« Върни се назад Публикувано на 09.05.2023 / 13:45

БОКО, А ЗА „КИН ГЕРИ“, НАЛИ СИ ЧУВАЛ?! ДВАМКАТА ГЕНЕРАЛИ С МУНДИРИ ОТ САТИРИЧНИЯ ТЕАТЪР ДА НЕ ГО ОТНЕСЕТЕ, БАРАБАР СЪС „САРАФОВЦИТЕ“ СИ?!

Боко Тиквата:

Моето самочувствие не е малко, но сега говорим нещо да изведе държавата от катастрофата…

Няма да отстъпваме от конституционното право на първия да излъчи премиер. Всичко останало подлежи на консултации, както казваме в Европа, съседите му викат „пазарлъци“…

„Кандидатът ни за премиер трябва да направи колектива  си. Ако ни предложат този с червените знамена, поддръжникът на Путин, за такъв няма да се съгласим. Този на снимките, който колегите от ДБ предлагат, путиновист, няма да одобрим…

Кандидатът ни за премиер ни е умен, красив и много знаещ. Знае повече от „Промяната“...

Ако трябва да съм честен, по-умен и красив от мен няма. Дори в каратето е казано – когато сутрин станеш и се погледнеш в поточето във водата, трябва да се усмихнеш на себе си, да се харесаш, иначе няма кой друг да те хареса

„В каратето е казано…“, пъчи се най-умният и най-красивият Боко Тиквата, който благодарение на Румен Радев и „пътя на копринката“ ни го върнаха „на бял кон“ изпран, жертва, за да ядем крадливата му попара за пореден път.

В каратето било казано…

Боко, Тикво, а нали си чувал за „кин гери“ в каратето?!

Нали знаеш какво точно е „кин гери“? За незнаещите – „кин гери“ означава удар в ташаците.

С авера ти /в задкулисие/ Румен Радев, като двама генерали с мундири от сатиричния театър, барабар с подбраните ви слуги Сарафов и „сарафовци“, да не вземете да изядете по едно здраво „кин гери“ от… 15 май нататък?!

15 май. Главния прокурор Иван Гешев се връща от САЩ.

15 май единият генерал с мундир от сатиричния театър дава мандат на авера си в сянка – другия генерал с мундир от сатиричния театър.

Ама, че „случайно“ „съвпадение“, а?

Една седмица до 15 май, в която върви трескаво прегрупиране в „саваш“-а /от турски – война/ кой къде да си наляга парцалите – срещу Гешев или за Сарафов.

Боко Тиквата се скъсва да се прави на антипутинист, белким го пожалят американците, които отдавна са го хвърлили на … кучетата. Нищо, че тука продължава да се пъчи като най-умния и най-красивия. А къде е Гешев? В … САЩ.

Радев и „пътя на копринката“ му пускат някакви лелки по телевизора да обясняват как Гешев трябвало да подаде оставка и са толкова тъпи, че с всяко действие лъсват и се осветяват брилянтно за онези, които дебнат в засада.

Сарафов е най-големия ташак. Ползват го като дървено човече на конци. И накрая първи ще го дадат фира. Даже и онези, които са зад гърба му в сянка от подземието на ъндърграунд и правосъдна система, ще се направят, че нищо общо нямат с него. Ама ще е късно. И покрай него – и те ще са фитки.

Предстоят ЗНАКОВИ събития, да ви обади отсега АФЕРА, да няма после изненадани. На някои ще им бъдат отвинтени главите от петите, други ще гледат като Тодор Живков на 10 ноември 1989 г….

Апропо, от снощи има една забрана от изключително знаково лице. Забрана за … какъвто и да е съпорт към … Сарафов.

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

професор по изпреварване

«