« Върни се назад Публикувано на 06.12.2019 / 18:39

БОКО ТВ

БОКО ТВ

Добър вечер, драги зрители!

Аз съм вашият специален Бойко Борисов!

Както виждате, излъчвам директно от камината в Белия дом! По-точно – аз съм НА камината на Дони, на Тръмп, на американския президент! Добре ли ме виждате! Хубаво ли ме виждате? Некой да не ме е забелезал? Голямото мониторче показва ли ме?! Ха така! Добре, че съм си аз репортер с мойта си камерка! Щото ако чакам българските телевизори да ме покажат по големия монитор НА камината на Дони, американския президент де – надай се, Марийо! Как що? Ами завиждат, бе! Колко са българите, дето ги посрещат с 21 топовни салюта? С 500 войници! Гвардейци! И после – НА камината! На мен не ми е първица, знам я аз тая камина, хубава камина! Колко камини съм изръшкал!

Сега да ви кажа за Дони, за Тръмп де. Мнооо як тоя, бе! Да не поверваш, че заема такъв пост! Техните телевизори го показват все един такъв крив, с дупки на бузите! Ма той уникален! Вярно, не ми даде да го прегърна, да го цуна, както му е реда и както аз си знам, ама карай! Не му връзвам кусур аз на бай Дончо! К`ъв голям, к`ъв симпатяга! Два часа минаха като една минута! Като бизнесмен на бизнесмен му обясних туй-онуй. К`вот му казах – всичко ми разбра! Уникален! И за „Белене“ ме разбра, и за „Турски поток“ ме разбра, и за хъба ме разбра, даже нямаше нужда да му го рисувам като на Жан-Клод, и за дивер… диверси… диверсията ме разбра! И за Путин ме разбра, дето раздава ордени на руски шпиони! Ама и аз го разбрах! Дони ми вика „Дай пет!“ и аз – прас! По лапата – „На десет!“… Искаш база – на ти бази! Газ – газ! Самолети – самолети! Ефове! Не ония скапаните Мигове! Той – „Дай пет!“, аз – „На десет!“. Т`ва Пенс, т`ва Помпео – и те там, само гледат, к`во да кажат, доволни! Смеят се! Т`ва е голямата политика!

Е, к`во Путин… Стара му е информацията на Путин! КГБ-то нещо не си върши работата! Мързи ли ги, не знам… Строиме, Путине, строиме! Хубаво ме гледай, както съм НА камината на бай Дончо и ми плющят 21 топовни салюта в ушите! По 5 километра на ден строиме, ровиме, копаеме, тръби полагаме! Не ме заплашвай, че си щял да ни заобиколиш! Мене да заобиколиш!? Неприятно ти е, че сме толкова силен, лоялен член на НАТО и ЕС, ама това е, брато! Ти ела в България, пък аз ще те разходя с джипа, дето кажеш! Аз Херо разходих, та теб ли ще те оставя да драпаш пеш из пущинаците! Всички викат „Браво! България строи „Турски поток“! Само ти – не! Що бе, Путине?! Аз, щото съм добър, не си знам добрината, благородно ти пуснах оня шпионин да го кичиш с орден! Ей, полковник! Генерал ти говори! Неблагодарна работа излезе ти!

Радев! Виждаш ли ме! Както съм НА камината, да ти кажа, щот не я разбираш ти политиката и само ми завиждаш! То не е като фър-фър на самолетчето! Гледай мен – направих си партия, взех властта и си правя к`вот си искам! Т`ва е политиката! Голямата! Учи се! Направи си партия и си прави к`вот ти скимне и к`вот ти душа иска! Е-хей, к`во знаеш ти! Аз съм се учил от Тато, той ми е като втори баща! И от Царо съм се учил! Като трети баща ми е Царо! Ушенце да разтрия, кученце да разходя… Така се прави! И да не забравя – няма да ти дойда на консултациите, няма да ти угаждам! Нито на теб, нито на БСП!

Аз, че съм учил – учил съм. Ученолюбив съм си! Отличник! Цял доктор съм, мама му стара! Обаче Цацата е най-учен! Признавам му го! Много чело, много знай! Ама той от мене повече е чел! Не бях виждал човек да е чел повече от мен! Голяма работа е тая Цаца, голяма риба излезе! Виж, Гешев е по-практик, като мене и той, полицайче. Кого вместо Гешев да туря? Ми другите ги мързи, бе! Мързи ги! Мая Манолова ли да туря?! Аз вече направих една глупост с Мая Манолова – стига толкоз! От добротата си патя!

Добре, че съм си с мойта си камерка и си се снимам НА камината! Т`ва е то, свободата на словото! Аз си се снимам, аз си приказвам! Няма цензура! Това си е моята телевизийка – по цял ден си се интервюирам! Ми то благодат! Хем си се интервюирам, хем си се гледам на голямото мониторче! Директно! Щото ми писна да слушам глупости, че в България нямало свобода на словото! Ей я свободата на словото – НА камината! Аз, аз поисках от бай Дончо да прати тук американски специалист по свободата на словото! Аз! Не той! Един ли, двама ли – колкото прати! Добре са дошли! Да хванем бика за рогата! Сега някои мрънкат, че било цензура това, че американците щели да ни пратят съгледвачи – да следят, да дебнат, да слухтят да не би някой да напише нещо лошо за Америка и нещо добро за Русия! Ами те, съгледвачите, са си тука! Бдят!

И сега, преди да сляза от камината, да ви кажа – аз съм полицай, бе! И съм по-добър журналист от всички журналя! И съм недосегаем!

Айде, стига ви за днес!

Велислава Дърева
в. Дума

«