« Върни се назад Публикувано на 26.06.2024 / 21:30

БОКО, БОКО, НЕ РУСНАЦИТЕ, А ТОЧНО АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ ТЕ ПРИКЛЮЧАТ! ТОЛКОВА СЕ ТРЕСЕШ ОТ СТРАХ, ЧЕ ЧАК ВНУШИ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА УБИЛИ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, ЗА ДА СЕ СЛОЖИШ НА ЯНКИТЕ. ЗАТРИ СИ И ПАРТИЯТА, И ДЪРЖАВАТА ОТ ШУБЕ, БЕ, АМАН! ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА. ТОВА ПОНЕ ДА БЕ НАУЧИЛ ОТ УЛИЦАТА

Бойко Борисов:

“Преди около седмица хората, които се занимават с моята охрана, ме информираха, че има много сериозен сигнал от една от най-влиятелните служби в света за най-висока степен на заплаха. Колегите от ДАНС, НСО и МВР са взели мерки. Не съм говорил с тях, надявам се да е така“, каза той.

Лидерът на ГЕРБ допълни, че най-притеснително за него е, че в две медии е постъпила информация, че заплахата идва от Делян Пеевски.

„Всичко бях чувал за Пеевски, но това вече ми дойде в повече и ме притесни“, допълни той. Според него “няма друго основание за заплахи, освен подкрепата за Украйна”.

Той отново припомни, че убитият Алексей Петров направил евроатлантическата сглобка в София и след това се е простил с живота си. Борисов каза, че неговата партия ще предложи правителство на малцинството.“

….

Бойко Борисов ПАК ще го убиват.

Броите ли колко пъти го „убиват“ през десетките години през които ни управлява и е по върховете на държавата?

Стане ли напечено за него и хоп! – заплахаааа! – убиват Бойко Борисов!

То не бе Сретен, то не бе Доган, то не бе който се сетите, все го убиват и все жив ходи.

Сега пак.

Тоя път от „една от най-влиятелните служби в света“ казали, че ще го убиват. И коя е тая служба? Щом не е най-влиятелната ЦРУ? МОСАД? МИ 6?

Кво да кажат тия на българските балъци, освен, че „заради Украйна“ щели да го убиват Боко, демек, ще го убиват руснаците.

В страха си и в желанието да се сложи до накъртване на американци и англичани, Боко чак внуши, че след „евроатлантическата сглобка“ веднага убили Алексей Петров, демек руснаците, кой друг ще го убие…

Боко, аман, бе! Не всички сме идиоти като любимите ти простоидиоти, на които също се скъса да се слагаш пак заради това да угодиш на американците.

От които американци всъщност го е шубе Боко.

Защото не руснаците, Боко, ще те убиват, руснаците пет пари не дават нито за България, нито за тебе, ако някой ще те приключи то това ще са точно американците /или англичаните/, майстори на „елиминирането“.

Боко наистина изглежда зле от страх. В първия ден на откриване на парламента така си тресеше краката на банката, че чак го съжалихме. Страх. Видимо изглежда зле. От страх.

Ама никой няма да те убива заради Украйна. Ако беше заради позицията ти за Украйна, то що „евроатлантици“ тука трябваше да са вече по очи на паважа, не е истина, ще се занимава Путин с такива клоуни, айде холан!

Имаш ли представа как се смее народа на глупотевините, че си заплашван „заради Украйна“ и как те взима на ташак?

А те взима на ташак, защото знае народа кои точно са те хванали за топките. И ти си знаеш.

Тарикат мъж не писка. Това поне да беше научил от улицата.

Afera.bg

«