« Върни се назад Публикувано на 13.09.2014 / 12:10

Бойко Борисов даде преимущество на Господ преди себе си, о! Сън не го ловяло заради КТБ!

Бойко Борисов„Вместо политическите партии да седнат и кажат как да направим едно действително правителство на спасението на държавата, от сутрин до вечер ги гледам какви обещания и лъжи ръсят. Не само, че магистралата не я построиха, че я спряха, че я провалиха, но през 2015 г. ще върнем парите, които ние усвоихме от Брюксел за другите отсечки от „Струма“. Така, че тази авантюра, да сложиш БСП, ДПС и Атака да управлява една държава ще ни струва парите.

Толкова е тежка ситуацията в държавата, че ако Господ пак се върне да е българин, че напоследък ни изостави покрай тези наводнения, само това може да ни спаси. Параметрите на държавата са такива, че оправяне вече няма.
Тия идиоти, които лъжат за хиляди работни места, за заплати от хиляди левове, това е абсолютна лъжа. Пари в държавата няма до края на октомври, камо ли за ноември и декември.
Вместо политическите партии да седнат и кажат как да направим едно действително правителство на спасението на държавата, от сутрин до вечер ги гледам какви обещания и лъжи ръсят.
Никога тази държава не е имала такава лоша репутация, както в момента. Ако след 5 октомври нямаме стабилно управление, а отидем на нови избори след 2-3 месеца, тази държава ще изпадне в такава тежка криза, каквато не имало от турското робство насам.
Просто вече сън не ме лови като знам какво ще се случи с КТБ. Нямам никакво желание за тази грозна дума „власт“, просто имаме отговорност към тези 1 милион души, които гласуват за нас. Всеки народ съм си определя съдбата, ако искат да си връщат там БСП и ДПС, цензурите и подвластните им. Само можем да въздишаме, за това, което сме пропуснали, година и 2 месеца, а като сложиш и служебните правителства, стават година и половина загубено време за България. След 5-ти трябва да намерим начин да стабилизираме държавата, а за да го направим ни е нужен голям успех. След изборите трябва да сме от страната на силните, на успелите. И понеже тук в Благоевград сме на територията на леля Ванга, само Господ може вече да ни помогне„, рекъл Бойко Борисов в Благоевглад, предава Агенция БГНЕС.
Няма нужда от коментар.
Човекът от Банкя призна Господ над себе си и го прави оправдание за бъдещия БОСТАН.
Afera.bg

 

«