« Върни се назад Публикувано на 30.05.2014 / 22:13

БОКИЧ, А АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ЦВЕТАНОВ ЛИ ГО КАНОНИЗИРА?!

 

Бойко Борисов тези дни е в пълна истерия. Или има тежки нови любовни драми, или политическото му бъдеще е толкова цугцванг, че го кара да плещи глупост след глупост. За любовните драми се чува това – онова,  не ни интересува обаче, да му мислят котараците, но хистеричните кризи по отношение на присъдата, издадена над Цветан Цветанов, нагледно показва що за „умници” начело с Бойко Борисов са се запътили отново да ни управляват.

Първо, адвокатът на Цветанов – Менко оплю прокуратурата, после адвокатът от немско на Цветанов оплю съда, след присъдата пък Борисов в нервен срив направо изказа категорична квалификация, а не „обосновано предположение”, че съдът е поръчков и посочи директно поръчителя – БСП. За което, впрочем, ако бяхме на Цацаров, щяхме моментално да спретнем прокурорска проверка, за да лъсне „компетентността” на Борисов по „поръчките”.

Днес Борисов вече в нова фаза: „След присъдата – Цветан Цветанов вече е канонизиран в ГЕРБ. Той е жертва.”

Цветанов канонизиран като Христос, вече ни идва в повече.

Бившият вътрешен министър с особената форма на главата след като премина през няколко шизофренични състояния – от тотално оплюване на съда, през мазнене колко вярва в съда и независимостта му, я докара дотам, че рече, че вече разбрал какво означава да си невинен и да те осъдят.

Тоя нагъл тип, който осъждаше невинни хора от парламентарната трибуна, наричайки ги убийци, и който раздаваше присъди от твефира на слугинските медии, посрани при управлението на ГЕРБ, се изкара и жертва.

Бокич, да те питаме, така набързо, а да не би Цветанов да канонизира Алексей Петров? Или горнооряховските лекари? Или Николай Цонев? Или Дамбовците и знайни, и незнайни мишени, които бяха проснати по очи, само заради рекета на ГЕРБ упражнен към тях?

Дека беше тогава, бе, Бокич?

Да се загрижиш за правораздаването и за фашизма на ортака ти Цветанов?

Цветанов – канонизиран?

С Господ не си играйте.

Никак, ама никак не е здравословно.

Afera.bg

«