Публикувано на 18.02.2021 / 19:13

БОЙКО БОРИСОВ БЕСЕН НА ПОРТНИХ! НЕ ГО ОТСТРАНЯВА САМО ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ. ИМА ЗАПИСИ ЗА БРУТАЛЕН ГАФ НА КМЕТА НА ВАРНА!

Бойко Борисов е бесен на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних, довериха на АФЕРА брилянтни източници, изключително близки до премиера.

Иван Портних е сътворил брутален гаф. Гафът бил толкова недопустим и голям, че Бойко Борисов е бил на косъм да отстрани временно Иван Портних, но единствено заради предстоящите избори се е спрял. Засега!

АФЕРА разкри от брилянтните си източници и че за бруталната изцепка на ГЕРБ Иван Портних имало записи, които са били предоставени на Бойко Борисов. И той е чул с ушите си какви ги мъти Портних.

Предвид преплетките, които лъсват в листата за народни представители за Варна на партията на Цветан Цветанов, или Портних е бил хванат на гюме да играе за Цветанов, или става дума за пари.

Преди дни Борисов откри нов храм във Варна, а Портних подтичваше подире му. Както вече е известно Борисов веднъж спаси Портних от чутовния скандал в Хайфа, в който Портних пиян се прочу със сексуални набези над служителка на хотела в Хайфа и бе прогонен от там.

При наличието този път на записи, които са докарали Борисов до бяс, единственото, което спасява засега главата на Портних от гилотината е, че влизаме в предизборна кампания.

Дали обаче записите няма да изтекат?

afera.bg

Коментари 12 за
“БОЙКО БОРИСОВ БЕСЕН НА ПОРТНИХ! НЕ ГО ОТСТРАНЯВА САМО ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ. ИМА ЗАПИСИ ЗА БРУТАЛЕН ГАФ НА КМЕТА НА ВАРНА!”

 1. А кой ще вземе Двореца на културата на спорта?

  Кралев заедно с Председателя на федерацията по тенис Цветков с пари от Чехия на Президента на Европейската федерация по тенис. Всичко ще стане през волейболен клуб Варна-ДКС. Дъщерята на чеха е в УС на клуба.

  Напишете за ситуацията, ще ни я сервират в 12 без 5 преди изборите.

 2. А какъв му идва министър-председателя на некъв кмет, че да може да го отстранява?

  1. Не му е никакъв. Но пък може да му пусне НАП, ДАНС и Каскета. Те могат да го разкатаят безпроблемно. Примери искаш ли?

 3. Ако Велин Марков Жеков брои гласовете във Варна е ясно КОИ печели

 4. Това че Чекмеджан е гад е ясно. Това че Апартаман с вашингтонските закуски е още по-голям гад е още по-ясно, Това че двама големи гадове вече не играят заедно, а поне засега един срещу друг и ще дърпат един и същи електорат е добре както за опозицията така и за страната. Мисля, че особено полезно ще бъде тяхното съперничество да се ожесточи до там, че да започнат да си вадят един другиму кирливите ризи и оцапани гащи, а в резултат постигнатата враждебност да направи невъзможна някаква следизборна коалиция. А това че и двамата са изключително вредни и заслужили за доживотен затвор, се признава и желае от цял народ. Не знам дали ако ги сложат в един затвор или особено в една килия няма да си прегризат взаимно гърлата или пък като мерзавци докрай, няма пак да се сдушат и заедно да плетат нови гадости? Май най-добре ще е едно бързо „окончателно решение“ и за двамата. Поне единият от тях непрекъснато трепери при такива мисли, особено за втория вариант.

 5. Е, ко да прай човека,от две страни го искат…
  Ценен кадър.

 6. Баце нема кво да му се ядосва. Купува един як харпун с триглави стрели и да го мабъца по воля.

 7. Томова,Портних ги пази, искал да се раждат деца хахаха мамка ти и мърша, хората по-улиците ходят като хипнотизирани.
  Портних, ще те потопят жив във варел със сярна киселина.Такива Скорпиони ще сте, че половината ще сте нагъзени, нали сте много сексуални. Поздрави.Помагайте си

 8. Не е само Портних. Кмета на Търново Панов също играе двойни игри с Цветанов. Свързва ши ги обития през 2018г. бизнесмен Петър Христов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *