« Върни се назад Публикувано на 26.05.2023 / 14:05

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА С НAЗНАЧЕНА ОХРАНА ОТ ГД НАЦИОНАЛНА ОХРАНА.БОЙКО ТРЕПЕРИ И НЯМА ДА ОСТАВИ И ЕДИН, КОЙТО ЗНАЕ ИСТИНА ЗА НЕГО

На Веселина Томова е назначена охрана от Главна дирекция национална охрана.

Близки до ГЕРБ споделят, че Борисов е, меко казано, в паника и като плъх, опрян в стената, е готов на всичко, за да си спаси кожата. Планът му прозира – разчитайки на старите си работодатели, сега приятели, от ъндерграунда, Борисов е решен да разчисти всеки един.

Първо Гешев с бомбата до колата му. Вчера – Къро. Радостин Василев – той измежду големите опоненти изгоря също. Вие, г-жо Томова – също. По всяка вероятност Бойко се страхува от това да не бъде изобличен, но най-големият му страх са други хора и много скоро ще се чуе за показни акции по заличаване на истината. Опит в това Бойко има – първо като част от българския ъндърграунд, а след това като главен секретар на МВР.

А убийството на Къро има и друга цел, освен да елиминира опонент на „Банкята“, е също така ясен знак към Васил Божков. Стана вече ясно, че Черепа си идва от Дубай. Пристигайки на родна земя, какво смятате, че ще направи първо – ще свидетелства срещу Бойко Борисов. Еми то това на него му е основната мисия от тук нататък. А пък Васил Божков е наясно как работят тези мафиотски прийоми. А от приближени на Черепа научихме, че той планира да разкаже доста неща от дългата история на тяхното злополучно приятелство, чийто край, оказва се, ще доведе до сериозни промени вътре в държавата ни.

Така че, драги ми читателю, тепърва тази игра започва и тя определено се очертава да бъде мътна и кървава.

«