« Върни се назад Публикувано на 24.02.2011 / 8:50

Бойко Борисов: Аз не водя война с Алексей Петров!

 

 

„Надявам се да спрете да следите дневния ред, който ви задават, а „Галерия” стои непрекъснато на бюрото ви”, каза още Борисов.

„Всички знаят, че днес в 14 часа ще станат ясни резултатите от проверката на НАП за Цветанов. Един ден преди това някой се изказва и вие много услужливо подемате тази тема, а той си прави активното мероприятие. За разлика от вас, аз по слухове не работя. Думата "ако" не съществува при мен. Цитирайте си слуховете, не е моя работа да коментирам всякакви внушения. При демокрацията всеки може да говори каквото си иска. Дори не обръщам внимание на такива приказки. Няма да ме вкарвате в жълтении и вестникарски клюки.Обещах пред парламента, че проверката за Цветанов ще бъде факт и това ще стане днес в 14 часа. Ако утре направят пресконференция, вече няма да бъдат актуални.
Аз не водя война с Алексей Петров. Казах, че в един конфликт, винаги има някой трети, според българската поговорка. Може да не е човек, а политическа партия. Тя войната е Алексей Петров – Цветанов.
Около взрива пред вестник колкото минава времето, се вижда, че целта е била четиримата еврокомисари да бъдат информирани за този вестник. Първият, който не се справи и каза, че това не е работа на ДАНС да се занимава с взрива,  Цветлин Йовчев, аз отстраних”, каза още Борисов.

 

Afera.bg

«