« Върни се назад Публикувано на 20.03.2011 / 16:59

Бойко и Цецо в една килия. Алексей им пере чорапите.

 

 

Яне е в устремен набег:

"До 20 април трябва да има промени в състава и в политиката на правителството. Ако това не бъде направено, ще поведем вълна на безсрочен политически протест и гражданско неподчинение. Ще блокираме страната и граничните пунктове, ще информираме за действията си Брюксел и Европейската комисия, защото ние сме политически отговорна партия. ГЕРБ, иди си с мир! България навлиза в последна фаза на икономическа и финансова дестабилизация, която до края на годината ще прерасне в социално-икономическа катастрофа с по-тежки последици и от управлението на Жан Виденов. Вече няма съмнение, че днес България се управлява от най-некомпетентното, безотговорното и корумпирано правителство на прехода".

Яне поведе шествие в Благоевград и изкрачи пеша три километра докато стигна главен път  Е-79.

Четата на Яне размахваше плакати: "Оставка", "Долу ГЕРБ", "Бойко и Цецо в една килия", "ГЕРБ= фалити, безработица, високи цени и рекет", "Вън мафията от властта".
Яне си е Яне.

И докато той забива копие в задника на властта, спряганият за негов „бащица” Алексей Петров – Трактора отърква предника си до върхушката на същата власт, „критикувайки” я, за да внуши, че тачат мнението на „октопода” и че е толкова мегаломански важен, че може да се разхожда из коридорите на властта.

Циничната договорка между Бойко Борисов и Алексей Петров – Трактора е толкова очевидна, че дори и Цецко Вътрешния не смее да преглътне.

Флашките с един замах секнаха.

Наредените взривчета спряха като с магическа пръчка.

Никой от „галеристите” вече не квичи, че е бил пред убиване и че о, боже, взривиха свободата на словото на Патрашкова и Дачков.

Гробовно мълчание и алцхаймерова амнезия.

Целият долнопробно изигран, читалищен спектакъл стопира веднага след задкулисното поредно ръкостискане между Трактора и Боко.

И човек трябва да е истински олигофрен, за да не го забележи и отбележи.

Алексей Петров като показен мегаломан непрекъснато се усуква около големите във властта. Дори успя да внуши, че НЕГО го канят на среща с финансовия министър. Оказа се, че това е една от поредните напълно безсмислени спявки на синдикати, рабодатели и правителство, на които обаче винаги има телевизионни камери и дописници от близки до тракторовото сърце трудовашки вестници.

Не ни стана ясно обаче, какъв работодател е Петров, след като няма фирми и винаги е бил „консултант”, но важнато е, че простолюдието разбра, че „октопода” се мотае по коридорите на властта и дава акъл на управляващите.

На Боко като му споменат името на Трактора в ефир губи лежерната си мимика и бърза преди още да е зададен въпроса да приключи темата. Вероятно за да я продължи на регулярните си срещи с Петров, от които резултатът е явен – пълна подигравка с всички, които си мислят, че единият е опозиция, а пък другият – властта.

Долната история ще продължи и до изборите.

Пък и след тях.

Интригантско-мутренския манталитет ще лъщи с пълна сила. Утре нищо чудно Трактора да се яви на правителствено заседание, а Боко да напише дописка в „Галерия”.

На този курвенски фон Янето вдига революция.

И реве – Бойко и Цецо в една килия!

Да де, ама пропуска Алексей – третият, който е с по-голям опит да им пере чорапите.

Защото досега изпира усърдно задкулисните врътки на „огледалния си образ” Борисов. И общата им „съвест”.

Опозиция ли?

Колкото Първанов е опозиция на Бойко.

 

Afera.bg

 

«