« Върни се назад Публикувано на 14.04.2021 / 11:44

БОКО, АМА ВЕРНО ЛИ ТЕ Е СТРАХ ОТ БОГА? ЧЕ АКО ТЕ БЕШЕ СТРАХ, НЯМАШЕ ДОТУКА ДА Я ДОКАРАШ!

Бойко Борисов: „Вдигнахме доходите на всички – над 50%. В пандемията осигурихме много средства за лекарства. Влязохме в чакалнята на еврозоната, в Банковия съюз. Строи се „Хемус“, „Струма“, „Европа“.

На въпрос дали той ще бъде кандидата на ГЕРБ за премиерския пост: „Днес по-подготвен от мен няма. Не случайно ние сме първа политическа сила. Много хора държат аз да съм кандидата за премиер, но винаги съм считал, че обединението прави силата.

Ще предложа друг министър председател с много ясна европейска, натовска ориентация“. Борисов каза, че при получаването на мандата ще се отнесат сериозно, но не пожела да каже името на новия кандидат за премиер на ГЕРБ. Борисов не даде конкретика и кои министри от стария кабинет ще бъдат предложени и в новото правителство.

Отново коментира и служебното правителство и въпроса „страх ли ги е ГЕРБ от него?“: „Народът се произнеса и за чекмеджета, чанти. Страх ме е само от Господ“.

Боко, верно ли, че те е страх само от Бога?

Че ако те беше страх, нямаше да я докараш дотука!

Иначе, не се бой от другото, ножа е дървен, всичко върви по СХЕМАТА!

Ако някой е доволен или изненадан, че няма да си премиер, отдавна е в голямо междучасие. Още през ноември – декември м.г. на два пъти беше на косъм да подпишеш сам оставката си, ама СХЕМАТА И КОЙ те спря! Ти си знаеш защо трябваше да изкараш докрай мандата. И да отвориш път на „експертното правителство“, дето го мътят поне от една година и половина назад! Всите „в името на държавата“.

Afera.bg

«