« Върни се назад Публикувано на 02.01.2009 / 11:49

Бойко Борисов и 2008 г.

 

 

Някои свежи моменти, благодарение на хилядите ни читатели:

Отново снимка 12.5 х 23 cm на ББ на
първа страница на в.Сега от 23.12.2008 г. (за пълнота не е подминат без снимка и на стр.12). Текст под снимката:"Кметът на София Бойко Борисов посети Дома за деца, лишени от родителски грижи, в кв."Драгалевци". Като видя пианото, той изсвири на децата популярния (особено сред децата, б.м.) мотив от оперетата "Леката кавалерия" на Франц фон Супе."Само това не му е дошло на акъла на Станишев, да се надсвирваме", каза лидерът на ГЕРБ"А в чии гениален мозък е дошло, че би могло в някой друг акъл да се роди невероятната идея да се надсвирва с б.б.? И да обсъжда тази "идея" с децата.За простотията на бойко няма лек.

Какво всъщност е изсвирил кметът на децата от дома за деца, лишени от родителска(и)грижа(и), в кв.Драгалевци.Според в. "Сега" от 23 декември т.г. – мотив от "Леката кавалерия" на Супе, а според в."24 часа" също от 23 декември т.г. – части от класическото произведение на Бетховен "На Елиза" и от песничката "Коледно дръвче".Ако и други вестници продължат списъка ще се получи цял клавирен концерт

Днес 23 дек.2008 г. и Четвърта от управлението на София от Бойко Борисов, Той заяви по ТВ "Ние не чистим малките улички, а само булевардите. Затова ще направим Общинско предприятие което от ДОГОДИНА да захраним със 120 милиона лева и то да чисти и малките улички".
Когато БОЙко Борсов стана кмет София се чистеше СКЪПО с около 35 милиона годишно. Сега са 86 т.е. два пъти и нещо повече, НО за сметка на това НЕ чистели малките улички. И иска нови 120 милиона лева. Значи, ако успее да го направи, увеличението ще е около 8 пъти за кметуването на Бойко Борисов. За сравнение Пловдив се чисти с 9 милиона лева годишно вкл. и малките улички. И някои твърдят, че може да се спестят някои разходи. Забравихме и допълнителните 70 милиона лева само за 2008 година, които харчи Кметът БОЙко Борисов, за да извози Боклука до Силистра. Е, колко ни струва само БОКЛУКЪТ за тези Четири години.

Агенция "Фокус" (Росица ГЕОРГИЕВА,28.12.2008 г.)съобщава:"През 2007 г. са построени (в София, б.м.)5 нови детски градини, но те са построени на мястото на пожароопасни бараки. Започва и строителството на нови градини: първата открита нова детска градина за четири групи е в жк “Люлин” от месец октомври 2007 г. През 2008 г. 6 нови детски заведения са въведени в експлоатация. Проектирани са 30 детски градини, от които 25 са в процес на изграждане, а 5 детски градини са в процес на избор на изпълнител."Когато в началото на отиващата си година се срина прехвалената система за електронно регистриране на децата в детските градини, когато бойко борисов правеше младежки герб и зовеше "правете деца", медииите "запечатиха" неговото (на кмета) обещание до края на годината да бъдат построени 13 (заместничката му го поправи на 12) и ремонтирани други 13 детски градини.Информационната агенция обаче се застарахова: "Всички мнения, оценки и твърдения в текста (на Р. ГЕОРГИЕВА, б.м.) са лични и не ангажират Агенция „Фокус”. Значи ли това, че агенцията се съмнява и в 6-те нови детски заведения.

Какво разбираме от тези съобщения?
1. Че 2008 г. беше полезна за Бойко Борисов – каквото спечели, спечели го той. Каквото загуби – загуби го цяла София.
2. Че сред Интернет потребителите има наблюдателни хора.
3. Че традиционните медии не спряха да обслужват Бойко Борисов, с което стигнаха нови "висоти" по падение.

 

www.boikob.blogspot.com

«