Публикувано на 12.09.2020 / 11:25

БОКО С ПКП КАРАЯНЧЕВА. ПОПОВЕ ПЕЯТ, БОКО СИ НАВИВА РЪКАВИТЕ /ВИДЕО/

БОКО С ПКП КАРАЯНЧЕВА. ПОПОВЕ ПЕЯТ, БОКО СИ НАВИВА РЪКАВИТЕ /ВИДЕО/

Боко Тиквата хукна пак на турове за овации. Заедно с „простата кърджалийска п..а“ /ПКП/, наречена така в прав текст от него.

Докато митрополит Николай се подмокря около него и поповете пеят литургийно, Боко Тиквата си навива ръкавите.

Малко преди това топовни гърмежи оповестиха мероприятието, което накара ПКП Караянчева и Боко стреснато да се озърнат, да не би тях по тях да гърмят.

Иначе митрополит Николай възхвали „правителството, оглавявано от господин Бойко Борисов“. „Скъпи в Христа, господин Борисов“, така рече митрополит Николай и десет пъти поне се надупи не пред Бог, а пред Боко Тиквата.

Afera.bg

А „ПРОСТАТА КЪРДЖАЛИЙСКА П…А“ СИ ТУРНАЛА МАСКАТА НА … КИТКАТА!

Коментари 40 за
“БОКО С ПКП КАРАЯНЧЕВА. ПОПОВЕ ПЕЯТ, БОКО СИ НАВИВА РЪКАВИТЕ /ВИДЕО/”

 1. Тази паплач на снимките трябва да се разстреля , това шизофреничното от 19,07,1969 г, го оставете на мен ,хахахах. И един съвет към службите бъдете умни нали хахаха.

 2. Патриархът репа да яде! Пловдивския мърляч-митрополит отдавна е на Дувара! А църквата била институция, самостоятелна, а? От кога Буда стана Христос?

 3. Виждам на снимката , че Цвета си пази ПКП от кУронавируса с маска.

  1. „Няма „достойно“ определение за душевната празнота и интелектуалната пустота, на съществото определено от друго такова подобно същество, за проста (родена и отраснала в региона Кърджали) путка! Да те нарекат, с названието на пола от който си, не е голяма обида, но да те нарекат проста и тъпа путка, означава много! Означава колко много си паднала в очите на човека който те е нарекъл така, и колко този човек държи на теб и ти се доверява. Но нека си примоним и съществото , което определи тази нещастна женица така! Тое толкова нищожно-нищожество, че търси да докаже само на себе си, чрез унижението и макането и унищожаването на други ХОРА, чрез всички възможни средства, достъпни до низкото му съзнание! Така се описва само един психопат! Да повечето психопати, лишени от емпатия и други човешки чувства, се охарактеризират точно по този начин! И осъзнайте го най-после БЪЛГАРИ МИЛИ БРАТЯ И СЕСТРИ: – Управлява ни тотален ПРЕСТЪПНИК -ПСИХОПАТ! ОСТАВКА И РАЗСТРЕЛ!“Memento moriendum esse

   1. ПКП не е от Кърджали, Турбоселянката е родена в махала на градчето Болярово, Ямболско.

 4. Простият бай хуй и простата кърджалийска путка.Два полови органа събрани на едно място

 5. Синия кит е най големия бозайник на планетата земя , само езика му тежи колкото един слон а във вагината на женския кит могат да влезат трима души, това я прави най голямата пут*а на света след Веселин Марешки

 6. Ей , тея довечера да не направят некоя беля в покоите на хотела в кържали ? Се срещнат проста кърджалийска пу*ка с простия бай хуй. Кои знае какво чудовище мое се пръкне ?

 7. Моля не наричайте Цветанка Караянчева проста кърджалийска путк@ защото ми казаха, че тя много се радвала на определението „путк@“ за себе си. Даже заявила на едно място, че било гордост така да наричат една баба ……Яга. В този смисъл има достатъчно още известни на обществото синоними за председателката на нашето скъпо за всеки българин народно събрание като например „Ходещата без гащи за да я обладава всеки, който я пожелае“ или пък „Пекинската патица“, но понеже тя днес отново си бе в родното Кърджали добре ще звучи и „Поцинкованата кофа“. Все изразяващи безкрайната й интелигентност и отдаденост на „Бойчето“ и любимата ни партия ГРОБ. Даже светията Николай може спокойно да я прекръсти освен на ТКП и на всички останали имена, с които тази дама явно се гордее пред съпруг, деца, внуци и съпартийци.

 8. Може ли някой да ми обясни, защо генерал-майор Явор Матеев рапортува на Тиквата, след като той не му е пряк командир за разлика от президента? Пратеникът на антихриста Николай, даже не заслужава да го коментирам. Това, че има храм не означава, че е изпълнен с Божията благодат. Тук май шета мерзостта на запустението, но не материалната, а по-страшното – духовната.

 9. Запрята ръкави, щото ще я преглежда. Сещате се коя, накрая може и да я „цуне“.

 10. ТОВА ВЕЧЕ Е ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ЯВНАТА СИМБИОЗА МЕЖДУ ЦЪРКОВНАТА МАФИЯ И ДЪРЖАВНАТА МАФИЯ!АМА ЗАЩО И ПРОФ. ОВЧАРОВ СЕ ОПОРОЧАВА С РАБОЛЕПИЕТО СИ ?НАДЯВАМ СЕ ВСИЧКИ ТЪРГОВЦИ СЪС СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ОТ ХРАМА!ОСТАВКА БЕЗБОЖНИЦИ!РЕФОРМА В БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРЪКВА И ИЗГОНВАНЕ НА НЕЧЕСТИВЦИТЕ!СРАМ!

 11. Жал ми е малко за Боко. Разкарват го като панаирджийски мечок, а той гледа толкова безнадеждно.

 12. Митрополит Николай син на ДСполковник Методий Севастиянов последния шеф на 6 ГУ на ДС , и бивш началник ЦСБОП барети Пловдив
  Митрополит Николай посреща ДСагент “Буда“ вербован за щатен сътрудник от ЦСБОП

  1. …aми ,,стана агент,,по зарака на друг,,агент,,Румен Па….а,,…подкарали го бяха с ритници Маргена и Димата,,Руснака,,…та ,,копоите,,го намериха за ,,надежден,,и,,достоверен,,.,,мотивиран,,..постоянно ,,готов,,пред хотел,,Орбита,,..,,да топи,,,,за задания,,..,,от горе,,..и,,Монтерей,,..

 13. Бойко и другите измихте ли си ръцете, след като се здрависвате? Нали не трябва да се пипаме, че е пандемия, я? Уж.

 14. Безбожникът с окървавените ръце търси закрилата на господ. Няма да има прошка за лукавия. Няма да има милост. Три редици с гардове и цивилни пазванти в широк периметър при все че най-много се набива в очи плътния обръч около него. Такова чудо не съм виждал. Психопат.

 15. Що тъй? Според йерархията на властта в БГ Караянчева е пред Боко, пък се мъкне след него. Пак я мина с 200, ама тя пак няма нищо напротив.

 16. Чуват се възторжени възгласи „Пе-Ка-Пе, Пе-Ка-Пе, Пе-Ка-Пе…“ и Борисов навива ръкави, за да ръкопляска.

 17. Алелуя,брадър…

  А бе ,как може да се чувствам като протестант във Ватикана в собствената си държава ?!

  ,,Ядеш сега или гориш !“ – баси рекламата… Щеш не щеш ше стоиш във власта и около нея щото в Европа има още Гладни прасета…
  Ще ядеш като попско чадо на Задушница,къде ше одиш ?!

  Венсеремос.

 18. Тази Проста Кърджалийска Шунда няма нито достоинство, нито пък е чула за доблест и чест !
  Тя е едно влечуго, противна повлекана, иначе е маСтор на поцинковани боклукчийски кофи … след като тя е боклук …

 19. няма нищо нередно.

  Боката е естественото и заслужено туморно образование в/ъ лицето на раково болна българия.
  Само хора от друга планета могат да се учудват. Какво толкова? Преди век Алека каза в прав тексрт, §е селяните са прости и ще се размножат до критини стойности!
  Плебса не се спирa пред нищо, паразити които само плюскат и дриискат! Съзнание – нула, любов към отечеството – нула, състрадателност един с друг – нула, уважение към старци и деца – нула.
  Бойко е лечението, не болестта! Нека да седи на пост поне още 10 години!

 20. А чухте ли репликата на оператора, мисля че беше гласът на „Шехерезада“ – „Маринка, обясни му на тоя дебил“ ? Не се разбра кой е дебилът, но стана ясно, че тези няма да се научат на „хигиена“ на ТВ и телефонен ефир !!!

  1. каква хигиена сънуваш. това е ниво на ежедневно общуване в този кръг

 21. Пенчо Славейков:“Пречка е на себе си глупеца, пречка е на другите мъдреца.“

 22. Всички тези нещастници, докарани като говеда под строй за да „приветстват“ банкянската Тиква – убиеца на българския народ и слугинята му Каравиетнамчева, простата тенекеджийка, която той нарече, впрочем съвсем точно, „тъпа кърджалийска пу@ка“, много скоро ще се срамуват, че са присъствали на този позор и ще бързат да заличат физиономиите си от снимките с Тиквата! Наистина, страхотен позор! Добре де, как смее този мерзавец и престъпник да се явява пред хората? Ега ти гьонсурата! Ега ти мръсника! А за „митрополита“ всякакъв коментар е излишен! Вместо да отправи поглед към Бог и да иска прошка, това нищожество, облечено в расо, си подложило задника на една мутра! Още пари ли му трябват, не се ли насити, от онова чекмедже не влезе ли някоя пачка и в неговия джоб?!

  1. Грешка,колега „позор“. От онова чекмедже пачки не се раздават-те са лични спестявания на Тулупа и не са харчене. Пачки се раздават от бюджета,защото Онуй смята,че и там са лични негови пари.

   1. Освен оставка от днес искам и още нещо -Анатема за антихриста и българоубиец бойко.
    БПЦ днес изкопаха за себе си магистралата за ада. Да им е честита!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *