« Върни се назад Публикувано на 01.06.2022 / 13:35

БОЙКО РАШКОВ ЩЕ Е НОВИЯТ ШЕФ НА КПКОНПИ! СЛЕД КАТО ОСРА ВСИЧКО, КОЕТО МОЖА В МВР, ГОТОВ ЗА НОВИ „ПОДВИЗИ“ И ПОРЪЧКИ В КПКОНПИ

Брилянтни източници на АФЕРА информираха, че за нов шеф на КПКОНПИ е одобрен Бойко Рашков от онези, които редят властовия мач.

След като осра всичко, което можа в МВР с безумни акции, с отвратително кадруване, което всъщност не прави той, а радевото компрометирано дуо „Пламен Узунов – Николай Копринков“, след като завинаги влезе в историята с идиотската си акция „по неотложност“, скарана с всякакви закони, с ареста на Бойко Борисов и така го превърна в жертва, Бойко Рашков е отчетен като готов за „нови подвизи“ и поръчки, този път в КПКОНПИ.

Както е известно продуктово позиционираните „ПП“-та на Румен Радев готвят и нов закон за КПКОНПИ, който като имаме предвид осветения наскоро фашистки „закон за защита на националната сигурност“, можем да си представим каква нова помия ще е.

Така или иначе Рашков – човекът с незнайно на брой имоти и 12 кенефи, го спасяват от потъващото правителство на идиотите, като шеф на КПКОНПИ, белким не остане без някакъв пост, щото той без пост може и да изпадне в непресъхваща депресия, заради нарцистичното си его.

Няма такъв ташак, наречен бг държава.

Afera.bg

«