Публикувано на 03.05.2021 / 9:53

БОКО С МОНОЛОГ НА СВЕТЛИ ПОНЕДЕЛНИК: КОЙ ЩЕ НАБЛЮДАВА КОЙ ЧУКА НА ТЕЗИ МАШИНИ? В БЕЛГИЯ Я НЯМА ТАЯ ГЛУПОСТ СЪС СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО

На Светъл Понеделник Боко Тиквата с монолог как никъде я нямало тая глупост със служебно правителство. Трябвало да осъдим Русия заради Навални. Демокрацията била скъпо нещо, кой щял да наблюдава кой чукал на тези машини. Нямало да има правителство и следващия път и с месеци щяло да върви служебното правителство на Радев и това било целта. Бюлетините се печатали в печатница на виден БСП-ар. Много му било интересно да слуша как правосъдия му министър разсъждавал като съдия и как щяла да отсъди. И бил за протести, защото били оздравителни, но бил против протести, които пречат.

Няма да обжалвате изборния закон пред Конституционния съд, оставете ги, нека да ги видят българите какво са направили, даде заръка Боко.

Боко Тиквата: „Българинът ще осъзнае, че дори и Тодор Живков е нямал президент!“🤣🤣🤣

Изобщо „дий, воле, дий“, Боко Тиквата е във вихъра си.

П.П. Георги Дренчев: Тоя пак е изпъплил да плаче, аман бе, олигофрен. само си го представете обвиняем – няма да има болест, от която да не е болен!

 

Коментари 76 за
“БОКО С МОНОЛОГ НА СВЕТЛИ ПОНЕДЕЛНИК: КОЙ ЩЕ НАБЛЮДАВА КОЙ ЧУКА НА ТЕЗИ МАШИНИ? В БЕЛГИЯ Я НЯМА ТАЯ ГЛУПОСТ СЪС СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО”

 1. Омръзна ми по всичко новини от радиото, защото телевизор нямам от 7 години, да слушам напоителни тъпи обяснения на еден самовлюбен простак, който се мисли за гениален и незаменим. При всяка негова изява се разбира колко са лоши всички останали Ще се откажа май и от радиото.

 2. Абсолютно правилно и даже задължително е всеки ден Тулуп и Хунта да дават пресконференции-колкото повече, толкова по-добре. Нещо се бяхме поразсеяли около останалите политически явления и забравихме,че абсолютният шампион по лъжи и измами продължава да вилнее,да ни плаши и да се кълне , че без него и бандитската му организация България ще погине. Добре е,че лъже на всяка втора дума,за да го слушаме и да не забравяме защо го мразим и е задължително скоростно да бъде прибран на място,където да гледа облаците на квадратчета.
  Тук се предлага извънреден съд,но това е напълно излишно. Както знаем Съдът по правата на човека в Страсбург с думи ясни посочи,кой е организирал и носи вината за убийството на Чакъра. След елементарно действие-възобновяване на делото от ВКС убиецът се задържа,а след това- и осъжда на доживот без замяна не като отмъщение,а защото това следва по закон. Обаче предложението за възобновяване го прави Главният прокурор, така че Гешев също е тема за размисъл. Искам да кажа,че след като е наложено наказание за бруталното убийство вече може ритмично и компетентно да се разследват,а след това и накажат другите извършени престъпления включително и против Републиката. Това не са мечти и фантасмагории , а реалност ако има нормална прокуратура и законност в страната ни.

  А така наречените журналисти нямат ли някакво микронче достойнство,че да задават въпроси и да отучат ГМР да лъготи безнаказано ? Жалки подлоги,които непрекъснато се жалват и имат огромни претенции,а заслужават само презрение за дългогодишния подъл слугинаж. За пари и други облаги,естествено. Даже и проститутките си изкарват хляба по-почтено,защото рискуват много повече и печелят много по-малко. И не се святкат като големи интелектуалци и ерудити.

 3. Цитирам: „На мен не са ми нужни пожарникари, а хора с акъл“ – Богомил Райнов /Реквием за една мръсница/.

 4. Светиня Му доста се заиграва напоследък с религиозни проповеди,дали е попрочел нещо от теологията?Значи за патриарх се готви,нежели за президент.След подаването му на оставка,политическия процес леко се отпуши,президента не трябва да спира до тук,трябва да елиминира боко не само като премиер ,но и като кандидат за президент.Първо трябва да махне гешев ,който служи като гръмоотвод за бочо и после да се разследват и останалите крупни злоупотребители.

  1. Банкянският изрод ако живееше в цивилизована скандинавска страна, отдавна щеше да е осъден.

   1. А пък ако беше в Сицилия отдавна да са го заровили под някоя магистрала….или хвърлен в морето, занитен за някой бетонен блок. Но в кочината Му мафията си има държава, начело точно с него…още два дена. Пък после я камилата , я камиларя…Дано някой тогава на практика приложи поне препоръките в този форум на NON BIS IN IDEM.

 5. Само като го видиш и чуеш и като знаеш че на този му викат боко тиквата веднага разбираш за какво става реч.

 6. Луд умора няма. Антихрист страх от Бога няма. Страхливец покой няма.

 7. О Б Я В А

  Спешно търся копач на криптовалута в з@дника на известна мутра от гр. Банкя.
  Възнаграждение 10% от изкопаното количество.
  Ако токът спре, копаенето може да се извършва на ръка.

 8. Тоя надмина себе си. За един ден – два брифинга. А денят още не е свършил! Фабрика за простотии и лъжи.

 9. Още един бандит с името Боби иска да възкръсне
  Боби Михайлов се върна „триумфално“ в българския футбол. Той оттегли оставката си, която подаде есента на 2019 г., и си пое ръководните функции. Направи го, сякаш нищо не е станало. Такава наглост няма. Михайлов удари в земята дори Бойко Борисов. Боби доуби всичко в най-обичания спорт. Направи така, че и тези, които най-малко се интересуват, да му теглят по една… Защото Михайлов и компания напълно я заслужават. Това е позьорщина. Най-голямата. И позор. Най-грозният в историята на българския футбол.
  Тъжното е, че събитията във футбола са олицетворение на случващото се в държавата. Оказа се, че в България може да подадеш оставка и след година и половина да се върнеш „отпочинал“, за да си довършиш работата. А остана ли нещо за „довършване“? Явно кокалът е доста блажен и няма пускане. Игрите ще са до самия край.
  Друго доказателство са сценките на Венци Стефанов, който преди Изпълкома на БФС уж бил болен, влизал в болница, но за заседанието, на което отборът му „Славия“ бе спасен от изпадане, се появи и дори гласува двойно (и заради Спас Русев). Сцената прилича на тези, които Борисов разиграва с коляното. Сякаш шефът на „белите“ се е учил от Него. А дали не е обратното?
  Разбра ли Димитър Бербатов в каква тиня нагази? Ако не е, след тези сценки всичко му се е изяснило. Сега и на „Трите коня“ (Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров) ще им разкажат играта.
  За да бъдат бутнати досегашните управници във футбола, трябват не само приказки, а действия. В момента е задължително „Левски“ и ЦСКА да напуснат първенството. А след тях – и други. Само феновете ще им разкажат играта на тези. А дотогава – „Наздраве, Боби!“.

  1. В България има само един човек-професионалист, който е в състояние да ръководи футбола и той се казва Христо Стоичков.
   Като се има предвид кои са собствениците на футболните клубове и качеството на българския футбол, в България СПОКОЙНО може да се въведе МОРАТОРИУМ за забрана на професионалния футбол и всякакви футболни хазартни залагания, свързани с него.
   Боби Михайлов може да оглави някоя друга спортна организация, например БМС- българския мастурбаторски съюз и там да се пенсионира, измивайки позорния прякор „Перуката“ с някой по-благозвучен, напр. „Чекията“.

   1. Прав си, ама Камата не му се занимава с това. Затова-Бербо, Марто и Стенли са надеждата.

 10. Главният
  интригант на републиката още вчера направи опит да ни информира, как
  Нинова, едва ли не е търсила подкрепата му! Точните думи бяха:
  „Уважаемата Корнелия Нинова да не ни вкарва в обращение….“. Странно
  е, че майка му знаела къде е задната врата на храма, но е забравила да
  му прочете 10-те Божи заповеди! Противно е да гледаш един безбожник, как
  иска да мине за светец!

 11. Някога Чърчил казал, че „Социализъм е, когато плъховете плуват към потъващия кораб“. Същото се получава с ГЕРБ и Борисов. Каузата е мъртва, корабът на властта потъва, но Борисов се изживява като капитана на „Титаник“ Уилям Мърдок, който заповядал оркестърът да свири преди… знаете го нататък.
  Борисов си пада по драматизма, за да бъде или герой, или жертва, а често и двете. За да не изтлее образът му в общественото съзнание – което ще се случи неминуемо – той дава извънредни брифинги един подир друг. Уж за да повдигне жизнено важни теми. В действителност слушаме нови и нови изпълнения на фалшива духова секция… Днес казал: „Аз съм човек, който винаги дава отчет за парите на данъкоплатците“. Морал и честност са другото му име…
  А някакви калтаци все питат и питат, откъде са милионите и кюлчетата злато в чекмеджето му. 500 милиона за ремонт на язовири. Над милиард за ремонт на железопътни участъци. Над 1 млрд лева за ВиК холдинга. За милиардите, потънали за създаване на електронно управление, което и досега не се е появило. За гъстата мъгла около налятите 3 милиарда за „Турски поток“ през България все още не се вдига. Моралният и честният обаче мълчи. Вече е зает да се ядосва за промените при съставяне на ЦИК. Как така президентът щял да назначава членовете?! Ужас, измама! И защо е този вой, след като той самият твърди, че партийните квоти за ЦИК не влияели на изборите. За какво са му тогава?
  От пожарникар капитан на кораб не става. Дори пират не става, защото морски страшилища като Хайредин Барбароса, Франсис Дрейк, Хенри Морган и Черната брада са проявявали в определени случаи чест и достойнство. По заграбени богатства обаче нашият няма равен.
  За да не се говори за несметните му богатства и техният произход той се опитва да отвлече вниманието с извънредни брифинги. Там се хвали с успехи и напада опонентите. Пробва и други тактики – създаде формация от верни нему субекти, които да защитават с голи гърди, ако трябва. Един изкуфялник пък драматично предупреди, че се случвал „пълзящ преврат“ срещу Борисов…
  Наистина плъховете плуват към потъващия кораб.

  Емил Азар

  1. Отче Ваш:
   “Това, което ни представят тия сервилни към запада боклуци, не е демокрация !!! Това е корпоративно, а не пронародно управление. Корпоративното управление се нарича фашизъм. Социалистическата ни демокрация, ако и да изглеждаше че я няма, бе стотици пъти по-пронародно управление от тази мутренска профашистка власт, изцяло колониална и мафиотска. От края на 1989 г., когато престанахме да съществуваме като суверенна държава, получихме от новия три буквен „брат“, всичко на всичко един кораб с развалена царевица и много пожелания от Арменския поп !!! А както каза не отдавна Фльор Шербетова: “ Който се задоволява с малко, е щастлив и нека Бог да благослови Америка за Булгаристан“ !!!”

  2. Скоро Тиквата ще организира брифинги и ще се хвали с успехи от Ада, където ще седи на рогатия к*р на сатаната за вечни времена, а наоколо, край него, шайкаджиите ще въртят яки свирки на дяволите.

 12. Бай туй-онуй – дето е председател на ТКЗС „ГЕРБ“ в ликвидация – се чуди как да бъде интересен, при положение че го е страх да се среща с обикновените хора, а му е най-добре да говори пред активните кооперативни членове и членки.

 13. >А ,стига попържахте,бе ,Великден е !
  Споко ,за някои няма да има Възкресение и туйто…

  Венсеремос.

 14. Специален музикален поздрав за бъдещия затворник бойко методиев борисов от Бай Ставри, югозападното крило: „Затворнически рок“/Elvis Presley – Jailhouse Rock
  https://www.youtube.com/watch?v=gj0Rz-uP4Mk

 15. ЖИВОТНОВЪДСТВО

  С пресъхнала канавка, без стобор
  във Европейския селскостопански двор
  живеел там петелът Боботел.

  Кой, ако не той бил в песните умел!
  Дори на Операта оркестърът световен
  не бил тъй благозвучен и чаровен

  Той усещал със самата си природа
  как се върти светът по небосвода
  и като мандата за последно да премине

  Боботел викнал, че щял света да срине.
  ГЕРБенът му бил със евров цвят
  и като бодлива тел зъбчат.

  Хранилките му в златен плам блестели
  и осветявали със морския лазур
  на келера стените снежнобели.

  Кокошки няколко във свое подчинение
  държал петелът за любов и развлечение,
  макар, че всички му били сестри

  по глупост си приличали дори.
  Но Караневеста между тях била
  с най-пълна гушка, с шарени пера

  не дотам възпитана и приветлива,
  напориста, а и много приказлива.
  Далеч преди да се сформира НОЩ

  На Боботел сърцето с чудна мощ
  превзела тя и го държала здраво,
  а Боботел бил луд по нея, и със право.

  Било за всички радост най-голяма
  на запис да го чуят как я храни само
  какво говорила е простата му мила

  и след запой какво е надробила
  Веднъж сред своите хубавици
  в зори все още дремел Боботел

  на своя прът във министерския келер
  току до хубавата си Караневеста,
  и взел на сън да пъшка с двеста

  Така се стене на сън и от кошмар.
  Уплашена за своя господар,
  Караневеста скочила – любими,

  какво те мъчи, ти отговори ми!
  (следва продължение)

 16. ББ може да си говори сам каквото и колкото време си иска.
  /112 място по свобода на словото./
  Но защо медиите, особено трите големи тивита, непрекъснато ни го натрапват дълго, досадно и напоително.
  По навик повече от десетина години?
  Хайде стига вече!
  Станахте досадни с лакардиите бойкови, които сутрин са едно, вечерта – друго.
  Щом е някаква новина, пуснете трийсетина секунди и толкоз!
  А дали не го пускате нарочно, за да се отвратят хората от него отново и отново, и отново?

  1. Има една пиеса с малко странно име-„монолози от вагината“. Се га виждаме друга пиеса-„Монолог между две вагини“. Просто го вижте кой стои от двете му страни.

 17. Корнелия Нинова отговори на Бойко Борисов:
  „Въпреки че е един от най-значимите празници, премиерът в оставка Борисов продължи да раздава напътствия и да се меси в работата на други партии, в нашия случай – на БСП. Борисов си позволи да каже: „Не може уважаемата госпожа Нинова да каже по-бързо да закриваме парламента, да връщат мандата, защото Борисов продължавал да управлява“. Г- н Борисов, какво може и какво не може да казвам – решава единствено моята партия, а не вие“.
  „При обективната невъзможност да се състави ново правителство, всеки ден протакане осигурява време на Вашето да раздадете още концесии, да изхарчите безконтролно последните пари в бюджета, да назначите за пет години напред верните си хора във второто и третото ниво на властта. Не Вие, а Конституцията казва какво следва в такива случаи. Вие достатъчно я потъпквахте 11 години, така че не ме изненадва какво говорите и сега. В настоящата ситуация е по-добре да има служебен кабинет, назначен от президента Радев, който да поеме отговорност за управлението на страната, отколкото оставане на Вашето правителство в оставка“, https://www.facebook.com/NinovaKorneliya/photos/a.1866585366953742/3019911948287739/?type=3

 18. Днес се сетих за факт отпреди 15 години. ден преди някакви избори – май пак бяха парламентарни, в Славчовото шоу предната вечер се натресе Доган с прословутата си реплика, че той разпределя порциите в държавата. На другия ден, бях председател на секционна комисия (от дясна формация), с очите си видях как големи групи от сравнително млади хора просто тичаха към училището и викаха открито, че ще гласуват за ГЕРБ. Така тръгнаха нещата…. та и до днес! Който разбрал, разбрал!

  1. Това бяха парламентарните избори през 2009 година на 5 юли и случката е в село Кочан „Аз разпределям порциите в държавата „

 19. До Мара подробната
  03.05.2021 в 13:07
  Цитат от госпожата: „Да идват по бързо изборите! Да изберем интелигентни хора.
  Българи, вслушвайте се в младите, защото гласуваме за тях.“

  Г-жо Мара Подробната, компетентността в работта, моралът, общата култура, също и политическата, обичта към хората и към родината нямат нищо общо с възрастта!
  Млади или стари – въпрос на характер и на манталитет.
  Левски, Ботев, Бенковски, Стамболов, Захарий Стоянов, Димчо Дебелянов, Алеко Константинов, Смирненски, Вапцаров, Пламен от Варна, който се запали имного други – млади;

  Вазов, Яворов, Елин Пелин, Йовков, петко и Пенчо Славейкови, Елисавета и Дора, Кирил Кръстев, проф. Хаджийски, Стефан Груев, проф. Емил Георгиев, проф Ничев и проф. Никола Георгиев, проф. Юлиан Вучков, и проф Кирил Топалов, великаните оперни певци, артисти и поети , безкрайно талантливи – не толкова млади….

  Т.нар. млади на Мадридския, дето се домъкнаха наготово и Костов им плати самолетните билети, за да дойдат и да го изгонят…. Колко интересно и прелюбопитно – стигнали европейския връх, пък един билет не искат да си платят – жалка работа! Ех, Костов….

  Жизнен, културен и професионален опит, госпожо Мара, много познания за живота и икторията, обща и политическа култура, и най-важното МНОГО ЛЮБОВ КЪМ РОДИНАТА И ХОРАТА!

  ТА ТЕЗЕТА МИ Е – НЯМА ВЪЗРАСТ ЗА УМА И ЖЕЛАНИЕТО ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ!

  Да си живи и здрави и младите, и старите… истински българи!

  1. Съгласна съм с всичко написано от Вас.
   Отгледала съм син, който съм възпитала като истински българин, умен и интелигентен и ще се вслушам в него.
   Дано повече хора Ви четат и се замислят. Вие с повече думи ме изразихте. Благодаря.

 20. Към политиците ни!!!Хлябът и олиото се повишиха!!!Защо???Никой няма да ви каже!!!Преди време Путин наложи мораториум върху износа на зърно и олио и Брюксел са вбесени!!!Трябва да погледнем и нашите запаси че идва Световен глад!!!Само печалба за определени и високи цени за останалите не се гради Общество!!!

  1. Дано и Байдън да наложи мораториум за износ на щатски идиоти за България !

 21. Прост, нагъл и страхлив примат и около него същите придворни – министри, РR-и, журналисти, социолози, политолози и друга крадлива сган! В истерия са!
  Да идват по бързо изборите! Да изберем интелигентни хора.
  Българи, вслушвайте се в младите, защото гласуваме за тях.

 22. Всеки народ си има своят Юда…!!!Въжето е готово търси се дървото???

  За няколко -млр.-долара в повече!!!

 23. “Празни мисли на един празен човек” Джером Джером
  Прекалено много внимание му се обръща ,просто го игнорирайте това му е най-голямото наказание.

  1. Коментирането на празнодумците оставя жива вярата им в казаното от тях!!!Диалогът ги поставя на масата наравно с Вас а не под Нея!!!

 24. Най-накрая, на Светъл Понеделник сикаджията-комунист Боко Тиквата е получил Просветлението, че в близко бъдеще го очаква Възмездието.
  Ех, простако, защо не си остана пожарникар ?
  Сега щеше да си получаваш пенсията , а България щеше да е по-добра и щастлива… без теб.

  1. Тиквата е бил „комунист“, докато е имал полза, не се е деполитизирал – за да получи 20 заплати накуп, а и да се исухли без ангажимент към службите. А от БСП се е смоизключил, като не си е плащал членския внос, а след това се беше включил в листата на „царя“!!

   1. Тиквата е станал член на БКП още на 18 години, т.е. през 1977 г.
    Деполитизацията на силовите ведомства в България, мисля, че се извърши през 91-92 година.
    тиквата има приличен стаж като комунист от 14-15 години и ИМЕННО ТОВА не му дава право да се дистанцира от тази тоталитарна партия от сталинско-брежневски тип.

 25. Монолози на вaгинaтa пред целият народ! Много било трудно да се управлява вика той, а това ние го разбрахме след, като той си усука коляното три пъти и не разбра, че това се дължи на факта, че топката е десет пъти по-тежка от празната му глава! Много жалък и много смешен е и буди само отврат и погнуса!

 26. Урода борисов,яко го тресе от Служебно правителство,алоооооо уроде борисов,недей взима в устата си БЕЛГИЯ,бе уроде,Белгия не е имало диктатура,12 години,те могат да си позволят и 4 год.без правителство,Белгия не е била управлявана от проста Тиква,няма ШПИЦ КОМАНДИ,ПРОКУРОРСКИ БУХАЛКИ,ясно ли ти е уродеее….
  А бе мутро,ти освен че си урод,си и невиждан наглец и шизофреник,пледи няколко дена ревеше,че имало протести срещу тебе,да напуснеш премиерския пост,и сега когато имали възможност,не съставяли правителство,ето видите ли,ти си премиерствал още един месец…..така уроде борисов,днеска ревеш че,трябва да бъде като в Белгия,тоест да управлява ПРАВИТЕЛСТВО В ОСТАВКА,тоест тука си противоречиш,хем се караше миналата седмица че не съставят правителство новите,хем пък сега ИСКАШ ДА УПРАВЛЯВАШ В ОСТАВКА КАКТО В БЕЛГИЯ…..
  Защо бе уроде борисов,толкова те ТРЕСЕ ТОЧНО ОТ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО,къде се намираш ти бе уроде,ежедневно да тероризираш българите с твоето присъствие и твоята психопатска логорея,няма ли кой да те озапти най-накрая???
  Вижда си че си разярен уроде борисов,и ние сме разярени от твоето присъствие от 2001 год та до ден днешен,кажи бе уроде кой уби 150 човека от така наречения ъндърграунд???
  Кой съсипа България така,както никой не е направил в 1300-годишнина на България???
  Кой изгони 3 милиона българи в странство бе уроде борисов???
  Не един път съм писала какво казва покойния ти треньор по-таекондо Валери Найденов-как другите момчета ти казвали че си Борсук(((вечно си бил нацупен,както и днеска))),че си бил интригант,викали ти ПРАНИТЕ ГАЩИ,треньора ти казва че си бил НАЙ-ГОЛЕМИЯ СТРАХЛИВЕЦ…както не един път ние сме били свидетели,как се
  снишаваш,когато ти загори под краката…
  Ето и интервюто на Валери Найденов,за тебе уроде борисов;https://svobodnoslovo.eu/%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d1%8a%d0%b6%d0%b5%d1%86%d0%b0-%d0%b2-%d1%81%d0%b5%d1%83%d0%bb/
  Ти съсипа българите бе уроде борисов,продаде България,не ни съветвай за каквото и да е,защото нямаме нужда един интригант завистлив,страхливец,някакъв дълбок комплескар,да се упражнява и да гради самочувствие на съдраната кожа на клетите българи уроде борисов,никога България не е била управлявана от такъв човек на такова примитивно ниво,даааа никой от предишните не е бил „цвете“,станишев,костов,царя…те ка измамници,крадци,лъжци…..но те и убийци като тебе бе уроде борисов,ти просто нямаш равен на себе си по „ЗЛИНИ ПРИЧИНЕНИ НА НАРОДА СИ“,твоето място е в клетка един на един метър,без право на дума…толкова злини нанесе на Народа си….
  Никога България не е била управлявана от по-ЗЪЛ,ОТМЪСТИТЕЛЕН,ИНТРИГАНТ,КОМЛЕКСАР човек от тебе уроде борисов,просто те тресе че при едно служебно правителство,няма са си отразяван от твоите мисирски медии,няма да слушат дебилите речите на болното ти самосъзнание уроде….един път да те видя зад решетките уроде борисов,лично ще почерпя,че България се отърва от най-голямото ЗЛО в ИСТОРИЯТА СИ!!!

  1. Извинявам се за грешките написани от бързане-просто там където е написано…за станишев,костов,царя че, са крадци,измамници,лъжци-така е,исках да напиша за тези субекти,че са всичко това,НО НЕ СА убийци като урода борисов…..

 27. …….абе путка майно, защо върна мандата , нали си ,,умен,,…върви на майната си,…по бързо …

 28. Монологът е наречен пресконференция от геребаджиите и мисирските медии. Само да попитам. Съвсем незлобиво и чисто технически. За колко часа и къде е била насрочена пресконференцията и кога и с какъв способ журналистите са били предупредени за нея. И днес, не ли е един от най-светлите християнски празници. От какава нужда не се изчака поне до утре. Колко репортери присъстваха, какви въпроси зададоха и какви отговори им се дадоха. И от кого.

 29. Взаимстван ВИЦ от сайт-официоз:
  – Помня как веднъж шефът ме попита, кой от нас е дебил? Той или аз?
  – И ти кво?
  – Ми, казах, че всички знаят, че той на работа дебили не взема!

 30. Има ли още за крадене?
  Не искам да виждам и да чувам:
  Иван Костов,
  Симеон Фердинандов,
  Знайни и незнайни министри,
  Плевнелиев,
  Станишката,
  Знайни и незнайни глухо и неми депутати,
  Тези, които си сменят партиите като книжни носни кърпички,
  Тези, които едно говорят, друго вършат,
  Назначени и самоназначили се милионери,
  Тези, които изпразниха джобовете на народа и напълниха своите……
  И много други…..
  И най- вече и никога вече – Бойко Борисов!

 31. Абе Боко, абе „ТИКВО“, абе БОКЛУК.
  ЗАЩО СМЕ:
  – на 1-во място по смъртност в света!
  – на 1-во място по заболеваемост.
  – на едно от последните места в света по качество на здравеопазването – класация на Блумбърг. На 48-мо място от 55 държави, в анкета на СЗО от 2019 г.
  – при най-ниски доходи на населението и заплати в ЕС България е на 1-во място по доплащане на медицински услуги от гражданите – около 47%! (в Швеция – 3%, Германия 3,2%…)
  – най-ниска продължителност на живот в ЕС – 74,9 г. В Испания – 83,5 г., Италия – 83,4 г. и т.н.
  – последни по жизнен стандарт в Европа. При среден коефициент за континента 45,6%, България е със 7%…
  – 1-во място по корупция в ЕС.
  – най-зле по върховенство на закона в ЕС.
  – на челно място сме по разпространение на фалшиви новини.
  – на 111-то място сме по свобода на медиите.
  – последно място по износ на иновативни стоки в ЕС. Делът им в общия обем на експорта е едва 3,6%. В България броят на патентите е 4 на 1 млн. души, а в Естония са 33, в Германия – 291, а средно за страните в ЕС – 117.
  – последни по дигитализация в ЕС (Мария Габриел беше еврокомисар на този ресор).
  – първи по неграмотност в ЕС. 40% от българските младежи са функционално неграмотни.
  – последни по чужди инвестиции; българските компании изостават в инвестиционната си дейност.
  – първи по употреба на алкохол на Балканите и 6-ти в света с 12,6 литра на глава от населението за година.
  – българските ученици и младежи са на първите места в Европа по употреба на амфетамини и анаболни стероиди.
  – 1-ви сме в Европа по брой загинали в автомобилни катастрофи.
  – на 93-то място сме по качество на пътищата от 171 страни.
  – от 2014 г. досега, със средствата от ЕС, са завършени едва 400 км нови магистрали – последно място в съюза.
  – 10 години и похарчени близо 2 милиарда не стигнаха да имаме електронно правителство. Но парите ги няма…
  – 15% е доверието в Народното събрание – най-ниско досега.
  – 18% е доверието в правителството, над 70 на сто е недоверието.
  – доверието в теб е 20% – най-ниско от години.
  – българите са предпоследни по най-ниско ниво на щастие в ЕС. (Латвия е след нас.)
  – с най-много емигранти на глава от населението, минали сме първенеца Полша…
  – най-ниско доверие в прокуратурата от всички страни в ЕС.
  – БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ Е НАЙ-ТОПЯЩАТА СЕ В СВЕТА.
  ЕТО ЗАТОВА БОКО, БОКЛУК СИ СЕ РОДИЛ, КАТО БОКЛУК СИ ЖИВЯЛ И КАТО БОКЛУК ЩЕ СИ ОТИДЕШ!

 32. Разбирам го Боко Тиквата. Много е трудно сам да разбере, че ВОНИ от ТЪПОТИЯТА си и не осъзнава, че е НИСКОИНТЕЛЕКТУАЛЕН БОКЛУК. Хората се задушават от миризмата МУ, но ТОЙ не я усеща, защото е свикнал с нея.
  Да отстраниш интелигентен човек от властта, това е като да отстраниш мазно петно – лесно и бързо. Но да отстраниш ТЪПАК от властта, това си е стъргане по загоряло дъно – трудно и бавно.

 33. Боко Тиквата наистина е голям ТЪПАК. Само преценете това, което прави в момента. Седи си в къщата в Банкя и около него като циркаджийски кученца с треперещи лапички и влажни очички насядали тъпите му министри. И БоКО Тиквата бръщолеви монолози колко е велик, а кученцата му въртят опашлета и с изплезени езичета чакат захарчетата.
  БОЖЕ, КАКВА ТЪПОТИЯ, БОЖЕ!

 34. В Белгия си нямат и „Професор-математик“ като НАШ Мишо Константинов, нали така другарко Зайкова?!

 35. Няма ли КОЛЕДА за тази тлъста и самозабравила се свиня Бойко Борисов!?
  Това отвратително човекоподобно творение на природата трябва веднъж завинаги да бъде затворено в кочина без врата, за да не може да излезе и избяга!
  Скрий се бе УРОД, че ни дотегна от тебе!

 36. В Белгия нямат чекмеджета с пачки евро и кюлчета. Няма и Мата Хари дето никой не пита коя е ?

 37. Този ментално разстроен индивид докога ще се вре в инфо потока, без да носи никаква информация, освен страха си от сбогуването с властта?! То не са пресконференции в неделя, то не са на официални празници. Всеки ден едно и също – мрънкане и плюене, само декорът е друг. Няма почивка от този политически труп. Ще играе театри до последно!…

 38. Поразглеждайки световната политика чиновниците-политици впрегнати да работят за Корономанията БигФарм Цифровизацията Банкерите и тъмните асоциални субекти очаквам да станем по Зле!!!След Мафията идва д-р Менгеле…пардон Швабъ!!!!

 39. На Светлия Понеделник на някои им е тъмно пред очите…
  Махмурлук.
  Тежък политически махмурлук.

 40. бойко Страхливеца
  Този изруд кога ще се влиза при бай Ставри?

  УРУД, БЪЛГАРОУБИЕЦ

 41. Подмяна , Да Най-голямата подмяна, която се случва в момента е мантрата, че партията на Слави е партия срещу статуквото. Точно обратното. Тя е партия на статуквото, отгледана и финансирана от него в последните години, а най-вече в последните две. Не предполагам, а знам. ДПС стои зад Слави Трифонов и който не го е разбрал все още наистина няма понятие от българска политика. Добре е онези, които ще гласуват за ИТН през юли да го направят информирано и хубаво да помислят над следното – защо Слави Трифонов не помете ГЕРБ и ДПС когато му се отвори златна възможност при връчването на мандата за съставяне на правителство. Заедно с БСП, „Демократична българия“ и „Изправи се! Мутри вън“ моделът Борисов-Доган (Пеевски), който управлява от 6 години щеше да е в историята. Дори и не се иска много информация, за да се види очевидното. Всички действия на Слави Трифонов са в полза на статуквото. Той е един от най-ярките системни негови играчи (макар и на развлекателния фронт) в последните 20 години.

  1. ИТН (ИТеНе стават) са слугинаж на Сарая а Чалга Гея е ПОТУРНАК обслужващ турците срещу …

   „Няма такава държава“ е наш проект!“, заяви източник от Сарая през лятото на 2019г.

   „Проектът „Няма такава държава“ обира протестния вот и така източва периферията на БСП. „.

   1. Та този „факт“ от чалга Потурнаците ли беше или от УФцете на вмирисаната Тиква ?

   2. Хм, и ние помним – при БСП пенсиите се индексираха и увеличиха със 75%, въведоха се безплатните ин-витро процедури, навакса се изоставането при предното правителство и влязохме в ЕС и т. н.!!

    1. И се наложи дори държавата, правителството на Станишев, да спасява София от кризата с боклука от управлението на кмета Тиква!!

  2. До-ШЕФА,прав сте за Слави Трифонов-дано повече хора прогледнат,хвърлям по едно око от време на време на предаването Студио Хъ-то стана едно комсомолско демагогско предаване,възхвала на това което правят,такова унижение след урода борисов,българите не заслужавахме,дългия и глупав чалгар е дъното на дъната,но отвращението се крие в това,как ни манипулират съзнателно,уж че правят всичко за нас,а зад тях стоят ДПС и задкулисието,защото нямаха реклами до преди два,три месеца и изведнъж БОЛ РЕКЛАМИ,и по-два пъти на ВИВАКОМ,а КОЙ стои зад Виваком???

 42. Луд за връзване, няма спиране, ежедневно му дават тъпизмите и малоумните му ръзсъждения, тоя нещастник е превъртял време е да се въдвори в Карлуково и Родината ни да миряса от него. Лъжеца, кръдеца и мошеника заслужава само презрение и забвение.

 43. Ох Господи,пак ли с тази банкянска свиня ще започнем Светлия Понеделник? Дано се угои за Коледа,ама май че ще я колим през лятото,Юни-Юли.

  1. Първо трябва да бъде арестуван, после да пише показания до дупка в Следствието за всичките си престъпления от 1990 г. досега, след това съден по извънреден закон за унищожаването на България и народът й и накрая обесен публично на Орлов мост. След него – един по един и цялата Му шайка…

   1. Първо трябва да бъде арестуван, после наЕван и след това к@стриран.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *