« Върни се назад Публикувано на 11.07.2024 / 13:43

БОКО РЕВЕШЕ, ЧЕ ГО НЯМА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ДА ГИ СГЛОБИ, НО МЯСТОТО НА АЛЕКСЕЙ ЗАЕ … ДОГАН. БОКО ТИКВАТА ДА НЕ СЕ РАДВА ПРЕДВАРИТЕЛНО, ЧЕ ДОГАН МУ ПОДАРИ ПАРТИЯТА СИ, ЧЕ ЗА ВСЕНАРОДНА РАДОСТ ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА ГО ПРИКЛЮЧИ ТОЧНО ПЕЕВСКИ

АФЕРА го написа първа брутално ясно и категорично – че с „активното мероприятие“ на оядените онбашии начело с Рамадан Аталай, Ахмед Доган уби собствената си партия и я поднесе на тепсия на аверчето си Боко Тиквата.

Днес гледаме, че почнаха да ни преписват, без да цитират, обличайки казаното от АФЕРА в рекъл бил „близък анализатор до ДПС“. Въпреки че само малоумните запалянковци, гледащи нещата единствено в черно и бяло, не разбраха какво точно се случва – че Доган с всичко това, което сътвори поднесе ДПС в армаган на Боко Тиквата, превръщайки партията си в малозначителна точно в угода на Боко.

Боко се радвал, викал „Супер!“. Ами супер си е, Доган и алчните му онбашии работят за него с … двеста.

И му осигуряват нова „сглобка“ с „простодиотите“ и десносектантите, за които Боко се е хванал, за да си спаси задника от американците, пък и от други неща.

Боко ревеше и хленчеше наскоро, че го нямало Алексей Петров да си „сглоби“ и ето, че хоп! – мястото на Алексей зае… Ахмед Доган!

Радва се много Боко – освен че ДПС минава в миманса на идващите избори, ГЕРБ ще си върне и някои райони, които бяха превзети от ДПС на отминалите избори, когато стана втора политическа сила.

Благодарение на Доган и онбашиите му.

Обаче.

Боко не бива да се радва толкова лековато предварително, да не стане така, че да го приключи преди това точно Пеевски.

За всенародна радост.

Afera.bg

«