« Върни се назад Публикувано на 14.08.2014 / 8:44

Бойко Борисов: Дянков направи най-доброто нещо за България, което можеше да бъде направено…

Бойко БорисовБойко Борисов цъфна по БНТ и ни показа, че съболезнованията всъщност са „поздравления“: „Поздравих Местан и Сидеров когато почина майка му…“.

„Ако нямаме мнозинство, ще върна мандата“, предрече Борисов необозримото бъдеще след изборите на 5 октомври. Борисов като един велик „банков експерт“ на КТБ рече, че „под 5 процента имало държавни пари в КТБ“, и че „в други банки има много повече пари“. Вероятно имаше предвид СИБанк, но никой не го попита.
Симеон Дянков направил „най-доброто нещо за България, което можеше да бъде направено. Постна пица, ама пица“.
„България ще влезе в толкова тежък свредел след изборите, че България няма да има какво да яде“, злокобно повиши тон Бойко Методиев Борисов, наблегнал на пиара, че трябва да описва зловещи страховити картини.
„Абсолютно нищо нередно няма по „Мишо Бирата“, абсолютно нищо!“, изцепи се Бойко Борисов. „За един казан бира сте запомнили името на Танов“, рече още Борисов, но не спомена себе си, че като премиер се обажда по телефона на шефа на Митниците, за да покрие престъпление.
„ПрАтил съм там депутатите – /в Мизия/ няма да правим плакати, няма да правим билбордове там, дано сме помогнали…“, каза Борисов за наводнението в Мизия.
Борисов сътресе и Реформаторския блок, с който уж щеше да управлява: „Като минат изборите, ще им лъсне истинското лице, че са партия съдружна с БСП – заради вожда им! Вижте, че говорят само срещу мен. Нито дума срещу БСП! И „Буда“ измислиха! Ако нямам 121 депутати, връщам мандата и оставям реформаторите да си поканят ДПС и БСП и да си управляват заедно. Тогава ще им лъсне истинското лице заради вожда им в Драгалевци. Или ще започнат да се държат като нормална партия, или ще ходят да слушат драгалевския си вожд. Не участвам в задкулисие.“
Сърцераздирателно. Направо се разплакахме от умиление за незадкулисния „Бойко“.
Afera.bg

 

«