« Върни се назад Публикувано на 18.04.2014 / 8:52

БОЙКОВАТА НОВА ТВ ОТНОВО В АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ

 

Разпети петък е! Време за смирение. Анна Цолова и Виктор Николаев обаче със зъби и нокти продължават своята кауза да върнат Бойко Борисов на бял кон. Нямаше да се занимаваме с продажната журналистика, още повече, че данните за платените европейски средства ясно показват, как Бойковата НОВА ТВ винаги е била на хранилка на властта, но манипулациите все пак трябва да бъдат разкривани.

Без да заемаме защитна позиция към служители на Земеделското министерство, ако има виновни за незаконна сеч, ако има корупция, те трябва да бъдат разследвани и наказани по закон. Задаваме си обаче няколко въпроса:

1. Какво направи доц.Георги Костов когато Мирослав Найденов бе превърнал Министерството на земеделието в частна корпорация? Свидетелства ли срещу злоупотребите? Колко показания даде срещу Миро Найденов, срещу цялата корупционна схема в Министерството, срещу рекета върху млекопроизводители, хлебари и месопроизводители и търговските вериги? Какво разкри за злоупотребите със средства по договори за медии? Какво сподели доц.Георги Костов за злоупотребите във Държавен фонд „Земеделие“ при Мирослав Найденов? Какво сподели за футболистите от Витоша Бистрица /Бистришките тигри/, които са били назначени в ДФЗ? НИЩО не каза! Както и не стана ясно, защо изведнъж си тръгна от МЗХ. Вероятно защото е бил притиснат и принуден да мълчи.

2. Другият герой – Михаил Константинов. По какво точно е професор този човек? По обслужване на мутренската групировка ГЕРБ? Бил на Боровец, бил със сина си, били с мини-хиликоптерче, снабдено с камера. И решили да проверят сигнал за незаконна сеч. Забележете – сигнал, който е подаден от журналист от БНР – Диана Димитрова. Ако тази журналистка е в БНР, защо тогава не е сигнализирала редакцията, защо не е излъчен репортаж по БНР? Константинов забрави и пропусна да спомене, че всъщност Диана Димитрова е била служител на правителството на Бойко Борисов и е работила за тогавашния министър Томислав Дончев.

И каква излезе тя – човек на водача на листата на ГЕРБ спретва сигнал до Михаил Константинов, който пък от експерт по избори вече се изявява като експерт по горите. Елементарно изпълнено активно мероприятие. Взимаш „популярен“ лаладжия като Мишо Константинов и го пускаш да обикаля телевизиите, сайтовете и вестниците, които обслужват ГЕРБ. Идеално – говори за лошите от ДПС, за лошите от БСП, за лошите от правителството, говори за изборите, т.е. внушава – гласувайте за кого – за хората на престъпния Буда, известен като Тиквата и по-малко известен като Бойко Борисов.

Винаги сме смятали, че Бойко Борисов става за добър медиен продуцент, но номерата му започват да стават доста плоски, а така рейтингите ще паднат, т.е. процентите на изборите ще са малко.

 Илиян Владимиров

 

«