« Върни се назад Публикувано на 31.05.2023 / 9:06

БОКО: „НЯМАМ НИКАКЪВ ИМОТ В ИСПАНИЯ“. НЯМАШ БЕ, ПИЧ, АМА ПАРИТЕ ОТ ТЕБЕ ТЕКАТ! БОКО: „НЯМА ДА СИ ДАМ ИМУНИТЕТА!“. ЩО, БЕ, ПИЧ, НАЛИ НЯМАШ НИКАКВИ ПРИТЕСНЕНИЯ?!

Бойко Борисов:

„Нямам никакви притеснения, не съм имал, нямам, и няма да имам никакъв имот в Испания. Какво повече да отговоря? Две години бях без имунитет и нямаше съдебна реформа. Категорично сега няма да си дам имунитета. Аз я платих вече цената със съдебната реформа и вие я виждате…“

Боко Тиквата няма никакъв имот в Испания. Верно е. Той няма. Няма и уж в Турция. Нямаш, бе, пич, ама парите текат от тебе!

К’во правим тогава?!

Боко две години нямал имунитет и нямало съдебна реформа.

Сега имал имунитет и категорично нямало да го даде и това било „цената“ на съдебната реформа.

Що няма да го дадеш, бе, пич, нали нямаш никакви притеснения?!

Всички сме виждали какво става…

Ами виждаме, не сме кьорави.

Виждаме от години, че който иска тази мафия да бъде един път завинаги приключена в държавата, е заплашван, изкарван луд, сготвен, смачкван, само и само Боко Тиквата да е „изпран“, чист ангел небесен, и мафията да продължава да краде. Тоя път плюс мафията на шарлатаните и копринките.

Ай сиктир!

Afera.bg

Николай Марков:

Артисти.

Борисов е заел позата „ни лукойл ял, ни лукойл мирисал“. А Атанасов му облизва по стар навик задника и му обещава „Парламентарна анкетна комисия“ , която ще му сложи чадър над имунитета. Мрънкащият Денков е на същото мнение: „ББ е светец! Ще го защитим от НК“. Единствен Карадайъ усеща сгъстяване на въздуха и казва от парламентарната трибуна: „Някои хора си играят с огъня, но народа ще влезе в тази зала и ще ни помете.“

И мисля, че народа е готов! За влизане.

«