« Върни се назад Публикувано на 18.05.2022 / 10:18

БОКЛУЦИ „ПОЛИТИЦИ“ В ПАКЕТ С ПРОДАЖНИТЕ ПРОСТИ МЕДИИ СА НА ПЪТ УСПЕШНО ДА ЛИКВИДИРАТ НАРОД, ПРЕЖИВЯЛ ПЕТ ВЕКА ТУРСКО РОБСТВО

Учител издърпал ушите на непослушен ученик в час по математика. И това събитие е основна новина по Баджак медиите.

Преди 30-40 години такива случки ставаха по стотици на ден в българските училища – елитни, спортни, гимназиални, че и за бавноразвиващи се като за кирчопетковците. Но тогава имаше и ученици, и учители – гении и математици на световно ниво, професори, академици, бъдещи космонавти и световни шампиони….

Сега има една оглупяла нация от слуги, профани, инфлуенсърки, распоретини, мутри, фитнес маниаци, пилонаджийки, “ергени”, миячи на чинии, нискочели, оскотели със сринато самочуствие, гласуващи на опашки пред посолствата в чужбина за Киро Простото и Учиндолския певец.

Подобни боклуци като тези „политици“ и шоумени в пакет с продажните прости медии са на път успешно да ликвидират народ, преживял пет века безправно турско робство.

На цената от няколко милиарда нови заеми, които няма никакво намерение да връща ни той, ни господарите му, Киро Простото си купи още най-много 3-4 седмици на власт, за да свърши нови мръсотии и национални предателства.

О, неразумний и юроде, не разбра ли, че единствената антикризисна мярка е незабавната #ОСТАВКА на харвардските мошеници и останалата сган!???

Николай Бареков

«