« Върни се назад Публикувано на 18.06.2011 / 20:44

Бойко, хайде да ти видим ДАНС-а! Ще извади ли на показ кой лапна рушвета от 1 250 000 евро!

 

 

Стана и ясно, че гардовете, които направиха опит да заглушат и да намачкат протестиращите край завода не са от НСО, а са хора на „Пътстрой” с шеф Ангел Дерменджиев.

 „Собственикът на завода е измамник! Имам документи, с които да го докажа!”, успя да се провикне собственичката на фирмата „Еко-инвест – 70” Камбурова.

Пълното разследване по случая можете да прочетете единствено в afera.bg!

От ДАНС е крайно време да си размърдат залоясалите задници и да разнищят КОИ ЛИЦА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ВАРНА ЛАПНАХА ОГРОМНИ РУШВЕТИ ЗА МИЛИОНИ! В ЧИЙ ВИСОКОПОСТАВЕН УПРАВЛЕНСКИ КАБИНЕТ НА ВАРНА СА ИСКАНИ РУШВЕТИ ЗА НАД МИЛИОН ЕВРО ЗА ДА БЪДАТ ОСИГУРЕНИ И ГЛАСОВЕ ОТ МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ? ЗАРАДИ ТОВА ЛИ Е ПРИНУДЕНА ФИРМАТА С АНГЛИЙСКИ ИНВЕСТИТОР ДА ПРОДАДЕ ПРОЕКТА? КОЛКО Е ИСКАНО ОТ ИЗРАЕЛЦИ, ИТАЛИАНЦИ И Т.Н. ЗА ДА ИЗБЯГАТ? КАКВА Е 12-ГОДИШНАТА ВРЪЗКА МЕЖДУ „ПЪТСТРОЙ”, „ХИДРОСТРОЙ” И „ИНЖСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ” С МЕСТНИТЕ УПРАВНИЦИ? И ПО КОЛКО МИЛИОНА ДЕЛЯТ НА ГОДИНА?

Аферата е огромна и ако спецченгетата не са си бъркали в задните части докато са нюхали единствено „медузите”, може и да заковат истинските „акули”.

И да не забравят, и да са готови: далаверата засега е била прикрита и с участието на топ-гербаджии, които пък коленичат пред Цветанов. Кметът е ясен – него ГЕРБ го жали все още, заради местните избори.

Иначе „политика” трябвало да бъде най-чистата дума, рече премиерът Борисов.

Да ти имам шменти-капелите, Борисов.

Ако сега докажеш, че ДАНС-а ти може да свърши работа, ще те призная. Иначе – на никого не се сърди като ти вика – Тиквата.

Сори.

 

Afera.bg

«