« Върни се назад Публикувано на 11.02.2023 / 12:52

БОКО, ПАДНИ НА КОЛЕНЕ!

А пък Недялко Недялков написал: „Г-н Борисов, изправи се!“.

Щото се навеждал на янките, заради „тази грозна история с Владислав Горанов и Васил Божков“.

А пък Боко го дават по телевизора как се кръсти, че нито стотинка не бил взел той, ни за себе си, ни за партията си от Васил Божков – „Господ ми е свидетел!“

Кръсти се, стиснал устни, кръсти се!!!

Господ наистина ти е Свидетел, Боко, и то какъв Свидетел! Ама на кръстещите се НЕВЕРНИЦИ не е дадено да знаят какво точно ги чака.

Боко, падни на колене!

По очи, Боко!

Щото само олигофрените у нас не са наясно как за пореден път американците спасяват „кучия си син“. Дето се кръсти, че не бил взимал стотинка.

Ако аз съм на Васил Божков и майчиното му мляко ще извадя на показ на тоя кръстещият се, щото нали се сещате, че същият тоя Боко е филмиран и записван, заедно с посредниците му с кинтите, където се сетите, че аман!

„Г-н Борисов, изправи се!“ ли?

На колене!

По очи!

Боко!

И не в някакъв идиотски „списък Магнитски“, в който и баба Фроса може да попадне, щото ей тъй на, краварите решили мутренски, и от списък – никаква файда, а както му реда!

За това „както му е реда“ обаче, трябва да има държава.

А не нагъзена пасмина РуменРадева на същите тия американци, а не крадлива копринковска кохорта, която е биз бизе с боковата, които вкупом изпраха Кръстещият се Боко Тиквата, че не бил взел стотинка. Пак в името на американците, които си пазят „лошия кучин син“.

Държава, а не селяндури зелени чорапи и селскотрудови тарикати.

Ай сиктир!

Веселина Томова

«