« Върни се назад Публикувано на 17.06.2011 / 20:11

Бойко, преди да срежеш лентата, огледай се за далаверата!

 

 

Официално откриване на Инсталацията за преработка на твърди битови отпадъци в село Езерово. Ще се проведе официалното откриване на Инсталацията за твърди битови отпадъци под патронажа на министър председателя Бойко Борисов.За представителите на медиите е осигурен микробус на "Екоинвест асетс" АД, който ще тръгне от Катедралата във Варна в 14:00 часа.”, четем в официалното прес-инфо. Дали обаче от фирмата ще ни обадят колко милиона в евро дължат? Дали ще ни кажат колко над милион разделиха в приятелски кръг от властници?!

Със сигурност – не.

Всъщност, няма и кой да пита, защото местните журналя – сите са платени рекламно от Община – Варна.

Иначе министър-председателят Бойко Борисов щял да изнася лекция на тема "Бъдещето на България" в рамките на проекта "Работилници за бъдеще-България" Във вила "Марциана", село Падина, община Девня министър-председателят Бойко Борисов щял да изнесе първата от поредицата лекции на тема „Бъдещето на България” в рамките на проекта „Работилница за бъдеще-България”,който се реализира със съдействието на фондация „Конрад Аденауер”.

Afera.bg предупреждава премиера много да внимава със завода за боклука – и да не лее хвалебствени приказки на ангро. Защото там мирише, че се къса.

Иначе варненският кмет Кирил Йорданов вече лети откъм Швейцария, където е домочадието му. И ще се гъне около Борисов. Също както видни гербаджии, които в сие с него, чакат Борисов все пак да реши да не им разваля статуквото. С милионите. В джоба.

Afera.bg

«