« Върни се назад Публикувано на 13.09.2014 / 21:35

Бойко Борисов на гости на ДПС – Венец, връчва 500 килограмово теле, пее им Преслава

Бойко Борисов на гости на ДПС - ВенецОгромен събор с конни надбягвания и народни борби за обрязването на двамата си внуци Берту и Симар организира общинският лидер на ДПС във Венец и председател на местния парламент в община Венец Бейзат Яхя. Специален личен гост на Яхя за събитието беше лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Хаирли олсун (хаирлия да е) така познати и непознати поздравяваха щастливото семейство на Бейзат Яха. За честванията сияещият дядо беше организирал конни кушии и народни борби с общ награден фонд близо 23 хиляди лева. Най-голямата награда беше в петата гара, където победителят получи 1000 лева и 500-килограмово теле. Одушевената награда връчи лично лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Преди да се включи в празника бившият премиер заедно с областния лидер на ДПС Нуредин Исмаил откри паметник на световния шампион по борба и ученик на Кара Юсуф Филиз Нурулла (Али Нуруллах Хасан) в село Борци.
Бойко Борисов на гости на ДПСМежду кушиите и борбите семейство Яхя бяха ангажирали да развлича гостите популярната певица Преслава. Бойко Борисов не е тук в политическо, а в лично качество, коментираха за Шмоко.бг организаторите. Освен него на трибуната можеше да се видят още областният председател на ДПС Нуредин Исмаил, водачът на листата на ГЕРБ Любомир Христов и шефът на „Лукойл“ Валентин Златев.
Бойко БорисовТочно Златев кумува преди години на сватбата на родителите на Берту и Симар, а дядо им Бейзат Яхя е заместник-директор на стопанисваното от бизнесмена ловно стопанство „Паламара“. На тържеството бил поканен и бившият президент Георги Първанов, но репортерите на Шмоко не го забелязаха по трибуната.

Бойко Борисов на  гости на ДПС
www.shmoko.bg

Снимки:www.shmoko.bg

 

«