Публикувано на 12.04.2021 / 18:11

БОЙКО БОРИСОВ ПОРЪЧВА НОВ „ОРКЕСТЪР „КРИСТАЛ“ НА ЛЮБО ДИЛОВ – „РЪГАЙ ЧУШКИ В БОБА НА СЛАВИ“

АФЕРА разкри чрез свои брилянтни източници изумителна среща, състояла се между вече депутата от ГЕРБ Любо Дилов и Бойко Борисов, която ще счупи на парчета илюзиите ви какви „тревоги“ „в името на държавата“ тресат Борисов и подопечния му Любо Дилов.

А що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Преди два дни Бойко Борисов и Любо Дилов се срещат по покана на Борисов. Хапнали, пийнали и по време на срещата  Бойко Борисов се обърнал към Любо Дилов:

-Любо, ти нали си интелигентен, бе? ВземИ, напиши една песен, няма само Слави да ни цака с песни! Песни, че песни, песни… Ти можеш ли да пееш?

Любо Дилов отвърнал, че не, то не можел да говори, камо ли да пее.

Борисов обаче не се отказвал:

-А можеш ли да свириш на нещо, малко поне да свириш на каквото и да е, на китара поне?

Любо Дилов рекъл, че не може и да свири на нищо.

Ама Борисов натегнал още повече положението и направо издал поръчка:

-Тоя Слави с песни ще ни бие, аре бе! Сега ти възлагам да направиш един клип за успеха на ГЕРБ, събираш музиканти, ние с тебе само ще се появим в клипа, няма да пеем, ама клипа да е за победата на ГЕРБ с песен!

Хъката, мъката, Любо Дилов няма накъде и сега сбира нов оркестър „Кристал“ да прави клип за победата на ГЕРБ и да пише песен, щото нЕмало само Слави да вади песен след песен…

Всичко това може и да ви звучи като виц, но е абсолютната истина. И както обикновено, за ужас на Боко, както истината за чекмеджето му, така и за новия МУ „оркестър „Кристал“ първо стигна до … АФЕРА.

Така че, очаквайте „нов проект“ с клип на Любо Дилов, естествено подплатен с подобаващи кинти, нещо като „ръгай чушки в боба на Слави“ в името на победата на ГЕРБ.

Afera.bg

 

Коментари 13 за
“БОЙКО БОРИСОВ ПОРЪЧВА НОВ „ОРКЕСТЪР „КРИСТАЛ“ НА ЛЮБО ДИЛОВ – „РЪГАЙ ЧУШКИ В БОБА НА СЛАВИ“”

 1. Центъра на говора е в мозъка, който има дефект в говора има дефект в ……….-Доктор Ат. Андреев-Тато……..

 2. За такива бездушници, като Дилов, или нищо или само негативно: Жалък, алчен, деградиран, неморален, ренегат !

 3. Политическата к.рва Любен Дилов, потребител на определени вещества и продаващ определени телеса, е сред най-добрите илюстрации на ГЕРБ – последният пристан на политически номади, както беше пристан на мултаци, ДС агенти, комунисти и провалени, дълбоко опротивяли ни лица, реещи се свободно в пространствотото. Дилов навремето беше многократно критикуван заради внасяне на проекти в Столична община, с цел облагодетелстване на негови лични приятели и е доказал, че за него „партии“ и „партийни принципи“ са понятия изпразнени от съдържание и нямат никакво значение, когато става дума за интереси. Човек без достойнство, засъхнала вече храчка, която се налага в де що има формати. Продажният некадърник Любен Дилов привлече хиляди гласове, въпреки чекмеджетата, простащината, размазването на физиономии. Няма дъно за електората…

 4. ГЕРП са спокойни. Още в края на миналата година, с премахне на бюджета, заложиха капана. После пръснаха и омразата всеки лев резерв и заем който взеха. Преди десет дни Тиквата каза – всички плащания са гарантирани до края на Май. А останалите 7 месеца? Всяко правителство, редовно или служебно, още на първи Юни ще се изправи пред празна хазна, разбита икономика, липса на приходи и чакащи плащаания, невъзможни за обслужване. Глад и мизерия за пенсионери, без социални плащания за болни и разработки. След три месеца на недоволство се обявява банкрут на държавата, Тиквата се връща на бял кон, обвинява другите за поредния фалит, Радев че го е допуснал и обявява себе си за месия. Следват 4 години и ограбване на още 30 милиарда под звуците на новия ни национален химн написан от Любо, с логопедична помощ за разясняване смисъла на изпято!
  Да си са честити!!!!

 5. Учудваам се, че не си е сложил папионка върху
  шарената риза. Невероятен пропуск !

 6. Оня, дето фъфли ли? Интелигентен – да. Но самовлюбен палячо. А облеклото му – като сергия с плодове и зеленчуци – няма пропуснат цвят. Снимката горе е рядко
  изключение. Но и на нея усетът за съчетания при облеклото е гола вода.

 7. “Кристалите”са вече събрани- все фалцети ..Митов, Балтов, Мутафчийски, Кунчев , Кантарджиев , а беквокалистки – ПКП 1,2,3,4 – Сачева , Дариткова , Караенчева, Захариева и Фъндъкова…все “шпакли”…В момента ухажват Слави и..т.Н. …да предложи кабинет и да се самоубие още в зародиша…

 8. Моето предположение за текст:
  Орден тургам ти на шия:
  „Първа степен гюв#ндия
  двама к#рове на кръст
  под тях в пембе розов г#з…
  И учреди в нейна чест
  фонд „Гьотинген прогрес#.
  Да издава книжки разни
  с картинки и съблазни
  и такваз литература
  дето одма дига к#ра.

 9. Има голяма вероятност течните сапуни да нямат нужните измивни свойства. Ако се премахнат от употреба,може и Ковида да изчезне. Според мен.

 10. Новата смесена паттийна група в новия ни парламент щяла да се именува ФЪФЛЕЦИТЕ : Любчо Певеца и Мартинчо Димитров са титулярите .

 11. Ето какво написа неизвестен автор от форума на дир.бг и не е никак далеч от истината
  ПИАРа на Любен Дилов-Герп
  Нека уточня ;г-н Дилов искаше да каже “Ами на мен фолитиката на Фанкянския флю не ми фречи -аз отговарям за фултурата и халтурата и ходя флю да се фмуркам ,тая година съм фен на фенгеле скеле Доганбейово и имам флюфото факонопроект в фадния джоб панфалона и пофрай него флю и покрай него юе напрая едно-две фмуркания ф политиката“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *