недялков с Вежди Рашидов, както и прочетох анализа на Недялков след интервюто. Недялко задава безсмисления въпрос:

„Истина ли е, че всичко в тази партия /б.р. ГЕРБ/ се диктува от американското посолство?“.

Здрасти, че бързам, Недялко!

Още на 14.02.2023 АФЕРА единствена публикува:

ДЖЕЙМС О’БРАЙЪН ШАНТАЖИРА БОЙКО БОРИСОВ НА СРЕЩА! СРЕЩАТА Е ЗАПИСАНА! ЗАПЛАШВА – АКО ГЕРБ НЕ ПОДПИШАТ ВСИЧКИ ПОИСКАНИ ЗАКОНИ – БОРИСОВ ВЛИЗА В СЛЕДВАЩИЯ СПИСЪК МАГНИТСКИ! ПОСТАВЯ УЛТИМАТУМ – ВСИЧКИ У НАС, КОИТО СА ПРОТИВ ДБ И ПП – НАПУСКАТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА!

Тогава единствена АФЕРА написа в прав текст:

„….Освен с Румен Радев, Джеймс О’Брайън е провел среща и с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, разкри единствена АФЕРА.

На срещата Джеймс О’Брайън е поставил ултиматум на Борисов, че ако не се съгласи ГЕРБ да подпишат всички видове проекто закони, които е дал като списък на Румен Радев, Борисов ще бъде добавен в следващия списък Магнитски.

Срещата обаче е била записана, разкриха брилянтните източници на АФЕРА!

Американецът е дал и скандални указания, които буквално гласели, че всички, които са против ДБ и ПП ще изчезнат от политическия обзор на България в близката година и на следващите избори, защото твърде вероятно е и след предстоящите да не може да бъде съставено правителство.

След скандалната среща на Джеймс О’Брайън, изпълнeна с шантаж и натиск, Младен Маринов е бил толкова бесен, че хвърлял всичко на пода и заявил, че ако този път Бойко Борисов подпише всичко онова, което иска американеца и се наведе, Маринов ще излезе от ГЕРБ и ще организира свой собствен проект, като привлече към себе си несъгласната маса в ГЕРБ. Както и че ще извади всичко това, което се е случило на бял свят.

Бойко Борисов е бил доста уплашен.

Всички от обкръжението му знаят за тази среща и за направения запис на срещата с отправените заплахи от страна на американеца….“

Десет дни след тази публикация на АФЕРА, призовахме Младен Маринов от ГЕРБ:

АФЕРА на 24.05.2023:

ВАДИ ЗАПИСА, МЛАДЕН МАРИНОВ! ДОКАТО БОКО ТИКВАТА НЕ ВИ Е СГОТВИЛ ВСИЧКИТЕ!

Играта още от тогава бе предначертана и нататък във времето стана очевадно ясно как ГЕРБ в лицето на Бойко Борисов, насран от страх, изпълни всичко, което поиска от него брутално Джеймс О’Брайън и най -важното – а не си с ПП/ДБ, а си заличен от политическата сцена.

Стана ли правителството на ПП/ДБ?! Стана! Надупиха ли се Боко и ГЕРБ на ПП/ДБ?! Надупиха се! ДПС и те влязоха ли в Сглобката?! Влязоха! Защо ли беше толкова сигурен и спокоен, че точно ПП/ДБ ще бъдат сглобени с ГЕРБ Алексей Петров, който логистираше зад кулисите спойката между Боко и простоидиотите?! Сглоби ли ги?! Сглоби ги! Ама, който познава Алексей знае, че всичките ги е изпозаписвал и филмирал, и … го убиха! И кой го поръча?! А сетете се сами!

Сготвя ли ги Боко Тиквата всички от „своите“ един по един?! Сготвя ги! В чия полза? На ПП/ДБ! И на американското посолство!

Защо? Нет вопроса. Защото единственото, което го интересува е спасяването на собствената му кожа и не само политическото му оцеляване извън „Магнитски“, но и … физическото му оцеляване!

Ама дали ще я спаси?!

Алексей Петров гледа от Горе.

Наречете го карма.

Afera.bg

«