« Върни се назад Публикувано на 12.04.2021 / 18:11

БОЙКО БОРИСОВ ПОРЪЧВА НОВ „ОРКЕСТЪР „КРИСТАЛ“ НА ЛЮБО ДИЛОВ – „РЪГАЙ ЧУШКИ В БОБА НА СЛАВИ“

АФЕРА разкри чрез свои брилянтни източници изумителна среща, състояла се между вече депутата от ГЕРБ Любо Дилов и Бойко Борисов, която ще счупи на парчета илюзиите ви какви „тревоги“ „в името на държавата“ тресат Борисов и подопечния му Любо Дилов.

А що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Преди два дни Бойко Борисов и Любо Дилов се срещат по покана на Борисов. Хапнали, пийнали и по време на срещата  Бойко Борисов се обърнал към Любо Дилов:

-Любо, ти нали си интелигентен, бе? ВземИ, напиши една песен, няма само Слави да ни цака с песни! Песни, че песни, песни… Ти можеш ли да пееш?

Любо Дилов отвърнал, че не, то не можел да говори, камо ли да пее.

Борисов обаче не се отказвал:

-А можеш ли да свириш на нещо, малко поне да свириш на каквото и да е, на китара поне?

Любо Дилов рекъл, че не може и да свири на нищо.

Ама Борисов натегнал още повече положението и направо издал поръчка:

-Тоя Слави с песни ще ни бие, аре бе! Сега ти възлагам да направиш един клип за успеха на ГЕРБ, събираш музиканти, ние с тебе само ще се появим в клипа, няма да пеем, ама клипа да е за победата на ГЕРБ с песен!

Хъката, мъката, Любо Дилов няма накъде и сега сбира нов оркестър „Кристал“ да прави клип за победата на ГЕРБ и да пише песен, щото нЕмало само Слави да вади песен след песен…

Всичко това може и да ви звучи като виц, но е абсолютната истина. И както обикновено, за ужас на Боко, както истината за чекмеджето му, така и за новия МУ „оркестър „Кристал“ първо стигна до … АФЕРА.

Така че, очаквайте „нов проект“ с клип на Любо Дилов, естествено подплатен с подобаващи кинти, нещо като „ръгай чушки в боба на Слави“ в името на победата на ГЕРБ.

Afera.bg

 

«