« Върни се назад Публикувано на 18.02.2021 / 19:13

БОЙКО БОРИСОВ БЕСЕН НА ПОРТНИХ! НЕ ГО ОТСТРАНЯВА САМО ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ. ИМА ЗАПИСИ ЗА БРУТАЛЕН ГАФ НА КМЕТА НА ВАРНА!

Бойко Борисов е бесен на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних, довериха на АФЕРА брилянтни източници, изключително близки до премиера.

Иван Портних е сътворил брутален гаф. Гафът бил толкова недопустим и голям, че Бойко Борисов е бил на косъм да отстрани временно Иван Портних, но единствено заради предстоящите избори се е спрял. Засега!

АФЕРА разкри от брилянтните си източници и че за бруталната изцепка на ГЕРБ Иван Портних имало записи, които са били предоставени на Бойко Борисов. И той е чул с ушите си какви ги мъти Портних.

Предвид преплетките, които лъсват в листата за народни представители за Варна на партията на Цветан Цветанов, или Портних е бил хванат на гюме да играе за Цветанов, или става дума за пари.

Преди дни Борисов откри нов храм във Варна, а Портних подтичваше подире му. Както вече е известно Борисов веднъж спаси Портних от чутовния скандал в Хайфа, в който Портних пиян се прочу със сексуални набези над служителка на хотела в Хайфа и бе прогонен от там.

При наличието този път на записи, които са докарали Борисов до бяс, единственото, което спасява засега главата на Портних от гилотината е, че влизаме в предизборна кампания.

Дали обаче записите няма да изтекат?

afera.bg

«