« Върни се назад Публикувано на 18.01.2011 / 14:54

Бойко Борисов – слаба бира!

 

 

В петък пък редколегията излезе облечена с фланелки, изобразяващи чадър с лика на премиера и логото „пази срещу кинти“. Поводът за всичко това са огласените в медиите разговори, в които министър-председателят заповядва на шефа на митниците Ваньо Танов да не „закача“ бизнесмена, популярен като Мишо Бирата и да оттегли проверката на фабриката му.
Преди месеци от вечерното предаване на БТВ поканиха Бойко да им гостува и му бяха подготвени 25 въпроса, които обаче го уплашиха. Сега сценаристите на Слави му зададоха нови 10 въпроса, на които, също едва ли ще дочакат отговори:
1. Знаете ли чии телефони се подслушват?
2. Знаехте ли за покровителството на Цветан Цветанов върху три фирми, при условие, че с едната фирма Цветелина Бориславова започва общ бизнес в Сърбия?
3. Мразите ли министрите си, при условие, че казахте, че те трябва да се мразят помежду си?
4. Защо, освен Франция, Германия е страната, която се противопостави на влизането ни в Шенген, при условие, че държахте снимка на Ангела Меркел на бюрото си?
5. След последните скандали, още ли смятате да плашите всички с предсрочни избори?
6. На колко визитки сте се разписвал?
7. Казвате, че Първанов ви е накарал да съдействате. Какво ще правите, ако Първанов ви накара да си подадете оставката?
8. Ваши са думите: „аз се заклевам в децата си, че един лев не съм дал да влезе от контрабанда нито при мен, нито знам, че е влязъл при Танов“. Щом нито един лев не е влязъл при вас, или при Танов, при кого са влезли парите, при условие, че има контрабанда и вие знаете за нея?
9. По повод скандала с Мишо Бирата казахте на журналистите: „не ме занимавайте с глупости“. Кое за вас е сериозно, след като това са глупости?
10. Кога ще си подадете оставката?

afera.bg
 

 

«