Публикувано на 14.04.2021 / 18:46

БОКО: ВСЯКА ВЕЧЕР КАПОН И БАБИКЯН ИДВАХА ПРИ МЕНЕ, ВЕЧЕРЯХА, НА ПИАНО БАР ХОДИХМЕ, ПО ЧУЖБИНА ХОДИХМЕ, СЪС СИВИ КАРДИНАЛИ МЕ ЗАПОЗНАВАХА! /ВИДЕО/

Без коментар!

Afera.bg

Коментари 64 за
“БОКО: ВСЯКА ВЕЧЕР КАПОН И БАБИКЯН ИДВАХА ПРИ МЕНЕ, ВЕЧЕРЯХА, НА ПИАНО БАР ХОДИХМЕ, ПО ЧУЖБИНА ХОДИХМЕ, СЪС СИВИ КАРДИНАЛИ МЕ ЗАПОЗНАВАХА! /ВИДЕО/”

 1. Няма да е депутат и няма да е министър ама ще се занимава с партийно строителство на ГЕРБ… Малко като Доган ама не съвсем.
  Доган се крие ама никой не го търси.
  А Баце ще се крие ама ще го търсят…
  Ама той ще бъде в заслужен отдих някъде.

  Според вас за къде се купуват в момента билети?
  За Маями в САЩ, Барселона в Испания или за някое местенце в Панама?

 2. Същината на играта е следната, но преди това едно уточнение: Прост, тъп и елементарен изрод на име Борисов, подобен на Капон и стадото около Мая Манолова. Не случихме на народ, на размножителен период, явно умните и интелигентните странят от народното събрание. Същото до нейде важи и за по-известните лица около Славчо – чалга простака. Комунизмът на Тошо-циганина, унищожи генетиката на умните и можещи, като я замени с такива изроди. Същината на играта е в това, че ако групата около Нинова, Иванов, Трифонов и Капон-Мая се организира и структурира, което е добре за България, би трябвало тази мутра и цялата му назначена дебилна изпълнителна администрация да бъде изчистена, чрез съд, прокуратура и вкарана по затворите, конфискация на имуществото им и национализация на всичко, което са придобили в последните около 20 години, защото повечето от тези герберски изроди, започнаха публичния си живот по времето на НДСВ. От това се страхуват тези другари и другарки, но едва ли в РБ има независим съд и прокуратура, които да не са кадрувани от дебилните МВР-ГЕРБ маймуни, за това и без чистка в съда и прокуратурата, едва ли ще се стигне до реалната репресия срещу герберските и престъпници, но примитивната тиква има едно на ум, видимо.

 3. Един лесен паралел между Ал Капоне и наш хубавец Бойко Борисов. Попитали го какво мисли за себе -Аз съм най честният човек на Америка. И той като нашия раздавал пари на бедните, от тези крадените. И го осъдили за съвсем други неща и останал в историята. И нашият ще остане с позора и мизерията до която ни доведе.

 4. Не сме забравили, че палавата Деса е търкала чаршафите и на учиндолския чалгаджия …

 5. В България има два вида шопи – източни /дървени/ и западни /каменни/. Този индивид е от каменните, единственото спасение от тях е да бъдат захвърлени дълбоко във водата, нито да се виждат, нито да се чуват, това е спасението от тях. А спасението от този изрод е да бъде заровен два метра под земята и тогава България ще си отдъхне с облекчение, дано имаме щастието скоро да се случи.

 6. Капон и Бабикян трябва да кажат дали казаното от Борисов за тяхната сервилност към него е вярно. Ако е вярно, техният пропуск към политика трябваше да бъде отказ от такива думи и поведение преди изборите. Но кой политик до сега се е отрекъл от предишна партийна принадлежност, пък после – към друга партия?! Да не говорим за агресията им към после приласкалите ги.

  Въпросът сега е за тези „борци“ против статуквото. На протеста я намаше Г-жа Капон. Дали това е в тон с изнесеното от Борисов за нея, което е от механизма „властова калинка.“ Образование, ерудиция нямат значение при продан, сервилност и келепирджийство, но точно те се котират, защото те са пробивни без задръжките си и с цинизма си на гъвкави адаптиращи се хамелеони. Стотици са-преди да свалаят одеждата от една партия, вече са в друга. И Митов е такъв, освен, че е Соросид. Отбий номер на Борисов, който отлично знае, че номерът няма да мине. Това не са и игри с механизмите, това е сеир: от „обновената“ Капон до номера с Митов за премиер.

   1. Братче, ако ми сложат пищола на челото да гласувам за някой, дори и да ме гръмнат няма да гласувам за педал.-соросоидите ! Тия са най-противни .

 7. Психиатрична епикриза от 2013-та год.: (нерегистриран)
  “ ГЕРБ не е идеология, а власт, апетит за власт ГЕРБ е обикновен инстинкт за придобиване и удържане на власт. Лидерите на ГЕРБ, съдейки по стила на тяхното управление, имат вкус към рекета, нюх за чуждия бизнес и техника за неговото отнемане. С това се занимаваха четири години. Сега ги виждаме да се мотаят около Реформаторския блок с прозирна цел да му отнемат бизнеса, защото им се струва перспективен и защото им е нужен някой, за да си върнат властта и за да заметат следите. Университетите на СИК възпитават борбени хора.“

  Щото на 31 МАРТ 2013-та пак ТОЙ каза:
  “ Оттук нататък трябва да се мисли върху две неща, защото явно инфраструктурата им харесва на хората, но не достатъчно. Трябва да се мисли как да се раздвижи икономиката, да се повишат доходите, да се намали безработицата. Оттук насетне това трябва да ни бъде във всяко едно говорене“, казва Борисов.

  Та оттогава до сега – магистрали, али, али, крали, крали, крали…

 8. Бочо почти през цялото време стои със сгърнати ръце,приведен,на езика на жестовете това е знак за защита ,смущение,неосъзнат страх.През цялото време обяснява колко правилно постъпвал,според неговите разбирания.Да,така е ,всеки престъпник мисли че е прав,а другите са криви.Защо се оттегля и от депутатство и от премиерство,нали е самото съвършенство?Те спечелили изборите и пак щели да управляват,и на какво отгоре,за 12 г. разсипаха държавата ,искат да я заличат напълно ли?

  1. Оттегля се, защото схваща, че народът го не ще. Затова и сложи Митов, да не бере още срам, че е отхвърлен за премиер. Митов е соросоид, безгръбначен родофоб. За това и е сменил три партии според вятъра. Противни гербаджии, но заминават. Баста!

 9. Четвърти километър тръпне от очакване за по-добър живот !

  Ето Новите депутати прекрачват прага на Ада,който не е нищо друго освен Горещ цех за обработка на вярващи,както казват дяволите…

  Венсеремос.

 10. В градовете близко до американските бази , атмосферата е ужасна ! Американските войници Пият Кока Кола и се търкалят в канавките кьор кютюк пияни. Аз оправдавам Копейкин , защото децата виждат това и им пречи да изучават руске език.

 11. Ще рупаме семки и ще играем кюбеци с новите чалгари под влиянието на задкулисието Мутрите на Божков, Меди турчето, Домуса и Модела КОЙ ,Шиши кюфтето

 12. Румен Петков също веднъж в това предаване я постави на място,че тя трепереше. Снощи не съм гледал,но браво на Костадинов.

 13. Действително по едно време ми стана жал за Кулезич. А за Костадинов това предаване беше перфектно представяне за една бъдеща кампания, която най-вероятно ще бъде скоро!

 14. Сега как да съберем кворум Миков каза ,че не можел до тоалетна да отида да отиде да се изходи при Орешков , ще ги видим новите чалгари Мутрите на Божков ,Домуса и Меди турчето.

 15. Абе къде да занесем подарък гойна на Майчето олигофренката от мутри вън психото , откачалкта, някой от протестърите знае ли?

 16. Сигурно си прав, все пак той е доказана чужда подлога, доказано е предавал националните интереси, доказан е като чужд верен прислужник, а сега такъв е най-подходящ, защото може като титани да се изправим чело в чело и гърди в гърди с една сибирска мечка.

  Така господарите ще са уверени, че колонията е станала още по-колония и чираците още по-големи прислужници !

  1. Митoв oтгoвaря нaй мнoгo нa aтлaнтичecкитe критeрии зa миниcтър прeдceдaтeл: двупoлoв и c гъвкaвa пoлитичecкa cъвecт. Пък и нa cурaт гo дoкaрвa c тия нeгрoидни чeрти.

 17. Лоенясалата Капон си е една охранена, уядена, противна свиня, която по еврейски и с Тиквата е ходела на седенки .

  Пък прокси премиера Даниелчо Митовия бил при ГРОБарите а неговото истинско место е при ДеБилите, защото там са оригиналните педераси и минетчийки а той е ВИП в тази категория .
  Сигурно затова Симитлийската снаха предлага педераст за наследник, за да са си заедно в лодката .

  1. Даниел Митов за Бойко Борисов:
   „Това, че си казал няколко думи срещу Станишев, не те прави десен“
   „Амортизиран бивш полицай“
   „Една мутра“
   – Какво най-добро можете да кажете за Бойко Борисов?
   “ Полага респектиращи усилия да прочете книгата „Пиратът папа“, с което не пропуска да се хвали вече втора година.“
   – Какво най-лошо можете да кажете за Бойко Борисов?
   „Не е нужно да казвам нищо, просто трябва да го оставим той да говори.“
   Даниел Митов за ПП ГЕРБ:
   „ГЕРБ не е дясна партия“
   „Безразборна и аморфна група от хора, очакващи по някакъв начин да влязат във властта“
   Даниел Митов за себе си:
   „Аз не съм милиционер и никога няма да бъда. Не съм мутра и никога няма да бъда.“
   2007 г.
   Бойко Борисов за Даниел Митов:
   „Дани Митов е моят избор за премиер“

 18. Телевизия ЕВРОКОМ е пенсионерска-ама то Кулезич, то Николай Колев, то и останалите-ЛАПАЧИ НА ПАРИ-и ми е чудно-зако Кулезич още носи името на мъжа си като е разведена отдавна-И мисли че е МОГЪЩА и може да срази Костадинов-абе бабо, не знаеш с кого си се захванала-Тя мисли че като си е сложила ЧЕНЕ, и има пачки , е нещо като амераканска журналистка-По леко бабо-стига си дрънкала едно и също-БАБЕШКА СЕДЯНКА

 19. Тука специално Бокито не е излъгал – всички тези измекяри за които говори във видеото, денонощно висяха по дуварите му през последните 12 години!
  Капонки, мапонки, галевици, ристювци, татяни, пръмовици, шкембета, винкели, минкели и вся остальная!

 20. Как не ви омръзна да го давате тоя дебил, всеки ден и всеки час. Как не ви омръзна да го коментирате, това си е друг вид дебилизъм. Гледайте днешното предаване на Кулезич. Такъв позор, такова падение, такова разголване на една русофобия. Т.н. Копейко Копейков е на светлинни години по-високо от Бойко пожарникаря и навря в кучи г-з госпожа Лчба Кулезич, която е една майсторка във воденето на интервюта и на критики на Бойковите идиотизми. Та Коцето я разголи и я направи смешна и жалка. Вижте го днешното и предаване трето парче“

  1. Брат’чет, що не му пишеш едно хубаво писмо на товарищ Копейко и да го попиташ какво точно си напазарува по-миналата година и с какви точно пари??
   Явно и ти си от онези 80%!

 21. Въх.. За американски разрушинели казвате.. И на гневен Боко вервате..
  Ми що не си прочете кого ви е подготвил за премиерин – Къдравата Сю, дето през 2010 г. заминава в мисията на Националния демократически институт (НДИ) на САЩ в Ирак, където е програмен мениджър на Програмата за развитие и подпомагане на политическите партии. През 2012 г. се завръща в България, но скоро след това е назначен за постоянен представител на НДИ в Брюксел.
  А Националния демократически институт (НДИ) на САЩ е институт на Демократическата партия. Дет сега е на власт у САЩ. Пак..
  А сега си вижте един американски разрушител кви ги е наприказвал там през ноември 2019-та..
  https://www.flashnews.bg/bojko-borisov-na-sreshta-s-vitseprezidenta-na-natsionalniya-demokratichen-institut-shari-brayan/

 22. Мръсна гад, не разбирал срещу какво протестирали. Мухльо, поинтересувай се, и ще разбереш, конкретни въпроси има много, конкретни примери за бездействието на теб и пешките ти – също. В затвора ви очакват, лъскайки. Гад жалка.

 23. Кмета на Шумен найстина направи МНОГО , тиквата е много прав. Той се сдоби с “дарения” над 70 имота в Село Черенча докато е кмет от “благодарни” граждани.

 24. Браво на К. Костадинов! Люба Кулезич за първи път я виждам да изгуби самообладание и да не го изслуша ! Прекъсваше го , контрираше и говореше заедно с него ! Направо беше смешна и жалка !

 25. Уникално шоу! Препоръчвам на всички да гледат това предаване на „Честно казано“. Антибългарската соросоидна подлога се разтрепера от яд и безсилие срещу истината в собственото си предаване. Шамарът беше толкова звучен, че даже не успя да намери начин да прекрати преждевременно гостуването на Костадинов….

 26. Кулезич много гадно го хапеше, но ухапа себе си. Костадинов я срази заслужено. Ами тя не знае основни работи и все се пени анти-русийско без повод.

 27. Повече вярвам на бойко урода когато е разгневен,отколкото на американските разрушители,те са по вредни и лъжливи от бойко урода,имам предвид тези „““новите“““ уроди бабикян,мария капон,хаджимравун,най-долната измамница на света мая манолова уродката,по голяма лъжкиня и от бойко праните гащи…
  Грам доверие им нямам,нито пък на Слави мишока,какъв мишок,10 дена да се скриеш(((под ковид))),такова падение в 30 години не съм видяла,затова Професор Николай Радулов,си би шута сам от тази измислена партия….
  Толкова съм разочарована от Слави мишока,Бсп му чукнаха на вратата за концесията на летище София,знам и съм слушала Професор Румен Гечев(на който му имам доверие),те така и не намериха съмишленици,за да спрат това национално предателство,затова се обърнаха и към тоя страхливец Слави,това беше тест за него,той не реагира,предател…..с твърдението че следват Конституцията,се оправдават за зависимостите си….Жалка работа….човека ще отстоява нашите интереси,а от 10 дена не можа да каже на хората ГЛАСНО-Благодаря Ви,повтори се сцената от злополучното му интервю с урода борисов,където се държа като плъх!!!Отвратителни са и „новите“,както каза Киро Брейка,вълчетата надушиха властта!!!

 28. Жалък, но хитър. Умствено ограничен, но добре обигран. Цел №1 – завръщане на бял кон. Последващи действия – всичко, на всяка цена. Омразата и отчаянието са изписани на лицето му. Просто не може да се побере в кожата си от яд. Сам се убеждава че е големия победител и продължава да се мисли за месия. Дано с оттеглянето на този примат си отиде и простащината в политиката, която ежедневно ни облъчваше…

  1. Подъл манипулатор, открадна идеята на Трифонов за мажоритарни избори, предлага Митов за премиер за мили очи на Хр. Иванов и разни десни, предлага и ПКП за председател или зам.-председател на Народното събрание. Все безумни наглости. Не ще да си иде с мир наглецът и си вярва, че е нещо. Дали знае, че Митов и цялата тайфа за герберски кабинет няма да мине? Отвратителни станаха боковците и Боко и на гаргите.

   1. Тиквата си показа най-накрая истинското мутренско лице! Нищожество!…

 29. Сринаха американско,евроатлангическата подлога кулезич….умния човек си е умен!!!

 30. Мутрата наистина беснее,от 2001 год.имаше пълен медиен комфорт,беше звезда….преди години при Росен Петров по БТВ,каза „Аз незнам,какво друго мога да работя,освен да съм Премиер“,думи на мишока борисов…..

 31. Xa-xa-xa-вярно е,и ние гледахме…
  Трябваше и валериан,тя се разтрепера „милата“,и се държа като селска махленка клюкарка,люба кулезич американската подлога!!!

  1. Пъчеше се с „естаблишмънт“ горката Люба! Трябвало да се знае английски! Зор за наколенки, не за езици.

 32. Да го припомним в боковизми:
  „ Тя, затова е техническа помощ за медиите. Тя не е за кравари или овчари, или за прокурори. Правят се конкурси и те се печелят. И те много дорбе знаят как ги печелят, защото се разбират помежду си.“
  “…АЗ не съм способен на страдание. В това отношение съм голям егоист. В смисъл, такъв АЗ гледам така да подредя, че на МЕН да ми е угодно в живота. Така да подредя нещата, че да ми е добре на МЕН…”
  “…Путин от една изостанала държава направи в момента сила, с която се съобразяват всички. Погледнато за своето време, Хитлер и Сталин са номер едно. Или Мао – за това да водиш една империя толкова време в такива ситуации се изискват качества“
  “Каква е основата на населението в момента – 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ. Пенсионерите с цялата си глупост ги води носталгията… И вие – милион и половина, дето избегахте… Материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям”
  “…С арабския свят и с Палестина, и с всички държави там сме в изключително близки и приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България – на всеки ъгъл има дюнер… Надяваме се да го отчитат хората, които вземат решение за подобни актове, защото те се вземат централизирано и се наблюдава и поведението на дадени държави.”
  “…Нямало работа? Как да няма? Търсят се овчари! Агнешкото месо и овче така се търсят в цяла Европа. В зеленчукопроизводството. Ама той нямал (работа), защото бил IT-специалист…”
  „Мойте (кучета) са страхотни, но са точно като българите – здраво трябва да се държат.“
  „Ако няма петрол, ще ходиш пеш, ако няма електричество, ще си запалиш свещ, но ако няма храна – ще умреш.“
  „Ами… аз бих казал на тази госпожа – когато ги създавате тези деца и когато учите, и когато си правите професионалната кариера, ШЕ се съобразявате с това, което изкарвате, толкова да харчите…“
  „Да помолим владиката да помоли началника да е с нас”.
  „Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: „Снегът пак ги изненада”, ще бъда много ядосан”.
  „Като се говори бавно, разбирам какво се казва, но на тези, които искат да ме чуят, ще кажа: „Чуя ли „ Congratulations, Borisov”, не слушам нататък”.
  „Всяка държава, която е закъсала и иска помощи, ако преведе пенсиите и заплатите такива, каквито са в България, веднага ще си оправи дефицита. Да направят пенсиите каквито са в България и след една-две години ще тръгнат нагоре.“
  „Заклевам се, че не съм дал и един лев за глас и няма да дам. Заклевам се, че това е на 100% абсолютна лъжа“..
  А бе накратко и всеобхватно:
  „…Вече съм се променил и изкривил. Преди ми беше най-любимо да отида на мач на Левски на Герена. По къси гащи и да люпя семки. Сега вече въобще не ми се ходи там. Ето това вече в мен е пречупената нормалност.“

 33. За да има промяна в модела, истината е че ни трябва редовно правителство и парламент зА няколко месеца. Единствената им задача трябва да е да сменят ЦИК, както и РИК-овете. Да разкарат Мишо Константинов като преброител, зАвинаги! Да извадят мъртвите души от списъците. И най – важното, да разкарат каскета от прокуратурата. След това всички мишки зависими ще се свият в дупките си и ще се правят на „умрели лисици“ вършейки си съвестно работатА! Само това и нови избори, че тогава да стане ясно за кого гласуват българите!
  Не каскета да вади големи разследвания за дубайския Череп, дето пазарувал избори. Ти да видиш. Той за това не влезе в парламента!

 34. „Най-голямото престъпление е безнаказаността.“ ~Бърнард Шоу ~

 35. Кво съска тоя пак. Кво ги стискаш тия зъбчета бе психопат. С 300000 хиляди цигански гласове и с нито един не преправен протокол ли си най-голямата партия, бе. Балък, ти при такова яко разкешване си валат, смятай къде си реално. Оставаш в историята като Боко Тиквата. Съдебно доказания лъжец и топ простака на България.

 36. Какво ли ще коментират лидерите на другите партии, влезли в парламента, когато чуят думите на Мутрата от Банкя, че ще им ЗАВРЕ ЧЕКМЕДЖЕТАТА И ШКАФОВЕТЕ в ЗАДНИЯ ИМ ДВОР.
  След „таковането“ на европейските лидери с 200, сега Мутрата бойко завира чекмеджета и шкафове в задниците на лидерите на „Има такъв народ“, „БСП“, „ДБ“, „ДПС“ и „Изправи се. Мутри вън“.
  А бе, бойко, а бе, Мутро, това вече е прекалено – даже и като садистично порно.

  1. Дори напускайки властта, Тиквата си остава истински аристократ, безупречно изискан джентълмен с фин, нежен изказ и тънък британски хумор…

 37. Съвсем скоро като го ядосат, ще каже още много полезна информация за нашенската политика !

 38. Ето че излезе от нелегалност любимият ни шофьор на джип.И като отвори уста-фонтан от мъдрост,изискана реч, финес и всяка дума-бисер на мъдростта и истината. Не се научи поне малко да послъгва този човек,но това е резултат от изисканото му банкянско възпитание и вродена любов към истината. Разбира се,че трябва да повярваме на всичко казано и в никакъв случай да не си помислим,че това е твърде просташки начин на омаскаряване на противници, защото това може да е маниер на трета ръка мутра,но не и на големия ни европейски политик. Е , ако беше казал че е ходил с някого на опера или театър можехме да възприемем такова твърдение единствено и само като несполучлива шега на бившия спортяга-любител на мачлета.
  Може ли някой да си обясни , с какъв акъл този продължава да лъготи,заплашва,да ръси отдавна омръзнали простащини и глупотевини и нагло да се самоизтъква ? Да ни навира в очите манията си за величие и да прави грубата грешка да се гневи,поучава и демонстрира мутренски маниери и откровена омраза ?
  Изключително полезно е да продължи да се изказва,за да не забравяме какво нещо върлува и мърсува 11 години и да следим много внимателно дали няма да се появят продажници,които да се сдушат с него и да ни продадат и предадат за пореден път.
  Като го видя и чуя веднага започвам да гледам по-снизходително на останалите,които се вихрят по медиите. Не че и между тях няма комплексари с мания за величие без никакво покритие. Но сравнение между тях и абсолютния шампион по мерзост,доказания престъпник и рушител на държавата не може да има.В сайта „Сега“ има великолепна статия за петте мита,касаещи ГМР и за мен беше удоволствие да прочета интелигентното опровержение на лансираните в последно време от него и видни представители на Хунтата мазни лъжи.
  Последно- прекрасен избор за бъдещ министър председател в лицето на големия евроатлантик Митов,а като зам. председател на НС май ще грее острието Деса Атанасова. Как да не се възхити човек от безкрайната скамейка с качествени кадри на ГЕРБ ?

 39. Главния лъжец на републиката пак се изпляка като чи..яна пясък! Защо изтрихте това, да не би да сте му фенове на митовете? >

 40. Езуитски орден на гърдите мъжки се закача на тиквени дръжки…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *