Публикувано на 07.04.2021 / 11:07

БОКО С ПИНИЗ – Я ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ПАДНЕ В КАПАНА

Бойко Борисов: „Имат прекрасна възможност тези, които са антигерб, сега да направят 200 гласа. Ако не го направят, това означават, че искат да хвърлят държавата в хаос. Това ще се върне в обратен знак на изборите.

Като политически субекти, дадохме възможност най-добър резултат – пета поредна парламентарна победа и 14-та общо. Заради тези, които са много гласовити, не можем да се зарадваме, че сме ги победили с 10%.

Тяхната игра най-вероятно ще бъде да предизвикат още хаос. Колегата политик Слави Трифонов трябва да излезе да си поеме отговорност. Най-колегиално го моля да започне да си прави състава на правителството.

Да не дезертират, да не се оправдават, че не им достигат гласове. Ако толкова им е нужно, имам 10 дежурни депутати, които да ги подкрепят. За мен е важно да има стабилно управление в държавата, аз си я обичам“, категоричен бе министър-председателят.“

Боко с пиниз – я да видим кой ще падне в капана. Защото „имам 10 дежурни, които да ги подкрепят“ си означава в прав текст прегръдка с него и ГЕРБ.

Впрочем, писали сме го неведнъж още миналата година – Боко бе наясно още тогава, че няма да е повече премиер, дори на два пъти си беше написал оставката, но го спряха Онези, които въртят Схемата, трябваше им още заради някои сделки докрая.

Единственото, което го интересува Боко е откупването му и да не му търсят докрай цаката. А това не го решава нито Слави, нито десни, нито мутри вън, мутри вътре. Знаете Кой ги решава тия работи.

Така че продължава опита да се доиграе предварителната Схема – „експертно правителство“, пък докогато издържи, не че не са наясно, че ще е за малко. А ако може да „усвоим“ и едни идващи миарди – аллах керим.

Да видим сега колко новопръкнали се депутати ще се събудят „независими“ и ще падне ли някой в замисления капан.

Иначе реално погледнато следващите избори наистина може да са съвсем различни, предвид предстоящото „дефилиране“ на „новите“ в парламента, което ще бъде гледано под лупа и всяко осиране ще бъде шамаросано на следващ вот подобаващо.

Afera.bg

 

Коментари 46 за
“БОКО С ПИНИЗ – Я ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ПАДНЕ В КАПАНА”

 1. За каква криза, за какъв хаос говори сикаджията-комунист?
  -институционална-има конституция, няма как да останем без правителство
  -финансова-мутрата отдавна ни е вкарал в нея и ако продължи да се се разхожда с джипката само ще я задълбочи

 2. По добре да бяхме избрали милко кавалджиев вместо слави чалгаря който пропагандира и изигна чалгата в България.

 3. Мили български народе! Два дни гербаджийте мълчаха като бити насрани дупета и вижте днеска как се развихриха. Верните му всички ПКП днес са по студията и говорят“ те са отговорни, те са готови да подкрепят кабинет на г-н Трифонов, плашат, че няма пари, че няма експерти, че България без тях потъва и т.н.
  Г- н Трифонов древните гърци са го казали много много точни „Бои се от данайците, дори когато ти поднасят подаръци“. Не я забравяй и се пази от съскащата змия в лицето на гербаджийте, която ти поднася ябълката на Адам от рая.

 4. Г-н Трифонов и ти на свойте концерти пееш тази възрожденска песен:-„Дорде е миничка змията, алате да се съберем, с крака да и строшим главата, свободни да се назовем“. Събери си хората, запуши устата и озапти влюбения в себе си Хаджи Тошко Ерусалимски , приемете подкрепата на БСП и строшете главата на змията, а тя не е както се пее в песента малка, тя е стоглав змей и убиването му иска обединените усилия на ИТН, на демократите, на мутри вън, на БСП и дори на ДПС.

 5. Синеоката с физиономия на боа Цачева забравих и първото име, е готова ако и бъде заповядано да е от десетте крепостни селяни, ако Боко се разпореди. АХ ,тези женички от ГЕРБ, те са готови на саможертва, само и само Боко да ги цунка по умните главички. Пък и Цачева като вожда си започва да плаши, нямало пари, абе Цачева кой ги похарчи тези пари?.Или на кратко- вървете по дяволите цялата герберистка пасмина.

 6. Държавата се управлява от хора според случая. Случаите пък се управляват от случайни хора.

 7. Е, когато разцелува ПКП на брифинг, нормалната жена би потънала в дън земя, а всеки един герберастки боклук се хили и приема лигавенето! Ами, един дето нещо правеше по пътищата, как се държеше като напикано дете в яслите, на заканите на тиквата и си остана на поста. Същото е и с това, което се прави днес. Вместо да му се каже: „Ей, Бай Хуй, аз съм депутат и отговарям пред избирателите си, а не пред теб, нещастниците се свиват и чакат на коя сергия ще ги пласират!

 8. Схемата с летище София не е за подценяване . Новият държавен секретар на САЩ Блинкен е бил досега член на борда на концесионера Меридиам, а в управлението остава ген. Кларк – разбирай ЦРУ . Преди време избухна скандала с тайните затвори на ЦРУ по летищата на България и Полша, а с господарите не може да се преговаря.

  1. Aнтони Блинкен е член на Мeridian -не правителствена о-я на ДИПЛОМАТИ
   a MERIDAEM концесионер на летище София е френско-турска к-я под контрола а службите на Турция М.И.Т с турски менажери и ЕBRD London(щаб квартира на Мосадски служби)
   Нещо като компоти и компютри Меридиан/Меридаем

 9. Толупа, отново с бисери: „Колегата му, Политик“ ??;) Ами,.. Ти… му стана.. Колега Смешник, бре Проста Тикво ,…хората го ИЗГОНИХА през вратата.. Той, иска през прозореца да влиза ,…опитва Врътки, секиши,.. с мръсната си дупара !!;)) Кой те бръсне за слива бре Толуп хората взеха да те забравят само за 2-3 дена!!;))

 10. Както се очакваше, песента на Тиквата вече е изпята. Борисовата кариера в политиката приключи. Това, което оставя обаче на следващите правителства е опоскана държава – срината икономика, огромен натрупан дълг, най-вероятно напълно празна хазна за сметка на пълните чекмеджета, съсипан парламентаризъм, ампутирана свобода на словото и разпадаща се здравна система. Първи по смъртност, най-бедни, най-комумпирани. Ревизия и гонене до дупка на 10 годишния му грабеж и геноцид. Дано един ден да бъде съден за всички престъпления, които извърши!…

  1. Ех каква бляскава кариера имаше лоеното топче от село банкя,и още какво бляскаво бъдеще го очакваше като президент два мандата 4Х2 и после посланник в Барселона,ако не беше това просто плевенско магаре слави което му ритна бакърчето.

 11. Тези кухи кратуни от Наистина Има Такива Идиоти не си ли дават сметка,че много бързо ще разберат какво е подкрепа. Няма ли кой да му обясни на Тошко Африкански разликата между подкрепа и коалиция.Ами те като не разбират най-простите постулати в дипломацията какво ще правят на международното поле.Само Нинова да подшушне на Боко,че ще го подкрепи в Народното събрание срещу спиране изолацията на БСП и Ристе с другите ще си скъсат ташаците и Тошко ще разбере с гъза си какво е подкрепа. И чао власт,ще се окаже,че са обикновени участници в изборите.Боко отново на власт,закон за стачките и протестите в извънредно положение още 4 години.Тошко,Тошко,още много ляб ще трябва да изядеш за да станеш политик.Що не си гледаш Студио Хъ.

 12. Какви ли са подходящите думи,за да се охарактеризира Тулупа при поредните му словесни извержения ? Нахален,нагъл,долнопробен лъжец,разпасал се неадекватник,самозабравил се наглец , неконтролиращ се паникьор, обезумял от страх,че ще му се търси отговорност…. Няма нищо подходящо и всичко казано и неказано не дават даже бегла представа за поведението на развилнелия се и разпищолен диктатор ужасен,че идва краят на безграничната му власт.
  Четохте ли за последните решения на Тулупа и слугите му от МС- десетки разхвърляни милиончета по села, паланки и загубени по пущинаците храмове . Абсолютно наложително е незабавно да се махне от държавните пари, защото в името на оцеляването си ГМР ще досъсипе финансите на държавата и без това вече ни докара до тежък дефицит.
  Отдавна се изтри тъничкото лустро и отдолу се показа мутрата с цялата й отвратителна същност. Но мутра паникьосана,че ще й се търси отговорност,че може да загуби власт и богатство е нещо крайно опасно и унищожително и се налага да бъде изпъдена екстрено далеч от финансите на страната.
  Този самозабравил се лъжец и грандоман наистина не осъзнава,че е най-мразения човек в държавата.

  1. Коментирах под вашия текст за мутрата борисов…….тази простата жена,яко трие коментари….това е шизофрения,хем говори и пише срещу мутрата „уж“ и хем песка статии на агент димитър злия кеворкян…..
   Алоооо товова,нито си чиста,нито се бориш срещу мутрите,ако си елбап жена,няма дда пускаш статии на обливващия мутрата „писател“кеворкян!!!Анадунму!!!

 13. ИТН в лицето на Слави Трифонов и Тошко демонстрират надменност и високомерие!
  Мисля, че избирателите гласували за тях, много скоро ще разберат, че са излъгани!
  В чалгата може да си арогантен и циничен, но за да си политик трябва да владееш дипломацията!
  Какви претенции иматкъм БСП?
  БСП реално беше единствената опозиция на ГЕРБ в последния Парламент!
  Припознават Христо Иванов и Мария Капон, като се правят че не помнят кой участвува с Б ГЕРБ в предишни правителства!
  ИТН ще се окажат поредните мошенници!

  1. Така се пропада най-бързо ! С арогантност и надменост !

  2. Именно БСП е причината Тулупа да е на власт толкова време!
   От една страна хората са съгласни да ги управлява всеки друг ,но не комунист.От друга БСП са удобно вяла опозиция чийто членове си крадат на воля,а Бойко се прави че не вижда!

 14. Ристе Монгола Мравояда с кривия клюн и с квадратната чутура взимай Байрака и мини през Банкя да вземеш ключовете от ДЖИПКАТА от БайХу’йя Простия ЛАЙНОВОЗ и да поведеш към светли бъднини бащина дружина с Коколчо Жабата и с файтона..! Ти и само ти, никой друг Ристе не може да е премиер оти ти си най опитния Дъ Ге, си през школата на сополите от дувара на ЗАЙЧАРНИКА в Банкя и си замесен и заквасен като Ивайло Калфин със маята на СТАБИЛНОСТТА на Правителството на Простите Дъ Ге като правосъден министър…С БайХу’йя сте дупе и гащи и още си говорите и се чувате по телефона Дъ Ге БайХу’йя Простия ще си даде благословията , чекмеджето с пачките евро и кюлчетата злато и сакото си и дори чепиците си демек цървулите и трендафорите за да успееш .К’ во още чакаш бягай с Коколчо Жабата с файтона да вземете ключовете от ДЖИПКАТА Дъ Ге оти Катъра Слави от Уйчиндол и пчеличката Мая ще те изпреварят..

 15. Тошко Рунтавия – председател на Българското народно събрание!
  Славчо, дето не става от стола да си изпрати гостите от тъпата телевизия, спечелил второто място, без програма, без дебати…. С ПАТРИОТИЧНИ ПЕСНИ В ЧУЖБИНА!

  Славчо, що не направи пърформанс през лятото по време на протестите, юнако!
  Ясно защо! Жал ми е за теб, също и за талантливите момчета – музиканти и т.н, почвам да се замислям дали всъщност са толкова талантливи….
  Кинти, Кинти!

  4 милиона не са гласували! Що бе! Имаше 30 партии с читави хора – Минчо Христов, Атанас Мангъров, Анелия Дулева, много хора от „Възраждане“ и от други партии….

  Изводът: Смесена система – партийно-пропорционална и мажоритарна!

  Народе…. Държава на 1340 години си заминава под ръководството на простаци!

  1. Дали американското посолство стои и чака да види кой ще спечели изборите? Глобалистките кръгове около Байдън свалиха доверието от Борисов и го пренасочиха към Слави. Учиндолският чалгар не е участвал в руски проекти, даже не е пял и песни за Путин.

 16. Aллах Керим
  Та те се осраха още на втория ден .Особено онзи Дългия Катър главатари на 7/8 с голата глава с тъмните очила и солташака му Малкия Мук Тошко Африкански и хванаха от чувала с п*ут-ките Ху’йя на Простия Ху’й Вампира Тапира Змея-Злодея ЛАЙНОВОЗА от Банкя с ДЖИПКАТА И хванаха магарето за Дедовия под опашката и на козата рогата едновременно ДъГе..Отказаха подкрепата на БСП и Корнелия Нинова без да влиза в новата тройна коалиция ИТН ДБ и Stand Up! MafiaOut! Мутри Вън ..Докато се натуткат и Боко Тиквата ще се окопае яко във Бостана и нищо няма да се случи от това което иска народа Лайняната Тиква ЛАЙНОВОЗА с айдуците, измамниците и крадците от партията на Злото и ЛЪЖАТА ГЕРП-Б да влязат в затвора , Шрек Пишман с вирнатите свински уши и бръснатата кратуна Гешев да не е главен прокурор , смяна на шефовете на областните ОДМВР -та и промяна на изборния кодекс за да има честни избори ..Ако още се туткат ИТН ще бъде прекръстен на ИНТИ -демек Има Наистина Такива ИДИОТИ..

 17. Боко: „Давам десет от моите безмозъчни овце да допълнят вашето стадо!“
  Тиквата как разполага с малките си тиквета от бостана!
  Но може и да е прав – нали преди това изръси „бисера“ – И аз съм прост, и вие сте прости и затова се разбираме!
  Важното е да спаси кожицата и да кара бай Ставри пак да го чака!

 18. Мутрата-комунист да не се прави на мотика, а да се готви за правителсво на Радев и този път компромиси няма да има!

 19. Някой трябва да обясни на Тошко сценаристчето, че предложението за подкрепа не означава предложение за коалиция.

  С цели 9 пункта са под ГЕРБ. Христо Иванов е пета политическа сила. Мая е последна.

  И това не им пречи да си вирнат носа. Утре Борисов като почне да ги пазарува, ще ги питаме. Като се обобщи, партиите на протеста, от което тези тримата глупаво изключват БСП, загубиха изборите от партиите на статуквото.

  При следващи избори резултатите може съвсем да не са в тяхна полза. Мислете, ей! Един кабинет на малцинството, подкрепян и от БСП, без никакви коалиции, има много повече време да вкара в трета глуха ГЕРБ, отколкото един служебен кабинет.

  Богомил Бонев

  1. Богомиле къде тая смелост у тези смешници, и „лидерът“ им. Те могат смо да се репчат пред аутокюто на 7/8 ТВ.Писал съм и друк път, че в Шоуто на Слави има едно хубаво нещо и това са само музикантите от „Куку бенд“.

 20. Чудя се все пак от къде иде нарцисизмът и антисоциалистическата злоба на талибанът Тоше? Буци е ясен- шменти капели и пунта Мари. Докато не го загащят да каже коя е Мата Хари, все ще е така! Загащване си трябва и на шайкаджиите Влади, Мента, ПКП и прочее сволач. Докато Каренин обаче е на върха, еманципацията ще е трудна и мъчителна!

 21. Страх от служебен кабинет на Президента и от бъдещето разследване!

 22. Гледарица казала да се внимава кога се минава под мостове с джипка?

 23. Който се сдушка с герб сега,радостта му ще е кратка.Новите играчи са възможно най-лошия избор от толкава много възможности и показна „дълбокомудрието“ на масовия протестър,първосигнално.Бойко ще се опита да се задържи на трапеца със сетни сили,ще подлъгва ,изкушава ,подкупва с пари и постове.Изплуването от тинята ще е мъчително и бавно,от изключително значение е какво ще предприеме служебния кабинет,а до коалиция с герб не трябва да се стига

 24. Парадчето на новите, „обаче ще бъде гледано под лупа и всяко осиране ще бъде шамаросано на следващ вот подобаващо“.
  А относно осирането – ей го де е..
  С таз дундуркана и хранена 12 години администрация..
  А и във Факултето, Максуда, Столипиново и т.н. Слави са пуска само, ако на масата има кубапченца..
  А те със 78 стотинки на месец няма как да се купят.
  Щото задачката е за първолаци.. С едно чекмедже колко кебапчета могат да се купят и може ли със 78 стотинки да се купят повече от чекмеджето?
  Пък и милиардите евра все още требе да се заявяват все още с програми пред Брюксел.. Все още не са потекли към Левски Г..

 25. „Обичал си държавата“… как няма да я обичаш, като ограби милиарди от нея, прогони милиони и я досъсипа с мутренската си „политика“?

 26. Крайно време е да вземат та малко да се поусетят – инак с топъл дъх във врЪтът и остра болка в гъзЪт ще разберат колко много са се объркАли.Народа каза думата си – всичко дето дори и намирисваше на фашистката хунта ГЕРБ българоубийците продажници се отече като рядка смрадлива полутечност в канала.И магарешкото и лъжепатреотарите винкели и опикани шкембе воеводи – т.е. кой са отърка о гробаджиите свършЕ скоропостижно.Време е за истини ну,добни парещи но истини – как по места работодатели верни на фашистката хунта ГЕРБ българоубийците са изнудвали и заплашвали работници и служители да гласуват за гробаджиите и да подписват декларации за това , как гаулайтерите на ГЕРБ после по адресите на тия хора са следили дали в съответните секции има толкова гласове за фашистката хунта на ГЕРБ.как магазините по села и градове още в изборния ден се напълниха с цигани пазаруващи яво , как са фъркали петдесетолевките с които ГЕРБ българоубийците са купували циганските гласове.Допусне ли се под какъвто и да е предлог антинародната антибългарска фашистка тоталитарна авторитарна хунта ГЕРБ на боклука сикаджийски Борисов да имам каквото и да е влияние в реалната политика от тук нататък жална майка на всички честни хора които независимо от огромния натиск , манипулации , заплахи от страна на фашистката хунта ГЕРБ дадоха гласа си за промяната.

 27. Не бях осъзнавала смисъла на „дежурни“ депутати… Като имам предвид тартора, навярно всички влизат в тая класация. Нормална бг политическа практика. Какво падение…

  1. 2013-та и боковизмите за това кой осигурява кворума..
   Докат той е изпод магнолията..
   Забравила си „АЗ спИчелих, ама що не управлявам?“..

 28. Какви да са първите действия на евентуалното НОВО правителство /без Мутрата от Банкя/?
  1.Да му се мземе му джипката! Ще видите как ще се разреве като малко дете, на което са му отнели любимата играчка
  2.Да се направи предложение до д-р Гълъбова от известната психиатрична клиника – да настанят Мутрата незабавно в Лудницата.
  Законът им дава право – докато трае делото за принудително ПОСТАВЯНЕ ПОД ПЪЛНО ЗАПРЕЩЕНИЕ или за принудително НАСТАНЯВАНЕ В ПСИХИАТРИЧНО заведение, лицето бойко методиев борисов да бъде задържано предварително, в която и да е Лудница.
  Нали всички виждаме, че е Луд за връзване.
  И не само – това лице – бойко методиев борисов е опасен първо за себе си, после и за милионите български граждани гласували против него. Всички бяхме свидетели в ноща на изборите, как това НЕВМЕНЯЕМО лице – бойко методиев борисов заплашва с глутницата си от чакали.
  А и всички знаем, че има и куче – кучето гешев.
  И освен това не може да се грижи за своите си работи и трябва да се определи институция/Лудница/, която да се грижи за него и да му се определи настойник – Директора на Лудницата.
  Ето това са първите неотложни задачи, стоящи пред новото управление на България.
  „Вържи Лудия/не Макс, а Лудия бойко/, да е мирна държавата“.

 29. Бибитко изтрещя напълно.Предлага на дългия 10 „дежурни депутата“,за да направи стабилно мнозинство?!А вие,депутати от ГЕРБ ,толкова ниско ли сте паднали,че му позволявате да ви предлага като стока на долнопробен битак?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *