« Върни се назад Публикувано на 13.05.2021 / 17:17

БОЙКО РАШКОВ ИЛИ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА, ИЛИ ТОЯ, КОЙТО МУ КАДРУВА Е НЕФЕЛНИК А ЛА “УЗУНОВ”! КАК ЩЕ СЛОЖИШ ЗАМ-МИНИСТРИ ОТ ГЕРДЖИКОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО, БЕ, КАК!

Новият служебен министър на МВР Бойко Рашков е с изумителни “нови” заместник министри на МВР.

И двамата са бивши заместник министри на МВР от “надграждащото” герджиково правителство на Радев, в което министър на МВР бе Пламен Узунов, за чиято “уникалност” просто не ни стигат думите – Венцислав Катинов – екс шеф на полицията в Плевен и Емил Ганчев – бивш шеф на РДВР – Пазарджик. Че и хора на Цветлин Йовчев. Третият заместник на МВР е Енчо Мирчев. 

Бойко Рашков очевадно наистина не знае къде се намира, или още по-лошо – някой друг му кадрува по безумен начин. Ако този някой е въпросният Пламен Узунов – акордеон свири, майка плаче.

Да турнеш тия заместник министри в министерство от което се очаква да съсече купуване на гласове, корупция и прочие, и то същите от мижавия “надграждащ” ГЕРБ кабинет на Герджиков, е чисто самоубийство.

Главен секретар обаче още няма, въпреки че днес първо, вместо зам-министрите трябваше вече да бъде оповестен нов главен секретар на МВР, защото за сведение на Бойко Рашков, фигурата на главния секретар на МВР е най-важна  – тя е оперативната!

Да не говорим, че е от тъпо по-тъпо първата заповед на Рашков да е уволнение на свидетеля срещу Пламен Узунов. И к’во? И за какво? За да се подмажем на президента Радев ли? Да не би да стане по-малко свидетел така?

Предстоят смени на шефовете на Окръжните дирекции на МВР по градове.

Ако и те ще са като зам-министрите, отсега ще ви го кажем в прав текст – аре, чао!

afera.bg

 

«