« Върни се назад Публикувано на 30.08.2022 / 12:58

БОКО КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ПЪЧИ КАТО СВИРЕП РУСОФОБ, ТОЛКОВА ПО ЛЪСВА НАСИРАНЕТО МУ ОТ СДЕЛКАТА С АМЕРИКАНЦИТЕ ДА МУ ОПАЗЯТ ТИКВАТА

От няколко месеца насам Боко Тиквата го играе такъв свиреп русофоб, антипутинист, „диверсификационист“, украинофил, че надмина по тъпотия и ристювците, десносектантите, и умнокрасивите накуп.

Боко не пропуска и ден да ни навре дърварската роля, която изпълнява, как е най-евроатлантически настроен от де що има по тази територия, в която куцо, кьораво и сакато, наречено „политик“, ще се пребие да целува задника и предника на американския посланик.

Само че Боко, колкото и голям „народен артист“ да е, колкото повече се пъчи като свиреп русофоб, толкова повече лъсва насирането му от сделката с американците да му опазят тиквата.

Защото и на идиотите е ясно, че Боко е под чатала на янките и ако иска да оцелее без да му извадят те всичките бакии на показ и тоя път акцията срещу него да не е като услужливия идиотизъм на Бойко Рашков, трябва да си наляга парцалите и да пищи срещу Путин и Русия. И то по-гласовито от ристювци и гномовци.

Жалка история.

Но това е положението, когато си се насрал до шията и нямаш никакъв изход – щеш не щеш ще угаждаш на американските господари, докато самите те не те плъзнат на пързалката, нищо, че те успиват, че те „спасяват“.

Afera.bg

«